Sveika, tauta!!!! Prieks, ka jūsu forumā ar katru dienu kļūst vairāk!!! Lieta tāda, ka forumam ir 2 administratori - es un Drogada. Bet, tā kā Drogada ir ļoti aiņemta un pēdējā laikā reti iegriežas forumā, forumam noderētu moderators, kurš palīdzētu man uzraudzīt forumu. Bet ņemiet vērā, ka tas nav tikai tāds jauns status - tā ir arī atbildība un pienākumi. Moderatoram ir iespēja rediģēt vai dzēst citu dalībnieku ierakstus un darīt vēl citas lietas. Turklāt, es moderatoram iedošu noteiktas sadaļas, kuras būs jāpieskata, jāpalīdz citiem dalībniekiem, ja viņi kaut ko nezinās vai uzdos jautājumus u.c. Tas nosacījums ir tāds, ka principā būtu apmēram jāpārzina telenoveļu pasaule, nevis tikai kaut kāda viena telenovele un vēl forumā būtu jāiegriežas bieži (nu apmēram... katru dienu... ), tas nozīmē, ka jums mājās jābūt datoram ar interneta pieslēgumu!!!! Cerams, ka dikti nesabiedēju. Un tik traki daudz cilvēku jau mums ar te pagaidām nav un es vairāk vai mazāk tieku ar visu galā, bet nu tomēr...!!!!! Un tātad, ja kāds ir nopietni ieinteresējies un tiešām vēlas kļūt par šī foruma moderatoru - rakstiet šajā sadaļā, vai personīgo mesidžu man vai arī uz manu e-pastu
albalonga99@yahoo.com
vai arī uz foruma oficiālo e-pastu
telenoveleslv@inbox.lv
!!!!!
Tāpat varat rakstīj, ja ir kaut kādi jautājumi vai vienalga!!!