TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Āzijas kino un TV » Devil Beside You (Taivānas)

Devil Beside You (Taivānas)

Сообщений 1 страница 20 из 72

1

Devil Beside You
[реклама вместо картинки][реклама вместо картинки][реклама вместо картинки][реклама вместо картинки]

* Title: 惡魔在身邊 / E Mo Zai Shen Bian
    * Also known as: Devil Beside You, Devils Do Exist
    * Genre: Romance, comedy
    * Episodes: 14 (TV Broadcast), 20 (DVD)
    * Broadcast network: CTV
    * Broadcast period: 2005-June-25 to 2005-Sept-18
    * Air time: Sundays 22:00 - 23:30
    * Opening theme song: Chou Nan Ren (臭男人) Jerk by Huang Yida (黃義達)
    * Ending theme song: Ai Mei Ambiguous Love by Rainie Yang
    * Other songs:

Li Xiang Qing Ren Ideal Lover by Rainie Yang
    Set Me Free by Huang Yida (黃義達)
    Yi Miao De An Wei (一秒的安慰) A Moment's Consolation by Huang Yida (黃義達)

Synopsis
Qi Yue (Rainie Yang) is a cheerful college girl who harbors a massive crush on the captain of the basketball team, Yuan Yi (Kingone). With the encouragement of her friends, she decides to confess her feelings. However, the next day, with her love letter in her outstretched hands and her head bent, Yuan Yi walks right by her. Qi Yue looks up to find Jiang Meng (Mike He), the school director's son, who has a devilish reputation and a penchant to bully girls. Terrified, she drops the letter and scoots away.

True to his nickname, the devil orders Qi Yue to be his personal servant, else her letter will be revealed to the entire college. Embarrassed and angry, Qi Yue has no choice but to follow in his shadow. A bizarre twist later, she discovers she has feelings for Meng, who, beneath the cool exterior, possesses a soft and loyal heart. Meng returns her affections as well, and at last the dreamy Qi Yue, whose head is made up of romantic fluff, thinks she has found love.

One thing stands in the way, however... How can they be together, when they're about to become brother and sister? And what happens when an arranged marriage and an old love enters both of their already complicated lives?

Cast
    * Mike He as Jiang Meng 江猛
    * Rainie Yang as Qi Yue 齊悅
    * Kingone Wang as Sang Yuan Yi 尚源伊
    * Ivy Fan Xiao Fan as Xin Li Xiang 辛莉香
    * He Du Lin as Jiang You Hui 江友暉
    * Ge Wei Ru as Huang Xue Wei 黃雪薇
    * Masuyama Yuki as Yu Yang Ping 于陽平
    * Tsai Pei Lin as Qing Zi 晴紫
    * Fu Xiao Yun as Xiao Cai 小彩
    * Yuan Jun Hao as Guo Kai 郭凱
    * Katherine Wang Kai Di as Liu Mei Di 劉美蒂
    * Figaro Ceng Shao Zong as Yuan Chuan Rang 袁川讓
    * Wu Zhong Tian as Tian Si Shen 田思慎
    * Wang Jian Min as Chui Ming 椎名
    * Tang Qi as Grandma Jiang
    * Meng Ting Li as Yuan Mei Jin 袁美津
    * Janel Tsai as Chuang Ya Li 莊雅莉
    * Huang Xing Lun (黃星倫) as Cai Yi Lang
    * Xu Qiong Yun (許瓊云) as childhood Qi Yue

Noskatīties
Bildes

Отредактировано bumerbmw (17.08.2008 14:36)

0

2

āāāāā... vēl gribu bildītes. Man jau ļoti patīk ta viena, kas tev parakstā - kur viņai pārsteiguma izteiksme sejā un viņš tā sktās uz viņu. Pierītes kopa. Mīlīgi.

0

3

albalonga написал(а):

āāāāā... vēl gribu bildītes.

