Alehandro Fernandes, tas pats dziedātājs kurš izpildīja Zorro tituldziesmu. Jādomā, ka dziesmai jābūt labai.
MEPS muzikālo tēmu izpildīs....
Сообщений 1 страница 8 из 8
Поделиться208.10.2008 19:15
aha, lasīju sito un biju sajūsmā. Jau gaidu.
Поделиться308.10.2008 20:50
ouuu, es arī gaidu!! Super!
Поделиться408.10.2008 20:56
viņš izpildīja arī La esposa virgen dziesmu, un man prātā grozās, ka vēl kkādu telenoveles dziesmu, bet kkā nenāk uzreiz prātā bet man ļoti patīk viņa dziesmas arī pievienojos dziesmas gaidīšanai
Поделиться508.10.2008 23:00
viņš izpildīja arī La esposa virgen dziesmu,
To gan nezināju!!!!!Bet dziesmu viņš izpildīja labi, tā diezgan emocionāli.
un man prātā grozās, ka vēl kkādu telenoveles dziesmu, bet kkā nenāk uzreiz prātā bet man ļoti patīk viņa dziesmas
Man ar patīk viņa dziesmas un ar domāju ka noteikti kādai vēl ir izpildījis.
Es pievienojos visiem gaidītājiem, ar nepacietību gaidu gan pašu telenoveli, gan arī dziesmu gribas ātrāk dzirdēt.
Поделиться611.10.2008 23:43
Es tā cerēju, ka tieši viņš izpildīs telenoveles dziesmu. Bet domāju, ka tā varētu būt duets ar Lucero... Tik un tā, esmu sajūsmā!!!
Zinu, ka Alejandro Fernandes vēl dziedājā telenovelē Maria Isabel ar Fernando Kariljo un Adelu Norjegu. Superīga dziesma, starp citu.
Поделиться712.10.2008 22:49
Zinu, ka Alejandro Fernandes vēl dziedājā telenovelē Maria Isabel ar Fernando Kariljo un Adelu Norjegu. Superīga dziesma, starp citu.
gribēju kādreiz arī šo telenoveli noskatīties, bet nav sanācis..
Поделиться813.10.2008 15:44
Es tā cerēju, ka tieši viņš izpildīs telenoveles dziesmu. Bet domāju, ka tā varētu būt duets ar Lucero...
Iespējams, bet varbūt arī nē.
Bet cik zinu viņiem ir bijusi dziesma duetā tā ka neko nevar zināt.
Nav sanācis dzirdēt, bet paklausīšos ja jau tu saki, ka ir laba tad tādai ir jābūt.
gribēju kādreiz arī šo telenoveli noskatīties, bet nav sanācis..
Es arī