iespējams, kādam tas liksies gana neinteresanti vai arī utopiski, bet man vajadzēja izklāstīt savu ideju...
jau vairākas nedēļas man pa prātu dzīvo tāda doma, kuru realizējot es varētu būt laimīga,
tad nu tā... vai pasaulē ir tāda mājaslapa, kas satur detalizētu un ļoti sīku, kā arī gana aizraujošu info par telenovelēm? nevis tikai forumu veidā vai vienas kompānijas (piem, televisa) veidotas? piemēram, tāds informatīvs tīmeklis kā wwwimdb.com???
protams, es varu smagi kļūdīties (un jūs bez šaubām varat mani apgaismot), bet man liekas, ka tāda nav!! ir tas wwwserials.ru, bet manā izpratnē tas ir pārāk sauss un, jā, pārāk sauss
mana doma ir tāda: kāpēc gan neliela cilvēku grupiņa (ar to domājot šī brīnisķīgā foruma biedrus un biedrenes) nevarētu uzņemties izveidot kaut ko pavisam unikālu, kā manis tikko minēto mājaslapu par ziepenēm, kādas vien ir redzētas uz planētas???
oi, es te laikam ļoti neskaidri izteicos, bet pamatdoma, cerams, tika uzķerta...
savā vājprātībā uz šo kultūras fenomenu es gribēju ar jums padalīties šajā savā sapnītī...
nu jā, tas laikam ir viss... ja kāds labprāt man piebiedrotos un izprastu manu dziļo vīziju (pamatdarbības plāns, kā to visu sākt, man it kā ir), es būtu bezgala priecīga... ja nē, nu tad paldies, ja izlasījāt šo manu romānu