TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Edīte Gonzalesa paraksta kontraktu ar Telemundo par Donu Barbaru

Edīte Gonzalesa paraksta kontraktu ar Telemundo par Donu Barbaru

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

http://d.yimg.com/e1.yimg.com/p//080626/efe/i587979.jpg

[реклама вместо картинки]

Nav īsti skaidrs, kas kļūs par viņas partneri. Baumas ir dažadas - 1) Christian Meier, bet it kā viņš negrib. Cik sapratu, viņs labāk grib Lola Colomidades. 2) Ricardo Alamo - būtu dīvaini, jo viņš principā pieder Venevision, 3) Mauricio Islas - kas zin. Donas Barbaras meitu Marselu tipa varētu atveido Genesis Rodrigesa. Man jau tas patiktu, bet ja tur būs Genesis, tad Mauricio tur noteikti nebūs.

0

2

Par Ricardo Alamo un Genesisu Rodrigesu dzirdēju!!!

albalonga написал(а):

Donas Barbaras meitu Marselu tipa varētu atveido Genesis Rodrigesa. Man jau tas patiktu, bet ja tur būs Genesis, tad Mauricio tur noteikti nebūs.

Tas nu noteikti!!!!

albalonga написал(а):

Christian Meier, bet it kā viņš negrib. Cik sapratu, viņs labāk grib Lola Colomidades.

Gribas sagaidīt jaunu projektu ar Kristianu, man labāk patiktu Lola la camidades!!!
Nevaru viņu kaut kā iedomāties ar Edīti.

0

3

albalonga написал(а):

Donas Barbaras meitu Marselu tipa varētu atveido Genesis Rodrigesa.

Tas gan būtu forši.. ^^ Ahh, tik ļoti gribas redzēt kko jaunu ar Edīti.. ^^ Kopš MDF laikiem bišku pietrūkst.. :D

0

4

Ja Genesis būs Donā Barbarā - tad skatīsos - man viņa iepatikās Dame Chocolate.

0

5

albalonga написал(а):

Ja Genesis būs Donā Barbarā

ak nu man trkoti viņa patīk
un tagad kad viņa vēl nogrieza tos matus, būtu trkoti jauki, bet esmu sapratusi ka nu nesnāk man skatīties telnovelas, tikkai viena tēla dēl

0

6

albalonga написал(а):

Christian Meier, bet it kā viņš negrib. Cik sapratu, viņs labāk grib Lola Colomidades.

Pareizi dara. :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Edīte Gonzalesa paraksta kontraktu ar Telemundo par Donu Barbaru