TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Kika Edgar ir stāvoklī

Kika Edgar ir stāvoklī

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

http://i.esmas.com/image/0/000/005/882/kika-edgar-370x270.jpg

6:00 PM. Confirma Kika Édgar que está embarazada

La actriz y cantante Kika Édgar confirmó en un comunicado que se encuentra embarazada y espera que su bebé nazca a mediados de abril.

Luego de que se difundiera en un programa de radio el embarazo de la cantante, mandó un boletín de prensa a laoreja.tv donde refrendó que con mucha alegría y paz espera a su primer bebé.

Rogó en el comunicado que haya respeto de parte de los medios a su privacidad.

0

2

hihihi. Ku mīļi. Aw. Prieks par viņu. Manā izpratnē viena no visvairāk nenovērtētajām Televisas aktrises un tikai izskata dēļ. Mans cer, ka viņas lielā dzīves loma vēl viņai priekšā.

0

3

albalonga написал(а):

hihihi. Ku mīļi. Aw. Prieks par viņu. Manā izpratnē viena no visvairāk nenovērtētajām Televisas aktrises un tikai izskata dēļ. Mans cer, ka viņas lielā dzīves loma vēl viņai priekšā.

Man ar baigais prieciņš par viņu!!!!!Pēdējā laikā daudzas aktrises stāvoklī un būs daudz mazu mīļumiņu.
Vispār, manuprāt, viņa ir diezgan laba aktrise, prot tēlot(visur kur viņa ir redzēta tas pierādās), gan jau viņai vēl tiks galvenā, svarīgā loma.

0

4

Man arī prieks par šo aktrisi :) :) un cik esmu viņu redzējusi, man arī patika viņas tēlojums :) tad cerēsim, ka viņa vēl tiks pie savām lielajām lomām un ka viss būs ok gimenes dzīvē :)

0

5

prieks par viņu! ja es gadījumā kaut ko nejaucu, tad viņa man šķiet laba aktrise!

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Kika Edgar ir stāvoklī