TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Āzijas kino un TV » The World That They Live In - Korejas

The World That They Live In - Korejas

Сообщений 1 страница 20 из 26

1

http://i557.photobucket.com/albums/ss13/bumerbmw1/Mike/717024_1_1.jpg

Details

* Title: 그들이 사는 세상 / The World That They Live In
    * Also known as: Worlds Within......
    * Genre: Romance
    * Episodes: 16
    * Broadcast network: KBS2
    * Broadcast period: 2008-Oct-27 to 2008-Dec
    * Air time: Mondays and Tuesdays 21:55

Synopsis

This drama is about the process of a television drama producton. Jung Ji Oh is a charismatic drama PD whereas Joo Joon Young is a PD who is direct and confident.

Cast

* Hyun Bin as Jung Ji Oh (Director)
    * Song Hye Kyo as Joo Joon Young (Director)
    * Uhm Ki Joon as Song Gyu Ho (Director)
    * Seo Hyo Rim as Jang Hae Jin (Rookie Actress)

Extended Cast:

* Bae Jung Ok as Yoon Young (Actress)
    * Choi Daniel as Yang Soo Kyung (Assistant Director)
    * Kim Gab Soo as Kim Min Chul (Drama Director)
    * Lee Da In as Kim Min Hee (Assistant Director)
    * Kim Ja Ok as Kim Soo Jin (Actress)
    * Yoon Yeo Jung as Oh Min Suk (Actress)
    * Pan Yoo Geol as Chul Yi (Assistant Director)
    * Kim Chang Wan as Park Hyun Sup (Drama CP)
    * Kim Yeo Jin as Lee Seo Woo (Drama scriptwriter)
    * Lee Joon Hyuk as Lee Joon Gi (Joon Young's ex-boyfriend)
    * Cha Soo Yun as Lee Yeon Hee (Ji Oh's ex-girlfriend)
    * Jung Suk Won
    * Kim Young Kwang
    * Na Moon Hee

0

2

[реклама вместо картинки]
Viewers Thrilled By Kiss Scene in “The World They Live In”, Tuesday October 28, 2008 Korea

HANFEVER

Yesterday marks the debut of KBS’s “The World They Live In“, a highly anticipated drama on television drama production casting Song Hye Kyo and Hyun Bin. And in this premiere episode, there was already a kiss scene between the two leads that left viewers thrilled, creating a buzz on the internet after the broadcast.

Jung Ji Oh (Hyun Bin) and Joo Joon Young (Song Hye Kyo) are both directors of a television station, with Ji Oh a senior while Joon Young is the newcomer but with a desire to achieve perfection in filming. They were previously lovers for 6 months but broke up in the end. A flashback scene was shown in the midst of argument between Song Hye Kyo and Hyun Bin. The flashback shows Song Hye Kyo and Hyun Bin sitting side-by-side at a busstop waiting for the bus to arrive. Hyun Bin turns around after Song Hye Kyo gave a tap on his shoulder. However little did he expect that Song Hye Kyo then inches forward to give him a peck on his lips.

After the broadcast, netizens flooded the official forum and left comments like “Song Hye Kyo is too charming, especially after she did that ’sneak attack’ to Hyun Bin”, “The shocked expression on Hyun Bin after the kiss is extremely cute”, “They are very compatible”, etc.

0

3

[реклама вместо картинки][реклама вместо картинки]

New drama takes on an old theme, Monday October 27, 2008 Korea
http://www.koreaherald.co.kr/
By Jean Oh

Whenever a series with a similar theme to a previous hit comes out, it is almost certain to get severely criticized.

KBS' "Worlds Within," a new drama that bears striking similarities to SBS' "On Air," will face judgment tonight when it airs its first episode.

Like "On Air," this star-studded series tracks the drama production process. But unlike its predecessor - which revolved around a manager, an actress, a scriptwriter and a producer - "Worlds Within" focuses on the relationship between two program directors, played by celebrities Song Hye-kyo and Hyun Bin.

Through Song and Hyun's characters, viewers will get an inside look into the world of television, with a bit of romance on the side.

But will it be compelling enough to nab the same high ratings as "On Air"?

KBS has done everything in its power to make sure "Worlds Within" does not flop.

