Fuego en la Sangre
Nu, kāds skatās? Kādas atsauksmes??? Es rīt būšu mājās taja laikā un paskatīšos intereses pēc.
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Nedēļas telenovele » 37. nedēļas 2008 telenovele ir...
Fuego en la Sangre
Nu, kāds skatās? Kādas atsauksmes??? Es rīt būšu mājās taja laikā un paskatīšos intereses pēc.
Nju man nepatik, it ne maz...
Abuelas Norviejas stils tur ir dramatisks, Huans visu laiku bļauj un raud, un ģībst, nu ko lai vēl saka Ninel Conde gan nekāda vaina, nezināju, ka viņa dzied
Отредактировано angelina (08.09.2008 18:00)
Nu, kāds skatās? Kādas atsauksmes???
Man pagaidām patīk un es skatos..
Tās minūtes, ko esmu skatījusies izsaka visu. Kaut ar to, ka tās ir tikai minūtes un kad esmu paēdusi, televizors tiek izslēgts.
Kā skatos, tā Huans raud.. tiešām - ko tur vēl lai piebilst?
Un Norvieja pabaisa, tas gan. Pagaidām man Noras Salinas tēls vispievilīgākais liekas
Pagaidām man Noras Salinas tēls vispievilīgākais liekas
Nu ja - sarita taču - man mīļakais tēls arī PDG...
man nepatīk... tāds baigi banāls liekas...
un juan man nemaz neasociējas ar lielā brāļa tēlu...
Kā skatos, tā Huans raud..
Tas gan. Gan DA viņš raud, gan šeit.. Nu i vecis skaitās..
un juan man nemaz neasociējas ar lielā brāļa tēlu...
Drīzāk jau ar jaunākā brāļa tēlu.
nu es redzēju tikai 1 sēriju..nu es nebiju izslēgusi..man pat gribas skatīties - aktieru dēļ, intereses par sizētu dēļ , diemžēl Pdg neskatījos. Man ļoti patīk Horhe Salinass - viņa dēļ skatos , māsu atveidotājas man arī tīk.. nu kaut kā tā.. neteikšu, ka esmu sajūsmā par seriālu, bet izslēgt ārā tv arī nevelk, kā tas bija ar daudziem citiem seriāliem
Вы здесь » TelenovelesLV » Nedēļas telenovele » 37. nedēļas 2008 telenovele ir...