TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » 3. jūnija baumas un ziņas no Latīņamerikas

3. jūnija baumas un ziņas no Latīņamerikas

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Ir apmeram par 90% apstiprināts, ka Meksikāņu Pura Sangre rīmeikā galveno pāri atveidos Colunga un Navarro, bet Lucero atveidos Paulīni - galveno negatīvo lomu.

Baumo, ka Ana Serradilla varētu telot galveno lomu Sos Mi Vida rīmeikā, bet tas ļoti mazticams.

Telemundo slēdzis savu studiju Maiami RTI. Filmēt telenoveles Maiami ir daudz dārgak, nekā piemēram Kolumbijā. Turklāt Telemundo tagad ir arī studija Meksikā. Tas nozīmē, ka tikai Venevision International, kas ir Univision daļa, filmēs noveles Maimi. Mans viedoklis - Telemundo rīkojas muļķīgi. Viņi atstaj Univision bez konkurenta Maiami, kur tagad tik tas taisīs savas tradicionālās, visplašākajai auditorijai domātās noveles. Jaunākā no tām ir Valeria, kuru vēl pirms pirmizrādes nopirka 48 valstis. Izskatās, ka Telemundo nolēmis iekarot Meksikas plašo tirgu. Tādā veidā Univision un Telemundo pamazam samainās vietām savā stilistikā.

0

2

tad sanaak, ka Lore vairs nebuus Miami? :O

0

3

angelina написал(а):

tad sanaak, ka Lore vairs nebuus Miami?

Ja filmēsies kādā no Telemundo novelem, tad nebūs gan...

0

4

albalonga написал(а):

Ir apmeram par 90% apstiprināts, ka Meksikāņu Pura Sangre rīmeikā galveno pāri atveidos Colunga un Navarro, bet Lucero atveidos Paulīni - galveno negatīvo lomu.

Jēēēē - kāāāds man prieks!!!! ^^ :shine:

0

5

albalonga написал(а):

Baumo, ka Ana Serradilla varētu telot galveno lomu Sos Mi Vida rīmeikā, bet tas ļoti mazticams.

numan gan galīgi nekādās tādas ziņas nav
- ana vēl joprojām vaiāk pievērsusies tieši filmām un tagad cik saprotu vēl aktīvi filmējas mājsaimniecēs meskikānu gaumē
un tad vēl daudzkas notiek saistībā ar Déficit
un vēl tak ir All Inclusive - kurā noteikti viņa būs, cik saprotu nav pat vēl sāksts filmēt

0

6

albalonga написал(а):

Man jau prieks!!!!Bet vienīgi Lucero ļaunā loma ir bijusi tikai vienreiz esmu tā pieradusi pie viņas labajām, ka būs dīvaini redzēt viņu ļaunā lomā, ja viņi filmēs šādā sastāvā!!!!

0

7

mmaarriiaa написал(а):

Bet vienīgi Lucero ļaunā loma ir bijusi tikai vienreiz esmu tā pieradusi pie viņas labajām, ka būs dīvaini redzēt viņu ļaunā lomā, ja viņi filmēs šādā sastāvā!!!!

jā, man arī dīvaini būs redzēt viņu ļaunā lomā, turklāt wsp neesu viņu ļaunā lomā redzējusi ;) bet tāds prieks ka Silvija ar Colungu filmēsies :)

0

8

aNgeL написал(а):

bet tāds prieks ka Silvija ar Colungu filmēsies :)

Tas gan ;)))

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » 3. jūnija baumas un ziņas no Latīņamerikas