Not only did they bring Song and Hyun on board, they enlisted the director of KBS' "Full House," Pyo Min-soo, and the screenwriter of KBS' "Goodbye Solo," Noh Hee-kyung. Pyo - whose last KBS drama "In-soon is Pretty" failed to garner high ratings last year - and Noh will be hard-pressed to outshine Shin Woo-chul and Kim Eun-sook's "On Air."

It is too early to tell if they have what it takes.

"This series is about the production of dramas," said Pyo at last week's press conference, leaving the press feeling ambivalent about how exactly "Worlds Within" would portray the drama-making process.

Screenwriter Noh did little to clear things up. "I think we have been planning this drama for over two years. This time I relied a bit more on the actors and was able to express myself more freely. This is a fun and entertaining drama," she said.

Actress Song Hye-kyo, however, was able to shed some light on the upcoming series.

"Melodrama functions as the main thread of this series," the 26-year old actress said. "The rest is primarily work-related."

Song voiced her confidence in director Pyo, whom she worked with on the hit drama "Full House" (2004), and in scriptwriter Noh.

"Noh's writing is so good, it makes playing my role a challenge," she continued. "It is hard to pull off natural and realistic acting."

Song, who is slated to take on the role of rookie director Joo Joon-young, admitted that it was not easy getting back into the world of dramas after a four-year hiatus.

Co-star Hyun Bin, who will be playing her ex-boyfriend and colleague, is also returning to the small screen for the first time in two years.

Hyun shot to stardom in the blockbuster series "My Lovely Samsoon" in 2005 and won female viewers over in KBS' "The Snow Queen" (2006). Now, he's back to woo his fans as a talented and charming director in "Worlds Within."

While his role may look suave on the outside, Hyun confessed that it was "a bit embarrassing to play a director in front of one."

Judging from the preview, Hyun's embarrassment translates into confidence on the small screen. And it looks like the star power of Hyun and Song may be enough to wrest the top spot away from rival MBC drama "East of Eden."

"Worlds Within" starts airing tonight at 9:55 p.m. on KBS 2 TV.

0

4

Foršs seriāls-man personīgi ĻOOOTI patīk!  Pašlaik esmu jau noskatījusies 10 sērijas..... Galvenais aktieris (Hyun Bin) kā vienmēr ir vnk apburošs  :love:

0

5

junkiii написал(а):

Galvenais aktieris (Hyun Bin) kā vienmēr ir vnk apburošs  :love:

ES ar viņu vienkārši dievinu!

junkiii написал(а):

Foršs seriāls-man personīgi ĻOOOTI patīk!  Pašlaik esmu jau noskatījusies 10 sērijas

ooo! ES viņu vēl neesmu sākusi. GAidu kad beigsies, lai noskatītos vienā rāvienā! :D

0

6

es arii sho gribu noskatiities  :jumping:
tikai kad pabeigshu skatiities Why why love, esmu tikusi liidz 9 seerijai, nedeeljaa noskatos tikai 4 seerijas, jo man nepatiik taa, ka bac un viss noskatiijies aatri, es gribu katru momentu izbaudiit  :love:

un peectam skatiisho Devil beside you, arii domaaju, ka vnk iemiileeshos tajaa seriaalaa  :love:  :love:  :D

nju un tad vareetu njoskatiities shoo  :jumping:

0

7

Marlena Favela написал(а):

un peectam skatiisho Devil beside you, arii domaaju, ka vnk iemiileeshos tajaa seriaalaa  :love:  :love:  :D

tu ne tikai iemīlēsi viņu! TAs ir labāks pēc manām domām par why why love! :D

tikai kad pabeigshu skatiities Why why love, esmu tikusi liidz 9 seerijai, nedeeljaa noskatos tikai 4 seerijas, jo man nepatiik taa, ka bac un viss noskatiijies aatri, es gribu katru momentu izbaudiit  :love:

Tā ir pareizā attieksme, bet es esmu pārāk nepacietīga un man gribās ātri noskatīties visu! ES jau tā tagad ciešos gaidot subtitrus Love or Bread sērijām kuras iet tik viena nedēļā! Vāks!

