TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Mi prima Ciela - 105. - 111. sērija

Mi prima Ciela - 105. - 111. sērija

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Ceturtdien, 26. jūnijā
105. sērija
Ābels mēģina pierunāt Maiti noteikt viņu laulību datumu baznīcā, taču viņa saka, ka vēlas pabeigt semestri mūzikas skolā un tikai tad domāt par kāzām. Silvija paraksta pagaidu šķiršanos. Asusena atsakās piedalīties sava dēla kāzu organizēšanā, jo neatbalsta viņu laulību ar Maiti. Ignāsio bildina Armindu un viņa aiz pārsteiguma noģībst. Grasiela apciemo Rafaēlu cietumā un lūdz, lai viņš nekad neaizmirst Silviju un savu bērnu.

Piektdien, 27. jūnijā
106. sērija
Arminda paziņo māsām, ka apprecēsies ar Ignāsio pēc tam, kad Grasielai būs piedzimis bērniņš un Rafaēls tiks atbrīvots no cietuma. Ileāna paziņo, ka nekad neatgriezīsies pie Kristobāla, jo nav pelnījusi tik labu vīrieti kā viņš. Ektors un Alberto ar Rafaēla palīdzību mēģina pierādīt, ka Nikolass nodarbojas ar parakstu viltošanu. Grasielai sākas dzemdības.

Pirmdien, 30. jūnijā
107. sērija
Kristobals ir pārsteigts, kad Jūlija paziņo, ka viņai liekas, ka kaut kas slikts notiks Grasielas dzemdību laika. Visi ir uztraukusies par Grasielas dzemdībām. Fernarda piedāvā darījumu Dario, pēc kura viņam paliktu Maite, bet viņai- Ābels. Rafaels ļoti priecājas, ka beidzot tiks brīvībā, lai gan uztraucas par to, kāda būs viņa dzīve pēc tam. Fernarda visiem spēkiem cenšas pavedināt Dario, lai panāktu savu. Grasiela dzemdē skaistu un veselu bērniņu.

Otrdien, 1. jūlijā
108. sērija
Rafaēls tiek atbrīvots no cietuma, taču viņš atzīstas Čičaronam, ka nav mainījis savu lēmumu un gatavojas doties projām no Karakasas. Kristobāls ar Hūliju atkal sastrīdas, taču pēkšņā jūtu uzplūdā viņš noskūpsta meiteni uz lūpām. Ileāna padzen Federiko no savas mājas, taču viņš ir pārliecināts, ka viņa joprojām nav viņu aizmirsusi. Pārbaudījis Grasielu un viņas bērniņu, Ignāsio paziņo, ka viņi abi ir pilnīgi veseli.

Trešdien, 2. jūlijā
109. sērija
Federiko paziņo Rutai, ka vēlas partraukt viņu attiecības. Hūlija atzīstas Kristobālam, ka joprojām mīl Dāvidu un viņš, savukārt – ka vēl arvien nespēj aizmirst Ileānu. Viņi arī nonāk pie secinājuma, ka ir viens otram simpātiski, taču tikai kā draugi. Tibisaja izstāsta Ābelam, ka ir pieķērusi Fernandu kopā ar Dario. Arminda no sirds nožēlo, ka ir tik slikti izturējusies pret Rafaēlu un lūdz viņam piedošanu.

Ceturtdien, 3. jūlijā
110. sērija
Maite domā, ka Ābels ir greizsirdīgs, tad, kad pastāsta viņai, ka Fernardai ir jauns draugs un ka viņš uztraucas, ka Ilusionai būs jātiekas ar nevēlamiem cilvēkiem. Rafaels ir brīvībā, taču Himenai un Alberto apgalvo, ka nedomā atgriezties pie Silvijas un bērna, jo nav viņus pelnījis. Arminda uzskata, ka tā ir viņas vaina, ka Rafaels šādi izturas un nezina, kā rīkoties, lai to labotu.

Piektdien, 4. jūlijā
111. sērija
Ābels ir noskaities, redzot, ka Maite turpina uzturēt draudzīgas attiecības ar Dario. Hūlija un Kristobāls pavada nakti kopā. Pārbaudījis Grasielas pienu, Ignāsio paziņo, ka bērns to neēd, jo tajā ir ļoti zems proteīnu līmenis; viņš arī izsaka bažas, ka meitenes slimība varētu būt atgriezusies. Aleida izstāsta Rafaēlam, ka Zevs ir uzaicinājis Silviju pastaigāties. Maite ir nepatīkami pārsteigta, ieraugot Ābelu vakariņojam restorānā kopā ar Fernandu un Ilusionu.

0

2

ak, man prieks, ka Maite beidzot ar Ābelu apprecējās  - ilgi bija jāgaida :D

aNgeL написал(а):

Ignāsio bildina Armindu un viņa aiz pārsteiguma noģībst

šis bij jautri :D 

aNgeL написал(а):

Grasiela apciemo Rafaēlu cietumā un lūdz, lai viņš nekad neaizmirst Silviju un savu bērnu.

un beidzot arī Dāvids pamanīja to gaismu , kas apspīd Gracielu. tādos brīžos iedomājos par to, ka Gracielu varēja nosaukt arī par Anhelu :D
ak, bet joporojām ļoti žēl Silvijas :( tik ļoti mīl .. un man ļoti patīk, kā aktrise tēlo Silvijas ciešanas :)

0

3

Man loti patika moments kad Abels bija iesledzies vannas istaba un zvanija visiem,bet Maite centas izlaust durvis:))
Vispar jau visas serijas ir interesantas un man patik ka nav daudz lieka.Daudzos serialsos ir ta,ka runa par visadam mulkibam un nekas nenotiek kadas 10 serijas:))

0

4

*Heaven* написал(а):

Man loti patika moments kad Abels bija iesledzies vannas istaba un zvanija visiem,bet Maite centas izlaust durvis:))

šo es diemžēl neredzēju. wnk nesanāk skatīties katru sēriju un katru sēriju pilnībā..

0

5

Es domāju, ka drīz telenovele beigsies... vai vēl nav zināms, kas būs tālāk? Vai LTV7 radīs telenoveles? :)

0

6

Deyalit написал(а):

Es domāju, ka drīz telenovele beigsies...

taisnība, nekas īpaši daudz nav palicis.

Deyalit написал(а):

Vai LTV7 radīs telenoveles?

to gan nezinu. domāju, ka rādīs kaut kādu telenoveli

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » Mi prima Ciela - 105. - 111. sērija