Vēlāk ielikšu. Vienkārši man drīz jābrauc prom.

0

4

hihihi... es te darba biki skatos pa kluso, jo ir subtitri - var palasīt. eh, cik mīlīgi basketbola komandas kapteinis un ta galvenās varones draudzene - sarkanais lietussargs. ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ... Tiešām - šitais bija dikti mīļi.

0

5

hihihi... es paskatījos, ka Ranie Yang ir filmējusies ar Mike arī Whay Whay Love. Bumy, tu esi arī šito redzējusi?

Vispār man darbā bez skaņas skatoties un subtitrus lasot un pārtinot neinteresanto iepatikās skatīties... Viņi tik mīlīgi. Un dažas tur tādas ainas. Vispār jūt to austrumu stilistiku un ir kaut kā tā mīļi - savādāk nekā ASV vai latīņamerikas vai kādos citos seriālos.

0

6

albalonga написал(а):

Whay Whay Love. Bumy, tu esi arī šito redzējusi?

Jap to es ar noskatījos, bet viņam dīvainas beigas. Nevar saprast raudāt vai priecāties. Ja gribi par viņu es ar varu atrast! Man jau patīk abi šie aktieri gan Ranie gan Mike He. Viņi abi ir arī filmējušies viņas muzikas video.

albalonga написал(а):

kaut kā tā mīļi - savādāk nekā ASV vai latīņamerikas vai kādos citos seriālos.

Mīļums un viss tas rodas no tā ka nav pastāvīgu skūpstu un viņi kaut kādi tādi kautrīgi kā mazi bērni uzvedās viens pret otru, bet patīkami. Mana mīļākā sērija DBY ir 20 kad tiksi tik tālu sapratīsi un nevis vienas ainas dēļ bet gan ko viņi tur saka viens otram. :rofl:

0

7

Ai, cik jaukas bildītes. Hihihihi.... Man patīk, kā viņa samiedz acis un ka viņi visu tur daudz skrien.... :D

0

8

Pagaidām viss! Serveris ir pārāk noslogots! VArbūt vēlāk, ja vajadzēs! Bet šī patiešām ir man ļoti mīļa drāma. Es ieteiktu paskatīties arī Why Why Love, bet viņa vairāk ir tāda skumja.

0

9

Es pārliku bildes uz sadaļu, kur tām ir jābūt! Ceru, ka tev nav nekas pretīm!  :)
Qi Yue:
[реклама вместо картинки]
Qi Yue is a sweet and innocent sophomore in college who lives with her widowed mother. She is very shy and sometimes clueless, but she has a loyal and kind heart that shines even through the toughest of times. She harbors a crush on the captain of the basketball team, Yuan Yi, but her life was turned upside-down by Ahmon. Eventually, she falls out of love with Yuan Yi and starts developing feelings for Ahmon. Qi Yue is also one of the managers of the basketball team.

Jiang Meng:
Nicknamed Ah Meng and Ahmon by his fellow peers, he is the son of the president of the school. He is a freshman at the college, yet he has power of his teachers due to his father's position. Ahmon is also frightening to a lot of people and is known to bully girls, yet he is also known as the "prince of seduction." Despite his cool composure and "bad" attitude, Ahmon has a gentle side and often sticks up for what is right. Li Xiang has a crush on him, which he does not reciprocate, but Ahmon has feelings for Qi Yue. Although she is his future stepsister, he does love her and enjoys teasing her. Ahmon also joins the basketball team and has faster reflexes that rival Yuan Yi's. Ah Meng also has a little brother.

Shang Yuan Yi:
Yuan Yi is a boy in Qi Yue's class (teasingly nicknamed "Ah Yi (Auntie in Chinese)", and is the captain of the basketball team. Qi Yue is initially in love with Yuan Yi for his gentle personality. Yuan Yi reciprocates her feelings and they become a couple. When Qi Yue falls in love with Ahmon, she breaks up with Yuan Yi, wishing not to lead him on. Yuan Yi is angry and hostile towards Ahmon at first, but gets over it and realizes his feelings for Qing Zi after she kisses him.

