Man te interesanti palika, vai ir vēl kāds , kurš skatās Zorro izņemot mani un Palomu lai gan brīžiem ir pamurgains sižets un banalitātes, taču man patiešām prieks, ka TV3 rāda Zorro un man tomēr patīk šis seriāls - laika, krāsu, mūzikas, varoņu un paša Zorro dēļ. Kristians Meiers vēl mīļāks ir palicis, jo Diego un Zorro man ļoti patīk un arī tēlo aktieris īpatnēji arī Marlēna Favela ir diezgan iepatikusies šajā seriālā nerunājot jau par Marianhelu un Montero kā pāri
Kāds nezina, kura pēc kārtas sērija šobrīd aptuveni ir?
Kurš skatās Zorro pa TV3?
Сообщений 1 страница 17 из 17
Поделиться107.06.2008 13:49
Поделиться207.06.2008 16:01
es diemzjeel jau kaadu laiku neskatos, vnk naw laika
bet seriaals ljoti patiik it iipashi patiik Marlena
njo pirmdienas saakshu skatiities, centiishos izbriiveet laiku
vispaar cik veel ilgi ies shis seriaals kaads nezin?
Поделиться307.06.2008 17:09
njo pirmdienas saakshu skatiities, centiishos izbriiveet laiku
ļoti žēl, ka nevari redzēt, īpaši, ja Tev tā patīk Marlēna bet jauki, ka vismaz tagad iespējams sanāks skatīties
vispaar cik veel ilgi ies shis seriaals kaads nezin?
nav ne jausmas ja zinātu kuru sēriju šobrīd rāda, tad varētu izskaitļot.
Поделиться407.06.2008 21:18
Es ik pa laikam skatos, ja sanāk laiciņš!!!!Joīpaši patīk pats Zorro!!!!!Kristianam ļoti piestāv šī loma!!Un piekrītu Marianna un montero vnk lielisks pāris, ir diezgan interesanti viņus vērot!!!!
Поделиться508.06.2008 11:44
aNgeL - ir ap 60.seeriju. Pirms paris dienaam skatiijos, maasa prasiija, cik ilgi veell ies, vai driiz nebegises. a cik seerijas vispaar ir kopaa???
Nu j'a, es taatad ar skatos, ir pamurgani, bet Meiers un Zorro izvelk manaas aciis sho seriaalu. Un - mana Marianhela!!! Par tiem visiem murdzinjiem labaak nerunaashu...
Поделиться608.06.2008 12:37
Par tiem visiem murdzinjiem labaak nerunaashu...
nu sižetiski ir murdziņi, bet piekrīti, ka diez gan origināli Jūtās tur ir vairāk murdziņu, bet tomēr - Esmeralda un Diego vairāk laika seriālā "pavada" mīlot viens otru nevis ienīstot
Поделиться708.06.2008 12:39
un jā - it kā kopā ir 112 sērijas
Поделиться808.06.2008 16:54
mav jau laika kad. tāpēc - neskatos es.
Поделиться909.06.2008 18:40
Es skatos. Tas ir ieslēdzu, paskatos uz tiem murgiem un izslēdzu. Tā ir gandrīz katru dienu. Nepietiek man pacietības sēriju līdz galām noskatīties. Agrāk man nepatīka Marija Pija ar savām problēmām, klosteri, tad tā Jumalai, čigāni... Pārāk daudz te ir varoņu, kuri velk telenoveli.
bet piekrīti, ka diez gan origināli
Es neteiktu, ka telenovele ir oriģināla. Man nepatīk tas, ka te ir daudz no citām filmām/novelēm nokopēts. Tētis šodien nedaudz paskatījās, tad jautāja, vai tas tomēr ir Zorro, vai cilvēks dzelzs maskā? Tādu filmu te iepina. Kā arī Olmoss - Kvazimodo, tikai izmainīts, Marianhela - Pelnrukšķītes māsa, Fernando - kā kāds pirāts, vienacainais utt. Vienīgie, kas patīk ir Zorro, Esme, Montero, Pizarro, Marianhela un tas draudzene. Ja ne tik lieliski aktieri, tad vispār neskatītos.
Поделиться1009.06.2008 20:00
Nu ...kopēt no filmām tomēr ir bišku labāk nekā kārtējo reizi no telenovelēm
Bet forši, ka cilvēkiem šķiras viedokļi lai gan piekrītu ka pamurgaini, bet man patīk skatīties
Поделиться1126.06.2008 21:20
Man diemzel nesanak katru dienu skatities,bet ja ir tada izdeviba tad ar prieku skatos:)
Man vispar patik vesturiskas telenoveles-skaisti terpi un tada ipasa atmosfera!
Поделиться1226.06.2008 23:20
Man vispar patik vesturiskas telenoveles-skaisti terpi un tada ipasa atmosfera!
Es arī dievinu vēsturiskās telenoveles un seriālus!!!!Sižeta, gaisotnes,tērpu un sajūtu dēļ, kuras rodas skatoties ko atšķirīgu!!!
Поделиться1326.06.2008 23:45
Es arī dievinu vēsturiskās telenoveles un seriālus!!!!Sižeta, gaisotnes,tērpu un sajūtu dēļ, kuras rodas skatoties ko atšķirīgu!!!
Tieši manas domas.. Pirmais senalicīgais seriāls ar senalicīgiem tērpiem, kurš man uzaust atmiņā - Nabaga Natsja! Fantastiski tērpi, lieliski aktieri un vispār lielisks seriāls..
Zorro man arī patīk tieši sižeta un tērpu dēļ..
Поделиться1427.06.2008 00:10
Tieši manas domas.. Pirmais senalicīgais seriāls ar senalicīgiem tērpiem, kurš man uzaust atmiņā - Nabaga Natsja! Fantastiski tērpi, lieliski aktieri un vispār lielisks seriāls..
Man pats pirmais vēl tagad atceros - Alondra ar anu Colchero galvenajā lomā. Tas bija tik sen, kad to rādījā un es biju diezgan maziņa, bet jau tad ļoti iepatikās vēsturiskās telenoveles !!
Поделиться1527.06.2008 17:12
to jau es zinu un tas kļuva tik raxturīgi Tev - kā izlasu vārdu vēsturiska telenovele, tā uzreiz asociējas ar Tevi ak, bet nevaru nepiekrist - es aŗī wnk dievinu vēsturiskās telenoveles un ja vēl klāt glābējs Zorro ..
Поделиться1627.06.2008 18:39
un ja vēl klāt glābējs Zorro ..
Отредактировано mmaarriiaa (27.06.2008 18:39)
Поделиться1712.07.2008 12:30
visvairāk piesaista senlaicīgais, jo mūsdienas jau parādās visur mums apkārt
superīgi aktieri un par to montero un marianhelas pāri- ļoti saderīgi līdz pat seriāla beigām