TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » No 2. septembra Fuego en la sangre tv3

No 2. septembra Fuego en la sangre tv3

Сообщений 1 страница 20 из 28

1

Sauksies Elisondo ģimenes noslēpums!!!!
Man tas uzdzen riebumu, ka tv3 spēj nopirkt kaut ko tādu!!!!Vnk man nepatīk šis meksikas variants un  daļa izvēlēto aktieru, tā ka neskatīšos.
Tas ir mans viedoklis, atvainojos, ja kādam ļoti patīk šī telenovele.
Es biju gaidījusi kaut ko labāku, piem. Pecados ajenos, jo visu neesmu redzējusi.

0

2

nu es jau labāk neko neteikšu, tikai  :insane:

0

3

koooooooooooo????????????????????? man ir vardarbības piiiiiiiiiiiiiiiiiiieaugums!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! un kur mani PECADORI????????????? PECADITOS  :'(  :'(  :'( PIRUJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS

(ESTOY ENOJADA)

0

4

:x

0

5

nu vo.. tomēr šis variants piepildījās.. jauki - man būs par vienu brīvu stundu vairāk dienā no TV.

0

6

šitais jau nu man ne prātā nenāca...

a kas būs pēc Marinas, pēc DA? tukšums atkal?  :'(

0

7

angelina написал(а):

šitais jau nu man ne prātā nenāca...

nu man nāca prātā, tiklīdz laukos pamanīju pa lietuviešu TV3 šo telenoveli..

angelina написал(а):

a kas būs pēc Marinas, pēc DA? tukšums atkal?

kāpēc tā domā? gan jau būs kkas, bet vai tad šie seriāli jau tuvojas beigām?

Отредактировано aNgeL (22.08.2008 16:18)

0

8

aNgeL написал(а):

kāpēc tā domā? gan jau būs kkas, bet vai tad šie seriāli jau tuvojas beigām?

nezinu. bet sērijas it kā jau pāri simtam...

0

9

nu Marina gan jau tuvāk beigām, nekā DA.

0

10

aNgeL написал(а):

nu Marina gan jau tuvāk beigām, nekā DA.

jā, tak cik tur jau gadi pagājuši, Patija beidzot atgriezusies un visi zina, ka dzīva. drīz visam jāsāk skaidroties.

0

11

angelina написал(а):

jā, tak cik tur jau gadi pagājuši, Patija beidzot atgriezusies un visi zina, ka dzīva. drīz visam jāsāk skaidroties.

Tu skaties Marinu? vispār jau jā..izskatās, ka visam jāsāk skaidroties.. bet kas to lai zina, kā tur būs..anyway - lai kāds seriāls no rīta nebūtu, man tajā laikā bus lekcijas

0

12

aNgeL написал(а):

Tu skaties Marinu? vispār jau jā..izskatās, ka visam jāsāk skaidroties.. bet kas to lai zina, kā tur būs..anyway - lai kāds seriāls no rīta nebūtu, man tajā laikā bus lekcijas

reizēm skatījos, kad bija laiks. pirms nometnes bišku un tad pēc tam - a notikumi tie paši :D

Отредактировано angelina (22.08.2008 16:38)

0

13

angelina написал(а):

pirms nometnes bišku un tad pēc tam - a notikumi tie paši

tas gan .. šajā seriālā visu ilgi un gari stiepj :D tāds prasts seriāls, bet tāpatās var paskatīties :D

0

14

aNgeL написал(а):

tas gan .. šajā seriālā visu ilgi un gari stiepj :D tāds prasts seriāls, bet tāpatās var paskatīties :D

Stiepj gan, dāzreiz no rīta paskatos, bet Marina kādu mēnesi vēl noteikti ies!!!!!Un no rīta pat ja sāks rādīt ko jaunu tāpatās neredzēšu
Pats stulbākais būs tas ja tv3 no rīta ieliks ko interesantu
LNT tikai oktobrī rādīs vēl kādu jaunu telenoveli, ja, protams izdomās pēc DA rādīt telenoveli

0

15

mmaarriiaa написал(а):

Pats stulbākais būs tas ja tv3 no rīta ieliks ko interesantu

esmu pārliecināta, ka kaut kas interesants arī būs..

0

16

Man shii zinja bija shausmigakais riita notikums peedejaa desmitgadee;(
es ar taadu aizrautiibu skatijos Zorro un pardzivoju ,ka driiz beigsies ,bet mierinaju ar domu,ka buus gan jau kaut kas cits un varbuut interesantaks,bet nu,izradas ,ka buus kaut kas ,kas paradzets ne shis planetas iedzivotajiem.Esmu redzejusi Pasion de gavilanes un man patika,es varetu tad jau labak skatities Pasion de gavilanes ar tiem aktieriem,bet ne jau ar vechukiem un Adela Noriega nekad man nav patikusi;(
Esmu dzilji viilusies TV3.
Turklaat Marina tik driiz nebeigsies tur veel buus Rikardo aklums un avarija un veel shadi tadi notikumi,bet pec tam man par nozhelu gan jau ka buus kas interesants;(
Vismaz ir pozitiiva zinja man nenaksies kaveet stundas seriaala delj,jo pirms tam Zorro delj netika pildiiti majasdarbi un uz skolu negaju.

0

17

stulbā Norvieja :/ es nesaprotu, kāpēc Pecados nelika, tas fināls taču būs vēsturē :/

0

18

Di no a las Norviejas!!! http://es.youtube.com/watch?v=gc756VbXW7g

Отредактировано angelina (23.08.2008 15:33)

0

19

eh, jā, es ar neesmu sajūsmā.. Nu nez, šodien reklāmu redzēju un mazliet ieinteresēja, bet visticamāk nesaktīšos, ja nu vienīgi ka'das pirmās sērijas. Bet nu nezinu... tas arī ne tik viegli, studijas tak būs, un ierakstīt ar pagai'dām nevarēšu tik viegli. Patiesībā nav jau svarīgi.. vairāk laika brīva būs ;) lai skatītos datorā kād uvērtīgāku seriālu :D

angy - ņemot vērā,ka Zorro tik pēc gada parādīja, es nezaudēju cerību redzēt PA tv3. ;)

0

20

Paloma, di no a las Norviejas! :O

0