Mēs ar Palomu skatījāmies un arī visinteresantākie likās Lola un Por que diablos. Nu bet Amore de Madre man jau ir svēsts vien Gabijas dēļ. Lai gan jau tagad esmu lasījusi, ka Sin tetas no Hay Paraiso cita aktrise galveno lomu tēlo - ne tā, kas treilerī, bet gan aktrises, kas La Tormentā aklo Trinidadu atveidoja. Vēl arī, ka Ailyn Mujica arī Sin Tetas no Hay Paraiso filmējas. Vēl arī lasīju, ka Amor de Madre Arturo Peniche visdrīzāk nebūs, bet būs Migels Varoni viņa vieta. Un klausoties baumas, hmmm.... arī Viktorija Ruffo diez vai būs. Lai gan - moš arī. Man gan nepatīk, ka tur Viktorijai it kā galvenā loma un abas dvīnes tik tā, lai gan pēc pilota jau nevar ta īsti nekādus secinājumus izdarīt - interesanti, kas tur tālāk notiks, kad dvīnes satikušās. Un galvenais - vienu no dvīnēm par Lunu sauc.... Ah, es gandrīz izkusu. Ak, kaut nu tiesam taptu tā novele ar divām Gabijām - es tak kaiotu.
Por que Diablos? jau sen esu teikusi, ka oriģināju ar Manolo Cordonu gibēju redzēt. Un tagad kaifoju, jo pilots ļoti iepatikās un vispār man patīk tas sižets - man tak nežēlīgi patīk zagļi un klaidoņi. Un atkal vecaka sieviete un jaunāks vīrietis, kas pēdejā laikā dikti modē.
Un protams Lola - Christians ar Dannu kopā izskatās satriecoši. Ja Chris nav ar Gabiju, lai ir vismaz ar Dannu. Lielisks promo, lielisks noformējums un tas Lola Calamidades uzraksts. Man ļoti patika. Vismazāk mani interesē El Juramento - es jau te mocījos. Galvenais promo joprojām El Engano rakstīts un varoņus sauc tapat kā, kad bija vecie galveno lomu atveidotāji. Un pat promo ainas tādas pašas. Atceros, kā Gabija zirdziņu sukāja un pagriezas ar viltīgo smaidu. Ne, man ir trauma - es nespēju pieņemt Natāliju Gabijas vietā.