Paloma написал(а):vēl viena!!! sadzimušas te kā sēnes rudenī...
a ha haaaaaaaa........ man shis patika es arii taadaa gadiijumaa esmu kaa rudens seene...... ka nekaaa arii oktobriii
albalonga написал(а):Man vismīļākais ir 16.jūnijs, kad bijām tik daudz un Juļčiks bija. Žēl, ka arī tad Jūrmalas māsiņas nebija.
man liels prieks ka albalongas miiljakaa paseedeeshana bija 16. junijaa... kad arii es tajaa piedaliijos, bet vel pat shodien atceros...... kaa man vispaar negribeejaas naakt, reti man ir taads garastavoklis - nekaads, vistieshakajaa nozimee ka tas bija tajaa dienaa..... diena (vakars) jau bija ljoti jauks.... bet es taja diena nebiju es...
nu ceru ka uz sho pasaakumu tomeer buus kaads ieradies un labaak jau peec iespeejas vairaak. diemzhaal ka es tagad neesmu latvijaa... mans bralis pec spaanijas lidoja uz riigu, a es uz anglju..
Paloma написал(а):Tā taču ir KARALIENES dzimšanas diena, un nevis šāda tāda, bet CETURTDAĻGADSIMTS!!! Saņemās!!!
tieshi taaa!!!!!!!! sanjeematies cilveeki! sviniet alby's ceturtdaljgadsimta dzimshanas dienu kopaaa!!!!!! jo KOPAA JAUTRAAAK !!!!!!!!!