Esmeralda shauj ar bultu garam komandierim Montero, uz kuras ir vestule. Tas nodoma ka ta ir no Fernando. Montero nolaupija Fernando un saka spidzinat. Esme devas uz kapsetu kur bija apglabats "vinas" berns. Tole un serzants Garsija saka rakt to ara. Pa to laiku notika ari Marijas Pijas kazas, bet vina pateica ne pie altara.
Zorro: la espada y la rosa 100.serija
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться217.08.2008 20:42
paldies, ka uzraxtīji šo apraxtiņu ilgi nebiju prom, tāpēc nevarēju raxtīt , lai gan gribējās! esmu sajūsmā, ka Esme arī blandās melnajā un ir apguvusi cīņas mākslu, un ka izmanto rozi!!! tieši šī iemesla dēļ man prieks, ka visi uzskata viņu par mirušu vēl esmu sajūsmā, ka Marija Pia neapprecējās ar to Alfonso!! āa. un mani pārsteidz Esmes attapība, ka viņas bērns atrodas pie Diego forši
Поделиться318.08.2008 10:57
esmu sajūsmā, ka Esme arī blandās melnajā un ir apguvusi cīņas mākslu
un garsija vēl jautā, vai zorro neapvainosies, ka esme paņem viņa krāsu! tas bija labs
Поделиться418.08.2008 11:45
un garsija vēl jautā, vai zorro neapvainosies, ka esme paņem viņa krāsu!
es to palaidu garāām!!! vāaks! euu..tā nav godīgi.. nez ko es tajā brīdī darīju? māsīca laikam vainīga bet paldies, ka ieminējies
Поделиться518.08.2008 14:11
bet paldies, ka ieminējies
vienmēr laipni .
garsija vispār ir viens no interesantākajiem zorro tēliem. tās viņa piebildes allaž ir foršas!
Поделиться618.08.2008 14:21
garsija vispār ir viens no interesantākajiem zorro tēliem. tās viņa piebildes allaž ir foršas!
pilnīgi piekrītu! man šis varonis ļoti patīk.. seriāla rozīnīte
Поделиться718.08.2008 15:09
Ah, es pat to momentu pagājušo trešdien manīju, kur Garsija prasīja Esmei par to Zorro melno krāsu. Eh, jauki. Žēl, ka nesanāk redzēt, bet likt ierakstīt - kaut kā nav tik lielas iedvesmas uz šito noveli.