TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » No 2. septembra Fuego en la sangre tv3

No 2. septembra Fuego en la sangre tv3

Сообщений 21 страница 28 из 28

21

Reklāma teiksim tā vēl ir normāla, izdevusies!!!!!!
Bet esmu redzējusi drusciņ šo telenoveli netā un vismaz Adela izskatās pabriesmīgi un Janjes man nepatīk!!!!!

0

22

Paloma написал(а):

angy - ņemot vērā,ka Zorro tik pēc gada parādīja, es nezaudēju cerību redzēt PA tv3.

Paloma, es jau neko neteiktu, bet Fuego en la sangre sāka filmēt vēlāk, kā PA.

vsp es tā pastaigājos pa pasaules forumiem, daudziem PA šķiet novele ar lielu daudzumu vardarbības...

0

23

o.O  To es negaidīju. :'( Cerēju uz Pasion. :D Tā kā man šie aktieri diezgan patīk un PdG neesmu redzējusi, es vismaz sākumu paskatīšos. :) Tad vel redzēsim. :) (ja nepatiks, tad prieks, ka nebūs jāizvēlās starp DA un FELS) :)

0

24

nu sauciet mani par dīvainu vai kā -
bet es vienkārši principa un protesta pēc neskatīšos.

es NEGRIBU, lai lativiešiem šī murgainā versija liekas labāka kā Pasion de gavilanes.
tāāā ir mana telenoveļu pasaules mīlestība.

0

25

danna написал(а):

nu sauciet mani par dīvainu vai kā -
bet es vienkārši principa un protesta pēc neskatīšos.

nesaukšu nemaz par dīvainu... es arī galīgi neesmu sajūsmā...

Отредактировано angelina (26.08.2008 12:01)

0

26

mmaarriiaa написал(а):

Sauksies Elisondo ģimenes noslēpums!!!!

Šo es arī šodien uzzināju. Dieva dēļ - Kāds Elisondo ģimenes noslēpums???  :insane: Trakums!
Un vispār. Cik redzēju no šī seriāla - nemaz nepatika. :P

0

27

Nu skaidrs tagad , ka es neskatīšos. ;) Man būs Pasion un no 15.septembra krievu "Karstais ledus", plus vēl ja ierakstīšu Viktoriju varbūt ka'dreiz paskatīties.. atliektiem galiem pietik, lai vēl muģītos ar kkādu Fuego en la sangre

0

28

Paloma написал(а):

Man būs Pasion

Es arī skatīšos kaut arī jau redzēju!!!

Paloma написал(а):

no 15.septembra krievu "Karstais ledus"

Pa kuru TV kanālu ies?

0