Qing Zi:
Qing Zi is Qi Yue's outspoken best friend. She and Xiao Cai are the ones who encourages Qi Yue to confess her love to Yuan Yi, even though Qing Zi herself had a crush on him. Qing Zi cares for Qi Yue a lot and spends a lot of effort in helping her. After Qi Yue and Yuan Yi break up, Qing Zi starts dating Yuan Yi. Qing Zi and Yuan Yi's relationship is tested when Qing Zi feels that Yuan Yi is spending more time playing basketball than being with her. Feeling dejected, she meets with a stranger she chatted with online. She later gets into a tussle with him and Yuan Yi comes to her rescue.

Yuan Chuan Rang:
He is nicknamed Ah Rang and the little brother of Ah Meng. Their father tried desperately to forget about him, and naming Ah Meng as the successor of the company. Ah Rang follows and stalks Qi Yue everywhere, trying to force her and blackmail her to like him, who in turn, does everything she can to stop him. He tries to ruin Ah Meng's name, and puts Ah Meng and Qi Yue in lots of danger. He is later softened by Qi Yue, who later feels sorry for him and reaches out to him, and becomes more open. Ah Rang actually really looks up to Ah Meng and sees him as a hero, and actually cares deeply about him, but his mother chose him instead of Ah Meng. This causes Ah Meng to envy his younger brother. Ah Meng would often ignore him and never look at him, and act coldly toward him. Ah Rang is also being helped by the school president's assistant who is in love with Ah Rang's mother, who does not reciprocate that love. Plus, Ah Meng had accidentally shoved Ah Rang into a vase that had severely injured and cut his neck, which was the reason for his hate. Because of this injury, he usually is weak and can collapse due to breath failure. [He has asthma] After a "fake" attack, he and Ah Meng rekindle their relationship and become brothers once more.

0

10

Episode 1: Qi Yue dreaming of Yuan Yi (team captain of the basketball team who incidentally is also her classmate during the class where she was dreaming about him.hehehehe)

Episode 1: Qi Yue accidentally gave her letter for Yuan Yi to Jiang Meng (Ahmon)

Qi Yue is actually a shy girl. It took a lot of courage to finally confess her feelings to Yuan Yi by writing him a letter. At the time when she was giving the letter to Yuan Yi, Qi Yue told him (with her head down) that she likes him and would like to go out with him. Yuan Yi, however just went pass her (he wasn't able to hear her because he had his earphones.he's probably listening to music). When she realized that Yuan Yi didn't notice her, she began to look up with her arms still outstretched as if in the act of giving the letter to someone and saw Jiang Meng (Ahmon). She was shocked when she realized that she was caught giving the letter to Ahmon.

Отредактировано bumerbmw (06.08.2008 16:22)

0

11

hihihi... es te smejos skaļi kā kutināta un man asaras no smiekliem birst. Visa tā kūku padarīšana ir satriecoša. Mans dies, Ahmons izlikās, ka viņam vienalga, kad Qi Yue viņam kūku iedeva, bet kad ieraudzīja Qi Yue un YY un kūku, nodomāja, ka viņa arī YY kūku uzdāvinājusi un iegāza bumbu tajā. Hahahahaha... YY varēja paņirgāties, ka Ahmons izskatās tik jauks, kad ir greizsirdīgs.... Satriecoši. Nopietni, es te skaļa balsī ņirdzu.

Bet iepriekšējā tā aina ar pacelto roku, kura nozīmē, ka Yuei patīk Ahmons, kā viņš neļāva viņai nolaist roku un saija savus pirkstus ar viņas pirkstiem un pēc tam apskāva... ĀĀĀĀ... Ja ir šādi momenti, tad pat skūpstus nevajag. Ahhhh... Skatos tālāk.

