TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Āzijas kino un TV » A Love to Kill (Korejas)

A Love to Kill (Korejas)

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

[реклама вместо картинки]

Details

* Title: 이 죽일놈의 사랑 / I Jukilnomui Sarang
    * Also known as: Ijuksa / A Love to Kill / This love I want to kill/ The Love of Death / Detestable Love / Knock Out by Love (KBS World)
    * Episodes: 16
    * Broadcast network: KBS2
    * Broadcast period: 2005-Oct-31 to 2005-Dec-20
    * Air time: Monday & Tuesday 21:55
    * Soundtrack: see A Love to Kill OST

Synopsis

In A Love to Kill, Bi (Rain or Jeong Ji Hoon) plays a tough guy as the role of a K-1 Fighter, Kang Bok Gu. Bok Gu is a character who is dynamic in nature and grew up in a foster home. He falls in love with a woman whom he should not love. It was because of the woman, his emotionally-wounded brother fell off from the rooftop and became a human vegetable. So, his love is forbidden and inevitably tragic.

The woman is Cha Eun Seok (Shin Mina) who is a TV talent and movie actor. It was not that she jilted his brother on purpose, but upon a basis of misunderstanding, his hatred toward Cha Eun Seok grows more and more burning.

By becoming Cha Eun Seok’s private bodyguard, Bok Gu keeps concretely practicing his revenge upon her. He only desires ‘to bring his brother’s woman to her knees.’ He is gradually taking Cha Eun Seok to destruction, while he feels his love toward her growing deeper and deeper in his heart.

Bok Gu is a cold guy character without any special concern for woman. Martial art of hand-to-hand fighting was just kind of his escape he choose from the shock of a spinster’s death whom he loved from a distance.

Cast

* Bi as Kang Bok Gu
    * Shin Min Ah as Cha Eun Seok
    * Kim Sa Rang as Han Da Jung
    * Lee Ki Woo as Kim Joon Sung
    * Kim Young Jae as Kang Min Goo (Bok-ku's older brother)
    * Na Yoon as Park Mi Sook (Bok-ku's roommate)
    * Kang Rae Yun as Choi Mi Sun
    * Park In Hwan as Eun Suk's dad
    * Yoo Hye Ri as Park Ja Kyung (Eun-suk's step-mother)
    * Lee Min Hyuk as Cha Jae Suk (Eun-suk's younger brother)
    * Kim Song Hee as Cha Yoo Na (Eun-suk's younger sister)
    * Ji Sang Ryul as Tae Choon
    * Yoo Jae Keun as Sung Jin (Eun-suk's road manager)
    * Im Ju Hwan
    * Lee Soon Jae
    * Choi Kwon

Visas sērijas var noskatīties šeit

Отредактировано bumerbmw (17.08.2008 12:36)

0

2

beigas ir laimīgas?

0

3

albalonga написал(а):

beigas ir laimīgas?

Paskaties! Beigas ir nu tas arī kā rurš uzskata. VAr uzskatīt, ka ir laimīgas, jo abi beidzot bija kopā neskatoties ne uz ko, bet tā ir nelaimīgas, jo nu tas ir jāredz. Bet iesaku noskatīties!

0

4

No tu kā parasti tik nenoteikti par tām beigām. A es tads cilvēks, ka veikalā izlasu grāmatas beigas un pērku tikai ja patīk. Arī filmas neskatos parasti, ja nelaimīgas beigas. Man vajag ta skaidri - jā - ir laimīgas - tikai tad es sāku skatīties... :D

0

5

albalonga написал(а):

Man vajag ta skaidri

Nu kā beigas ir interesantas. Abi nomirst, bet viņš ta pēc idejas viņai teicās, ka vairs viņu nemīl nu kaut kas tā, bt kad uzzināja, ka viņa jau vairākas dienas ir pazudusi un neviens nevar atrast sāk viņu meklēt. Viņš viņu atrod guļam sniegā un aukstu. Viņš cenšās viņu aiznest līdz mašīnai, bet neizdodas. Paliek pļavā. Viņš atdod visu savu siltumu viņai. Beigās parāda, ka itkā viņš nomirst, bet viņa atver acis un sapratusi, ka viņš ir viņai blakus apskauj viņu un abi paliek tajā pļavā. Piedo, ka bez vārdiem es neatceros un man sllinkums. Takā beigas ir apmēram tādas, bet iesaku noskatīties interesanti un mūzika arī laba.

0

6

:'(

Nē, vot ar tādām beigām vēl neesmu gatava skatīties. Nu īsti Romeo un Džuljetas stilā. Nē, nē - man vajag beigas, kur paliek dzīvi un kopā laimīgi. Eh. Moš kādreiz. Vispār jau sāku skatīties it started with a kiss. Nu tā galvenā varone ir sieviete katastrofa... :D  Man dies... Un tik ņirdzīgi viņa. Nu par gudru viņu čista nenosauksi. Mani pagaidām viņa kaitina tāpēc pat nespēju dusmoties uz viņu, ka viņš tik nejauki izturas... Ah, bet tūbē music video dažus pasktījos - tik mīlīgi. Lai gan ja godīgi, tad izskata ziņa man tie abi varoņi liekas nesmuki. I ne salīdzināt ar Mike He un Rainie Yang.

0

7

albalonga написал(а):

Lai gan ja godīgi, tad izskata ziņa man tie abi varoņi liekas nesmuki. I ne salīdzināt ar Mike He un Rainie Yang.

Man jau arviņi tik ļoti nepatīk, zato otrajā daļā man tas galevnais varonis ļoti patīk. Mainījis frizūru un izskatās daudz labāk!  It started with a kiss ir paties ņirdzīgs. It īpaši laba vieta man patika, kur viņš beidzot atzina ko jūt pret viņu! Tas ir labs! :D

0

8

hihihi... Ok, šito tad arī skatīšos, kamēr abas daļas noskatīšos un ta manīs. Gribu pēc tam Full House, tikai kur video dabūt... :dontknow:

0

9

albalonga написал(а):

Gribu pēc tam Full House, tikai kur video dabūt... :dontknow:

ES tak nopublicēju linkus kur lādēt. Diemžēl Full House ir licenzēts un ir jālādē linki lai redzētu!

0

10

Kurā vietā nopublicēji?  Vienkārši redzēju tajā lapā, ko tu devi, ka licenzēts un video nav, tāpēc tā uzrakstīju. Eh, žēl, man patīk tā uzreiz onlainā skatīties.

0

11

albalonga написал(а):

Kurā vietā nopublicēji?

Tak te pat forumā ja nemaldos pie video sadaļas

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Āzijas kino un TV » A Love to Kill (Korejas)