TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ... Oriana Lander Espino ir piedzimusi

ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ... Oriana Lander Espino ir piedzimusi

Сообщений 1 страница 16 из 16

1

Jā, tā nu reiz tas ir - vakar - 9.jūlijā (pēc mūsu laika agri šorīt) Venecuēlā nāca pasaulē Gaby Espino un viņas vīra Cristobal Lander pirmais bērniņš - meita Oriana.

19:40 Gabija tika nogādāta slimnīcē ar stiprām kontrakcijām. 22:19 meitenīte jau piedzima. Viņas svars 3,7 kg.

Un te pirmie bilžuki ar mazo princesīti. albalonga ir laimīga un stulbi smaida.

[реклама вместо картинки]

[реклама вместо картинки]

0

2

apsveicu :D

0

3

:love:

es laikam nebeigšu sodien visu dienu stulbi smaidīt. ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ.... Tāda mazā mīlulīte... Un vispār - info visur bija, ka Gabijai tik augustā jādzemdē. Bet vai nav vienalga - galvenais, ka Oriana ir nākusi pasaulē un viss ir kārtībā. Un tas arī dod man cerības, ka Gabija varētu atsākt filmēties jau gada beigās. Ai, cik šodien lieliska diena.

0

4

Man ir ļoti liels prieks par jaunajiem vecākiem un mazo bēbi!!!!!!Tik lieliska ziņa šodienai!!!!Maziņā izskatās tik varenjauka ;)

0

5

Prieks par Gabiju, par mazulīti un protams, par tevi alby. :)
Tu jau laikam gaidīji Orianu ne mazāk par viņas vecākiem. :D

0

6

Ragana написал(а):

Tu jau laikam gaidīji Orianu ne mazāk par viņas vecākiem.

hihihi... nešaubīgi. Ah, mana maza jaukā Oriana. Un Gabija pilnīgi it kā zin, ka man dikti, dikti patīk "o" burts, kas ir manā uzvārdā un manā nikā. Ahhhhhhhhhhh.... Es tik paskatos uz orianu un atkal smaidu.

0

7

albalonga написал(а):

Un Gabija pilnīgi it kā zin, ka man dikti, dikti patīk "o" burts, kas ir manā uzvārdā un manā nikā.

:D Jauka skaritība. :) Es tak saku, jūs esat saistītas! :yep:

0

8

Ragana написал(а):

Es tak saku, jūs esat saistītas!

oj, tas tik brīnišķīgi skan. Es smaidu vēl platāk.... :D

0

9

Ahh, prieks par vēl vienu piedzimušu mazulīti! ^^ :love:
Tik traki mīlīga.. :love:
Prieks arī par tevi, alby, ka esi priecīga! ^^ :love:

0

10

Apsveicu Gabiju, Krisu un protams alby. :D Cik labi jaunumi. :) Ceru, ka bērniņš būs veselīgs, līdzīgs Gabijai. :) Varbūt arī Oriana nākotnē būs lieliska aktrise. :)

0

11

rubi написал(а):

Varbūt arī Oriana nākotnē būs lieliska aktrise. :)

tas būtu foršu, jo būtu vēl viena tikpat  skaista aktise kā Gabija :)

0

12

nu bļin, kas notiek pa paris dienām, kad es neesmu Rīgā :O Abas Gabijas paspēj piedzemdēt savus bērnus!!! :O

Ak, bet nu man prieeeeeks!!! ^^ Un par alby liels prieks!!!!!! :)

0

13

feini.

un jāsaka tā - apsveicu tevi ,albalonga.

:flirt:

0

14

aaawww... cik jauks bērniņš :) un aps°veicu ne tikai Gaby un Krisu, bet arī Alby :D

0

15

Oj, paldies par visu apsveikumiem man. Es jau jūtos kā tāda Orianas goda krustmāmiņa, lai gan realitātē krustmāmiņa laikam būs Gabijas māsa un krusttēvs Cristobala draugs aktieris Juan Carlos Garcia.

0

16

Awww, ku jaukas bildītes, es arī pievienojos apsveicējiem!! Alby, varu iedomāties kā jūties :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ... Oriana Lander Espino ir piedzimusi