0

12

albalonga написал(а):

hihihi... es te smejos skaļi kā kutināta un man asaras no smiekliem birst. Visa tā kūku padarīšana ir satriecoša. Mans dies, Ahmons izlikās, ka viņam vienalga, kad Qi Yue viņam kūku iedeva, bet kad ieraudzīja Qi Yue un YY un kūku, nodomāja, ka viņa arī YY kūku uzdāvinājusi un iegāza bumbu tajā. Hahahahaha... YY varēja paņirgāties, ka Ahmons izskatās tik jauks, kad ir greizsirdīgs.... Satriecoši. Nopietni, es te skaļa balsī ņirdzu.

Bet iepriekšējā tā aina ar pacelto roku, kura nozīmē, ka Yuei patīk Ahmons, kā viņš neļāva viņai nolaist roku un saija savus pirkstus ar viņas pirkstiem un pēc tam apskāva... ĀĀĀĀ... Ja ir šādi momenti, tad pat skūpstus nevajag. Ahhhh... Skatos tālāk.

Tu man  tagad atsauc atmiņā tos momentus un es vairs nevaru beigt smaidīt. Jā tie bij labi momenti. Ahmons visu laiku saka cik muļķīgas ir YY izdarības, bet pats par tām ir priecīgs!  :D

0

13

Название: Devil Beside You / E Mo Zai Shen Bian / 惡魔在身邊
Страна: Тайвань
Год: 2005
Жанр:: романтическая комедия
Эпизодов:: 14 (в ТВ-формате) и 20 (в DVD-версии), различаются продолжительностью серии
Канал:: CTV
Тема "опенинга"::Huang Yida - Chou Nan Ren [Jerk / 臭男人]
Любовная тема::Rainie Yang - Ai Mei [Ambigious / 暧昧]
По мотивам манги::Akuma de Sourou
В ролях:Rainie Yang (Qi Yue - Чи Юэ), Mike He (Jiang Meng - Джан Мэнг=А Мон), Kingone (Yuanyi - Юань И), Tsai Pei Lin (Qingzi - Чин Дзы), Ivy Fan Xiao Fan (Xin Li Xiang), He Du Lin (Jiang You Hui), Ge Wei Ru (Huang Xue Wei), Masuyama Yuki (Yu Yang Ping) и др.

"О, Небеса! Он, должно быть, сам дьявол!
Боженька, забери его, пожалуйста, обратно!"(с) Чи Юэ

Девочка по имени Чи Вэ жила себе спокойной жизнью, окруженная любовью любимой мамы и подруг, неплохо учась и даже не подозревала о том, что ее уютный мирок может рухнуть в один ужасный день...

Мечтала о принце на белом коне (Юань И), или хотя бы с мечом под мышкой, причем мечтала так, что засыпала на уроках, предаваясь своим снам и фантазиям...

За этим самым принцем не нужно было далеко бегать, вон он за соседней партой сидит и тоже изредка заинтересованно на тебя поглядывает. Он - красив, умен и к тому же капитан команды по баскетболу.

Пожалуй, только одно может расстраивать милую Чи Вэ: Юань И и не подозревает о чувствах нашей героини! Но не беда, зачем же на свете существуют друзья? Выход найден: нужно написать письмо с признанием в любви и попросить парня о свидании. Посоветовать-то легко, а вот как отважиться на такое? Но девушка твёрдо верит, что за своё счастье нужно бороться, а поэтому, зажмурив глаза и набрав побольше воздуха в грудь, Чи Юэ протягивает заветный конверт своему принцу и... открыв глаза, понимает, что перед ней стоит вовсе не рыцарь в сияющих доспехах, а настоящий дьявол. И в этот же миг она, пробормотав нечто сродни: "И не рассчитывай!", уносит ноги прочь, забыв про злосчастное письмо, а зря...

