TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Gabijai Spanikai un Neilam viss cauri?

Gabijai Spanikai un Neilam viss cauri?

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Baumo, ka Gabija esot pielikusi punktu savām attiecībām ar Neilu.. :( Sanāk, ka viņa tagad būs vientuļā māte.. :'(

Hay fuertes rumores que Gabriela Spanic y el papi de su bebé, Neil Pérez, terminaron su relación. Aunque Neil ya le había dado un anillo, según se dice que terminaron porque él puso en duda la paternidad del bebé. También se dice que Gaby ya tiene algunos meses viviendo sola y esperando la llegada de su hijito. En fin, si esto es cierto, Gaby estará mucho mejor sin alguien que dude de su hijo. Gaby es una mujer fuerte y saldrá adelante, con o sin él. ¡Suerte Gaby

No cita avota:

No ha estado fácil los momentos tan duros, tristes y desagradables que ha tenido que pasar últimamente la diva venezolana… Primero la gravedad de su papá, luego lo de la enfermedd de su hermana y ahora se comenta que su romance con el padre de su hijo, Neil Pérez, terminó, lo que quiere decir que Gaby Spanic dará a luz a su primer bebé sola solita…
Sabemos que Gaby es una mujer muy arrecia y que el no tener un marido al lado no le va a emañar la felicidad que le proporciona ser madre. ¡Adelante Gaby! No eres la primera ni la última mujer en ser madre soltera. En TVCHISMES te apoyamos, sabemos que igualito criarás muy bien a tu hijo.

0

2

Jā, šito ar dzirdeju un mani nepārsteidz. Es jau to gaidīju. Gabijai ir pārak specīgs un neatkarīgs raksturs. Es nezinu, vai viņa vispār kādreiz varēs būt kopā ar kādu ilglaicīgi. Migelam Leonam bija piemērots viņai raksturs - samierniecisks, lēnīgs, pacietīgs utt., bet redz kad arī tur  ar laiku viss beidzās. Un par mazo bēbi es nesatraucos - Gabija kā vientuļā māmiņa lieliski tiks galā.

0

3

Es ar domāju, ka Gabijai viss izdosies arī vienai, bet, ja viņa ar viņu izšķīrās tas jau taču nenozīmē to, ka viņš nerūpēsies par bērnu!!!

0

4

albalonga написал(а):

Gabija kā vientuļā māmiņa lieliski tiks galā.

Tas jau gan! :) Viņai ir ģimene, kas viņu atbalstīs.. :)
Mani tomēr tas mazliet pārsteidza, jo likās, ka abi ir iemīlējušies.. :huh:

albalonga написал(а):

Gabijai ir pārak specīgs un neatkarīgs raksturs.

Hāh, vot tas teikums man patīk vislabāk.. :D Šitā par mani vienreiz oma teica, kad pamatīgi sakašķējos ar draudzeni.. :D

0

5

Gaby noliedz baumas, ka ir pielikusi punktu attiecībām! :huh:

Tal parece ser que los rumores sobre la separación de Gabriela Spanic no son ciertos. Bueno, Gaby nos aclaró este rumor a través de su asesora de prensa, "Los dos están juntos y más unidos que nunca esperando a su bebé que llegará muy pronto". Pues como lo dije antes, Gaby es una mujer fuerte y con o sin su queridito Neil, ella y su bebé estarán súper bien. Pero que bueno que están juntos, que bueno por Gaby..

0

6

gribētos cerēt, ka tās tiešām ir tikai baumas. aŗī nešaubos, ka viņa spēs tikt galā arī pati, bet tomēr gribu lai viņai ir pilna gimene, mīlestība utt.. un man arī izskatījās, ka viņi tiešām ir iemīlējušies..

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Gabijai Spanikai un Neilam viss cauri?