TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » Sirds mūzika/August Rush

Sirds mūzika/August Rush

Сообщений 1 страница 16 из 16

1

http://i27.tinypic.com/2zxtphh.jpg

Jauns, talantīgs īru ģitārists un kāda jauna čelliste no bagātas ģimenes pavada vienu burvīgu nakti Ņujorkā, pēc kuras jauno cilvēku ceļi šķiras. Tomēr pēc šīs mīlas nakts piedzimst puisītis, kurš apstākļu sakritības dēļ drīz pēc piedzimšanas nokļūst bērnu namā. Jau pieaudzis, puika kļuvis par ielu muzikantu ar vārdu Augusts Rašs, bet par viņu gādā kāds noslēpumains svešinieks. Zēna talants un mūzika pēc vairākiem gadiem ļaus viņam atrast vecākus...

Šajā romantiskajā filmā galvenās lomas atveido tādas Holivudas zvaigznes kā Džonatans Raiss Maijers, Fredijs Haimors, Kerija Rasela, Robins Viljams.

Režisore: Kirsten Sheridan

Pirmizrāde Latvijā 18.07.2008

Treileris te

Man ļoti patika,  ļoti iedvesmojoša un skaista filma, skaņu celiņš ir ļoti skaists. Varbūt citiem šķitīs pārāk "pasakveidīga", bet, manuprāt, tā ir šīs filmas viena no burvībām.

Dziesma "Raise it up" tika nominēta arī Oskaram - fragments no filmas, kur tiek izpildīta šī dziesma. Bet tā nav vienīgā skaistā dziesma, Džonatans Raiss Maijers arī izpilda pāris skaistas dziesmas. Noskatoties filmu, uzreiz gribējās iegūt savā īpašumā šīs filmas saundtreku.

Отредактировано indy (26.06.2008 21:13)

0

2

ak un tā kā nesen atbrīvojos no vēlamo filmu sarakta divām filmāma
tagad uzrodas iena tāda , tik trkoti tīkama
tā vieta treilerī "es ticu mūzikai tādā veidā, kā daži cilvēki tic pasakām"
"tā ir visur apkārt, vis kas tev ir jādari, ir jāklausās
un tas ka filmē vēl ir tik jauka mūika - liekas tik troti jauki
un pēdējā laikā man tik trkoti tīk tās mazās un lielās pasakufilmu veidīgās lietas kas ienāk filmās

Отредактировано pinocchio (26.06.2008 21:25)

0

3

Man šis trailers iekārdināja!!
Ļoti gribētu redzēt šo filmu

+1

4

Prieks, ka ieinteresēja:] filmu ļoti labā kvalitātē var arī nokačāt no dc.

pinocchio написал(а):

ak un tā kā nesen atbrīvojos no vēlamo filmu sarakta divām filmāma

heh, man arī vajadzētu sākt veidot šādu sarakstiņu ar filmām, kuras vēlos redzēt:]

0

5

indy написал(а):

heh, man arī vajadzētu sākt veidot šādu sarakstiņu ar filmām, kuras vēlos redzēt:]

nu rakstiskā veidā sarakstiņš vēl nav tikts veidots, bet tāda dikti liela doma ir, bet nu paies laiks kamēr atradīšu tieši tādu blociņu kurs derēs

vakar skatījos šis filmas video, un nu jā, trkoti skaiti , tās visas emocījas, tā mžik, tie aktiri, un tas vizuālais vispārējais iespaids

un ne pa tēmu bet, indy , tev trkoti jauks paraksts

0

6

Man arī šī filma tieši vizuāli šķiet ļoti skaista:]
Paldies, banneris parakstiņā ir no filmas, kura iznāks kkad gada beigās - Australia. (Nikola Kidmena un Hjū Džekmens)

Отредактировано indy (27.06.2008 13:15)

0

7

ak nu tad par vizuālo tas man vienai tā tikkai neliekas
ak nevaru jau sagaidīt, kad beidzot filmu redzēsu kaut as noteikti nebūs tim drīzj, jo braukšu uz rīgu un tad jau nu nebūs nedz kur nedz laik skatities filmu

un noskatījos tavai bannera filmai treileri, - trkoti tīkama filma, tāda mierpilna, ar savu lileo klusumu unsavu lielo skaļumu, tāda filma kas tiktiešam pārņem, skatoties vien traileri
filmas kru vispār tiek parādītas, dažādās kultūras, kur ir nedaudz vai daudz no kara, kurās ir nemieri un tomēr parādās mīlestība, jūtas un dzīves lielā maiņa kura gribot negribot pienāk , jā nu trkoti tīk man tādas un tagad vēl viena filma manāsarakstā

0

8

Jā, ar to laiku ir kā ir, mani arī sagaida šādi tādi lieli pasākumi

Runājot par filmu ceru , ka Australia būs laba filma, jo Moulin Rouge! man ļoti patika Treileris interesentiem te

Отредактировано indy (27.06.2008 14:30)

0

9

indy написал(а):

jo Moulin Rouge! man ļoti patika

nu tā ir filma ko vēl joprojām nesmu noskatījusies, reizēm yuznāk tāds garastāvoklis kad prasās, bet tas kautkā parasti neanāk

indy написал(а):

Runājot par filmu ceru , ka Australia būs laba filma

nu tā arī patreiz izskatās

0

10

man tā jauki nolaimējās un redzēju jau šorītu.

un filma ir vienkārši unikāla un neaizmirstama.
baudāma no pirmajām sekundēm līdz pēdējajai.
ar to burvīgo mūziku un cerību, ko filma nes.
ir, indy, pasakveidīga. bet ši ir tik skaista pasaka, ka nu jāsaka, ka es tagad labprātīgi ticu pasakām.

jā. music is all around - all you have to do is listen.

0

11

un jā ar visu to ka nebija piemērota garstāvokļa tieši šai filmai bet gan citādai, filma mani pārņema savā varā ka vfilmas laikā par garstāvokli nemaz nebija iespējams domāt
zināju jau ka būs laba, bet izrādās par ģeniļaāla

pinocchio написал(а):

"es ticu mūzikai tādā veidā, kā daži cilvēki tic pasakām"

un tagad - vēl jo vairāk
un jā August Rush - mžuikaiir vieta manā mp3

0

12

Beidzot šodien arī es noskatījos šo filmu - vājprātīgi skaisti. Tik... gaiši, pasakveidīgi, tik... ak, tik fascinejoši skaisti! :love:

0

13

nu bet vai tad kā savādāk var domāt paršo milzīgi lielo mākslas darbu

0

14

Zini? Tas ir brīnums, ka mums kaut kur domas kaut cik sakrīt filmu ziņā. :rofl:

0

15

nu arī, bet tagad jau var teikt ka divi lieli izņemumi the notbok - j nekļūdos tev patika un tagad vēl ši brīnumfilma

0

16

hihihi, jā, tā gan. ^^

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Filmas un multfilmas » Sirds mūzika/August Rush