Осознания того, что письмо, где ее же рукой выведено признаний в любви к такому красивому парню, да к тому же оказывается в руках этого дьявола, просто шокируют бедную Чи Вэ!

Дьявол, в миру Джеанг Менг (Амонг) - это головная боль всех учителей, ужас учеников, если он чего-то хочет то обязательно добьется этого, какие бы препятсвия не были на его пути. И перечить ему никто не решается, так как Амонг в первую очередь сын ректора этого университета.

В несчастью Чи Вэ, на этот раз Aмонг не на шутку заинтересовался Чи Юэ. "Если я что-то хочу, - заявляет он ей, - я это обязательно получаю!" И она сама вручила ему в руки главный козырь: Амонг, шантажируя Чи Юэ тем, что сделает копии с её любовного письма, адресованного симпатичному капитану баскетбольной сборной, и сбросит их с крыши университета на всеобщее прочтение, заставляет её ради забавы стать его личной прислугой...

Однако, Чи Вэ не собирается идти на поводу у Амонга, и первой признается Юань И в любви, и узнает, что они оказывается взаимны. Вот тут-то все самое интересное начинается...мама Чи Вэ собралась замуж за...отца Амонга! И через некоторое время шокированная Чи Вэ понимает, что ее чувства к Амонгу никак нельзя назвать ненавистью, а...остальное узнаете, посмотрев дораму!

Трейлер:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5aZaUg5TKic[/youtube]

0

14

Ā, hihihi,,, cik jauki atcerēties.

Bet tagad skatos Why Why Love un kopumā man labāk tas patīk. Visa ta fantastiskā strīdēšanās viņiem sākumā, daudzas tik ņirdzīgas epizodes, ka līdz asarām smejos, kā piemēram asins nodošana, nevēlēšanās dabūt nost ģipsi... Vienkārši skaisti. Protams nenocietos un beigas paskatījos, bet manuprāt tās ir ļoti labas. protams tu kāds var domāt, ka viņš nomirst un viņa to beigu ainu tikai iztēlojās, bet es domāju, ka tas notiek īstenībā - es domāju, ka viņš izdzīvoja un viņi palika kopā. Eh, bet tiesam - dikti labas šitās noveles. Un man patīk, ka wwl beigās sēriju ir - kas notiek aiz kameras. Un ka Mikes un Rainie strīdas arī zem kameras un joko un vispār ta atmosfēra ir satriecoša. Cik saprotu viņi ir labi draugi, ļoti tuvi draugi, bet tikai draugi dzīve. Nekādus tādus jaunumus neatradu, bet tomēr ceru, ka viņi atkal nofilmēsies kopā kādā novelē - jo tā ķīmija ir nenoliedzama. Tagad viņa varētu iejusties bagātas un izlutinātas meitenes lomā, kura gan nesaprot reālo, praktisko dzīvi, bet viņš varētu būt nabadzīgs, tomēr huligans.

Visvairāk man patīk, ka producenti un scenāristi var teikt ka spelejas ar skatītājiem, jo ir vairākas lietas, kas wwl liek spraukties ārā manām asociācijām ar dby. Pirnkārt - atkal viņu sauc par velnu. otrkārt tur vairākas tādas ainas, kas par velnu atgādina - piemēram kā viņa Houn Yanam izstiepa pretī to apmaiņas kuponu gluži tādā pašā pozā kā viņa mīlestības vēstuli devilā stiepa. Un tad protams atkal basketbola aina, Huo Da ar moci brauc... Bet šeit liela būtiska atšķirība - Jia Dī ir daudz vairāk spīta, drosmes nekā Qi Yue. Qi Yue nekad neprastu tā strīdēties un iegāzt pa ieģipsēto kāju. :D  Vispār sapratu, ka visdrīzak ar šiem aktieriem citas noveles neskatīšos - nespēšu nevienu no viņiem izturēt kopā ar kādu citu, jo tikai kopā es viņus tik ļoti dievinu.

