TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Āzijas kino un TV » Devil Beside You (Taivānas)

Devil Beside You (Taivānas)

Сообщений 21 страница 40 из 72

21

albalonga написал(а):

Aha. ĀĀĀ.... Ka iztēlojos, tirpas pār kauliem. Hmmmm... Jā, tā tik ir ķīmija.

Tas gan! Gribētos redzēt. Bet vēl ir jāgaida kādas ziņas vai tiks izlemts vai nē.

0

22

Es tagad šito skatos! Interesanti! Baigi patīkās!  :)

0

23

Miranda написал(а):

Es tagad šito skatos! Interesanti! Baigi patīkās!  :)

Jā DBY ir ļoti labs! Galvenais, ka īss un tajā ir iekļauts viss kam vaig būt normālā drāmā!  :D

0

24

hihihi.... Cik jauki. Vēl viens cilvēks skatās. Moš mums vajag atsevišķu forumiņu austrumu kino????

0

25

albalonga написал(а):

Cik jauki. Vēl viens cilvēks skatās. Moš mums vajag atsevišķu forumiņu austrumu kino????

ES par to arī iedomājos. Nebūtu slikti!

0

26

albalonga написал(а):

hihihi.... Cik jauki. Vēl viens cilvēks skatās.

Kā gan savādāk, jūs abas ar bumerbmw mani ieinteresējāt! Un tagad es skatos! Atzīšos, pat ļoti patīk!  :jumping:

0

27

Miranda написал(а):

Atzīšos, pat ļoti patīk!  :jumping:

Nu aitad alby skatītos kaut ko neinteresantu! Man prieks ka tev patīk! :)

0

28

albalonga написал(а):

Eh, bet patiešām fanoju par Rainie un Mike kopā. Viņiem noteikti atkal jāfilmējas kopā.

es arii, man abi kopaa vinji nereaali iepatikaas vnk dievinu vinjus !!  :D  :love:  :love:

0

29

Marlena Favela написал(а):

es arii, man abi kopaa vinji nereaali iepatikaas vnk dievinu vinjus !!  :D  :love:  :love:

o jā!
Biju dzirdējusi, ka viņi viens no otra vairāk tagad vairās, lai cilvekiem nebūtu pamata jaunām baumām!

0

30

bumerbmw написал(а):

Biju dzirdējusi, ka viņi viens no otra vairāk tagad vairās, lai cilvekiem nebūtu pamata jaunām baumām!

aha es arii dzirdeejusi esmu, un man tas nenormaali nepatiik... :'(  :'(
bet tomeer nebeigshu cereet, ka vinjiem buus kaads jauns kopiigs projekts  :surprise:  :love:

Отредактировано Marlena Favela (14.12.2008 13:48)

0

31

bet tomeer nebeigshu cereet, ka vinjiem buus kaads jauns kopiigs projekts  :surprise:  :love:

ES ar ceru! Kur gan viņi liksies. Paies kāds laiks un noteikt kādam režisoram izdosies abus piesaistīt kādam projektam. JA jau Ariela Lin un Jeo Cheng jau trošo reizi sastrādājas kopā, kapēc gan viņi to nedrīkstētu!

0

32

bumerbmw написал(а):

ES ar ceru! Kur gan viņi liksies. Paies kāds laiks un noteikt kādam režisoram izdosies abus piesaistīt kādam projektam. JA jau Ariela Lin un Jeo Cheng jau trošo reizi sastrādājas kopā, kapēc gan viņi to nedrīkstētu!

nju cereesim uz to  :glasses:  ^^  :yep:

Esmu jau saakusi skatiities DBY, man patiik, tikpat stipri kaa Wwl  :love:
shii man skjiet romantiskaaka, jo vinji aatraak viens otraa iemiileejaas :love:  :love:  :yep:
un arii varaak romantisku briizju te ir  :love:
sheit Rainijai ir tik dazjaadas forshas frizuuras  :love:  :cool:
pashlaik esmu jau noskatiijusies 3 seerijas, man tiik  :insane:  :yep:

0

33

nju cereesim uz to  :glasses:  ^^  :yep:

Esmu jau saakusi skatiities DBY, man patiik, tikpat stipri kaa Wwl  :love:
shii man skjiet romantiskaaka, jo vinji aatraak viens otraa iemiileejaas :love:  :love:  :yep:
un arii varaak romantisku briizju te ir  :love:
sheit Rainijai ir tik dazjaadas forshas frizuuras  :love:  :cool:
pashlaik esmu jau noskatiijusies 3 seerijas, man tiik  :insane:  :yep:

nu šis man patīk vairāk par wwl un beigas ar jautras. Ej nost! Šis ir viens ideāls seriāliņš!

0

34

bumerbmw написал(а):

nu šis man patīk vairāk par wwl un beigas ar jautras. Ej nost! Šis ir viens ideāls seriāliņš!

es gan veel nesaliidzunaashu, kursh man patiik labaak, jo esmu noskatiijusies tikai 3 seerijas, bet nju pagaidaam naw pie kaa piesieties  :love:

0

35

es gan veel nesaliidzunaashu, kursh man patiik labaak, jo esmu noskatiijusies tikai 3 seerijas, bet nju pagaidaam naw pie kaa piesieties  :love:

nu vēl tev palikušas nieka 17 sērijas! :D

0

36

bumerbmw написал(а):

nu vēl tev palikušas nieka 17 sērijas! :D

aha, lai arii ljoti maz :D centiishos vinjas izbaudiit :D :D  :insane:  :love:

0

37

aha, lai arii ljoti maz :D centiishos vinjas izbaudiit :D :D  :insane:  :love:

nu kam maz kam daudz, bet centies. Ir daudz labu sēriju! :D

0

38

bumerbmw написал(а):

Ir daudz labu sēriju! :D

par to es neshaubos  :D  :love:

0

39

esmu tikusi liidz seerijai, kuraa Chi Be miilestiibas veestuli uzrakstiija kkaads jauninjais dzjekinsh kursh peec izskata naw slikts  :yep: , bet tikuntaa esmu tikai un vieniigi Maika pusee!! :D :D :D http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/7136563855dbe306cc380fe98f031b26.gif
tas dzjekinsh tik jauki smaidiija, tas bij tik miilji, kad sniedza Chi Be to miilestiibas veestuliiti  :love: :D
bet kad vinsh piedzeeraas, gan nebij vairs tik jauks un kad vinsh nofilmeeja kad Chi Be un Amongs apskaavaas bija tik nekrietni(tas bij tik apburoshi ka Maiks un un Rainija apskaavaas)  :love:  :love:  :insane:

A tas dzjeks tieshaam ir iemiileejies Chi Be vai vnk vinju spiidzina?
vinsh ir kkads Amonga pusbraalis ja? :D
a vinsh ilgi Chi Be veel siesies klaat? :D :D

0

40

A tas dzjeks tieshaam ir iemiileejies Chi Be vai vnk vinju spiidzina?
vinsh ir kkads Amonga pusbraalis ja? :D
a vinsh ilgi Chi Be veel siesies klaat? :D :D

nu es  neteikšu kas tur īsti ir a to nebūs interesanti!  :D:D:D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Āzijas kino un TV » Devil Beside You (Taivānas)