Rudens ir klāt un , lai arī skolas un augstskolas, tomēr man šķiet, ka tumšajos rudens un ziemas vakaros sanāk pie datora pavadīt vairāk laika nekā vasarā. Iepriekšējo Islu tā arī neizspēlējām - es par to mūžam Palomu kaunināšu. Bet nu tagad centīsos nevienam nepieķerties un nenolemt, ka gribu, lai mans tēls ir kopā tieši ar kādu citu konkrētu tēlu, kuru spēlē kāds konkrēts cilvēciņš. Ja klusē un ja neatbild - mans tēls tin makšķeres un dodas citu tēlu meklējumos - tā lūk. Spēle ir vēsturiska un visi tēli vēsturiski - varat tos ņemt no telenovelēm, filmām, grāmatām vai izdomāt paši. Es pat esu ar mieru atstāt brīvu Džeka Sperova tēlu - kurš pirmais aizņems, tam arī tiks. Un lūgtum lai nebūtu milkjons vienveidīgu tēlu - piemēram miljons princešu. Nu izdomājiet piemēram geišas, kurtizanes, galma dāmas, viltīgas kalpones utt. Var ņemt arī reālas vēsturiskas personības. Lūgums tikai izvēloties savu telu ielikt, kā šis tēls izskatās un tādu pamatīgaku aprakstu, lai apmēram var apjaust, kas tas tēls un ko no viņa gaidīt. Situācija līdzīga kā pirmajā Islā - visus pēc pamatīgas vētras izskalo uz neapdzīvotas salas. Iespējams ir tēli, kuiri jau bija uz salas, tagad pēc vētras nonāk vai vēl velāk nonāks. Drīkst ņemt 1 - 4 varoņus sev - lūgums ja vairākus, tad ne viena dzimuma tikai - nu ta kaut kā. Es ļoti lūdzu jūs aktīvi piedalīties. Es zinu, ka lielākā daļa izturēsies skeptiski pret šo speli, bet lūdzu, lūdzu - to laiku, ko skaitļošanā sēžat, varat tak arī šeit pasēdēt...
Un kā parasti - kad rakstat, tad vispirms uzrakstat sava tela vārdu, kurš ko dara vai saka. Atdaliet kaut kā to, ko tels runā, domjā vai dara, lai nav viss kopā un nesaprotami. Un vel - ja spelejat, tad te spelē jūs esat jūtu tēl/-i un tā arī uzvedieties. Tas laikam viss. Gaidu jautajums, ierosinājumus, ieteikumus, aizrādījumus u.c.
Mans personīgais lūgums - nāciet ar mani spelēties....