Vispār man dikti gribas kaut ko par viņiem rakstīt, bet sižets pie manis nenāk.

0

15

albalonga написал(а):

Protams nenocietos un beigas paskatījos, bet manuprāt tās ir ļoti labas. protams tu kāds var domāt, ka viņš nomirst un viņa to beigu ainu tikai iztēlojās, bet es domāju, ka tas notiek īstenībā - es domāju, ka viņš izdzīvoja un viņi palika kopā.

Nu kā es ta skatījos kā godīgs cilvēks no sākuma līdz beigām un tajā mirklī manas emocijas bija divejādas. Es caur asarām sevi vēl lādēju un domāju kādas ta tās begas ir. Nu es jau ar vairāk gribu ticēt ka viņš izdzīvoja, bet viņa brālis ko viņš.

Starp citu Miku He pārsvarā visur kur viņš tēlo lielāko ties ir basketbols un viņu sauc par Velnu un viņš sākumā ir riebīgs, bet beigās iemīlējis. Tas ir forši. Ar Rainie nav sanācis vairāk skatīties drāmas kaut kā nesmu uzķērusi.

albalonga написал(а):

iegāzt pa ieģipsēto kāju. :D

Tu tak redzēji kas bija kad viņš aizgāja pie ārsta ar saviem ģipšiem un ko ārst pateica?

0

16

bumerbmw написал(а):

Tu tak redzēji kas bija kad viņš aizgāja pie ārsta ar saviem ģipšiem un ko ārst pateica?

Aha. Hihihih.... Bet bija pelnījis. Beigās tik ļoti viņam iepatikās, kā par viņu Jia Di rūpējas ģipša dēļ, ka pat ņemt nost vairs negribēja, lai gan kad tobrīd tikai vienai kājai noņēma, tak dusmojās, jo Jia Di dēļ vel nebij vesela. Ak, satriecoši. Nu a vispār man šajā wwl Huo Yan varonis krīt uz nerviem - visgarlaicīgākais varonis, kādu vien var iedomāties. Varēja tak viņs vismaz vairākās sērijās būt tik nejauks, kā tobrīd, kad piedāvāja Jia Di naudu par vienu nakti. A to viņs tik garlaicīgs.

Eh, bet patiešām fanoju par Rainie un Mike kopā. Viņiem noteikti atkal jāfilmējas kopā.

0

17

albalonga написал(а):

Eh, bet patiešām fanoju par Rainie un Mike kopā. Viņiem noteikti atkal jāfilmējas kopā.

Jā! Šāds tekst bieži parādās. Daudzi cer , ka filmēr turpinājumu DBY un tas ar varētu notik. PIemēram Full House tak veido turpinājumu tik jācer, ka ar tiem pašiem aktieriem. Starp citu iesaku paskatīties arī šo.

0

18

Oj, jā - Devilam vajag turpinājumu. Jo ir tā, ka wwl man patīk Rainie varone labāk nekā viņas varone no devila. Bet atkal Ah mon man patīk labāk par Huo Da. Gribu redzēt, kas tālāk notiks.

0

19

albalonga написал(а):

Oj, jā - Devilam vajag turpinājumu. Jo ir tā, ka wwl man patīk Rainie varone labāk nekā viņas varone no devila. Bet atkal Ah mon man patīk labāk par Huo Da. Gribu redzēt, kas tālāk notiks.

OO! Tālāk varētu būt daudz interesanta. Greisirdība. Strīdi mīlestības izrādīšana u.t.t
Tas būtu kaut kas.

0

20

bumerbmw написал(а):

OO! Tālāk varētu būt daudz interesanta. Greisirdība. Strīdi mīlestības izrādīšana u.t.t
Tas būtu kaut kas.

Aha. ĀĀĀ.... Ka iztēlojos, tirpas pār kauliem. Hmmmm... Jā, tā tik ir ķīmija.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Āzijas kino un TV » Devil Beside You (Taivānas)