The Cutting Edge ir 1992. gada TV filma par daiļslidošanu. Tai ir jau uzņemti divi turpinājumi: 2006. gadā The Cutting Edge: Going for the gold un 2008. gadā The Cutting Edge: Chasing the dream. Filmas man ieteica mūsu daiļslidošanas speciālite cravey, par ko esmu viņai ārkārtīgi pateicīga.
Tātad - pirmā filma stāsta par bagāta tetuka izlutināto, bet reizē arī ļoti aizbildnieciski audzināto Keitu, kura nespēj sev dabūt pienācīgu partneri daiļslidošanas pāru slidojumos. Bet galu galā viņas gudrais, vecais treneris krievs dabū viņai partneri - Dagu, kurš reiz bija profesionāls hokejists, bet kurš tika pie acs traumas un hokejs bija jāpamet. Satriecoši strīdi un enerģija un protams mīlestība. Filma stāsta par 1982. gadu un vienīgais, kas biki trauceja vismaz man, bija tādi vecmodīgi daiļslidošanas tērpi... Man ir šitā bilma datorā krievu valodā 700MB. Kvalitāte pieņemama.
Otrā filma stāsta par pirmās filmas varoņu meitu Džekiju, kura ir ar baigo raksturiņu. Viņa slido viena pati un ir slavena daiļslidotāja, bet smagi krīt un ārsts pareģo, ka viņa vairs nespēs lēkt trīskārsos. Ta nu pieņem lemumu, ka vienīgā iespēja uzvarēt Olimpiādē ir pāru slidojumā. Atpūšoties Kalifornijā viņa iepazīstas ar sērfotāju Aleksu, kurš izrādās ir nabadzīgs, īsti nezina, ko grib, bet tomēr lieliski skrituļo pa rampām - īsts ekstremists. Galu galā viņs iemācās slidot arī uz ledus un abi ilgi mocās, līdz beidzot atzīst viens otram, ka nespej viens bez otra. Man no visām trim filmām šitā patika vislabāk. Man datorā ir šitā filma krievu valodā 1,36 GB
Trešā filma stāsta par profesionālu daiļslidotāju Kevinu, kura partnere viņa vainas dēļ krīt un ir traumēta. Lai piedalītos Nacionālajā čempionātā treneris un viņa partnere meklē viņam jaunu partneri. Visa Amerika domā, ka Kevins un viņa partnere ir pāris un viņi īsti pasi šķiet netiek skaidrība, ko jūt viens pret otru. Bet tad Kevins netīšām satiek amatieri hokejisti Alejandru (super ir tas, ka tā meitene ir latino!!!!! Un filmā ik pa laikam skan spāņu valoda). Kevins un Aleksa viens otram uzreiz iepatīkas, bet viņš netiek skaidrībā ar savām jūtām pret iepriekšejo partneri, bet viņa baidās vilties. Un tā viņi tur ņemas līdz laimīgām beigām... Un starp citu viņus trenē Džekija no otrās filmas. Man ir šitā filma datorā angļu valodā laba kvalitāte 700MB.
Ja kāds grib filmas redzēt, var saņemt no manis torrentus un ielādēt, bet var mēģināt arī no manis caur skypu saņemt.