0

8

bumerbmw написал(а):

bet es esmu pārāk nepacietīga un man gribās ātri noskatīties visu!

man jau arii ir ljoti gruuti nociesties, ljooooti gribaas zinaat kas notiks taalaak un taa  :insane:  :surprise:

es jau arii parasti dariju taa, ka noskatos visu cik vien aatri iespeejams un tad viss, bet tas naw tik interesanti...un njemot veeraa to ka man shis Why why love ljoti patiik, es noleemu skatiities leenaam....bet gruuuuuti tik tieshaam savaldiities un neskatiities taalaak  %-)  :jumping:  :rolleyes:

bumerbmw написал(а):

ES jau tā tagad ciešos gaidot subtitrus Love or Bread sērijām kuras iet tik viena nedēļā! Vāks!

ouu viena seerija nedeeljaa ir tieshaam ljoti maz....  :disappointed:

0

9

ouu viena seerija nedeeljaa ir tieshaam ljoti maz....  :disappointed:

aha! Viņiem vispār tās drāmas tā pārsvarā iet un takā Love or Bread ir jauna un tā tikai tiek translēta vēl pa tv, tad nu ir kā ir. Atceros savu nepacietību kad gaidīju Fated to Love You kad subtitrus sataisīs. MAn likās ka nosprāksū aiz nepacietības uzzināt ko viņi runā!

es jau arii parasti dariju taa, ka noskatos visu cik vien aatri iespeejams un tad viss, bet tas naw tik interesanti...un njemot veeraa to ka man shis Why why love ljoti patiik, es noleemu skatiities leenaam....bet gruuuuuti tik tieshaam savaldiities un neskatiities taalaak  %-)  :jumping:  :rolleyes:

turpini vien tādā pašā garā! Vismaz varbūt labāk atcerēsies nekā es! MAn jau tas visas sērijas dažreiz ko pā saplūst kad skatos! :D

0

10

bumerbmw написал(а):

MAn likās ka nosprāksū aiz nepacietības uzzināt ko viņi runā!

tomeer ar tewi viss kaartiibaa :D :D :D

bumerbmw написал(а):

MAn jau tas visas sērijas dažreiz ko pā saplūst kad skatos!

es nebriinos man biij tieshi taapat  :D

0

11

tomeer ar tewi viss kaartiibaa :D :D :D

nu šobrīd es par to varētu pastrīdēties! :D

es nebriinos man biij tieshi taapat  :D

:D Jautri! :D

0

12

es sāku skatīties! KAut gan esmu tikai 2 sērijas vidū, bet man ļoti patīk. Bins ir tik foršs un viņa tas riebīgais raksturs vienkārši apburošs! :D  :love:

0

13

bumerbmw написал(а):

es sāku skatīties!

izbaudi kaartiigi sho draamu, skaties leeniiteem :D :D :D !

bumerbmw написал(а):

KAut gan esmu tikai 2 sērijas vidū, bet man ļoti patīk.

es pashlaik skatos Devil Beside You jau liidz 7 seerijai esmu tikusi, man ljootiii patiik  :love:
nju un kad noskatiishos, vareetu saakt skatiities sho!  :yep:
ko es visvairaak dievinu shajaas visaas draamaas......es DIEVINU TO, ka galvenie aktieri  viirieshu dzimuma paarstaavji, saakumaa ir tik riebiigi, bet peec tam iemiilas liidz praata zudumam.....es to vnk dievinuuuuuu dievinuuuuu dievinuuuuuuuu :D...  :love:  :love:  :love: http://i48.photobucket.com/albums/f215/albalonga/Forums/7136563855dbe306cc380fe98f031b26.gif

Отредактировано Marlena Favela (02.01.2009 18:35)

0

14

izbaudi kaartiigi sho draamu, skaties leeniiteem :D :D :D !

es jau skatos. ES sāku skatīties pagājušajā gadā un to vēl tikai 2 sērijaā esmu!

es DIEVINU TO, ka galvenie aktieri  viirieshu dzimuma paarstaavji, saakumaa ir tik riebiigi, bet peec tam iemiilas liidz praata zudumam.....es to vnk dievinuuuuuu dievinuuuuu dievinuuuuuuuu :D...  :love:  :love:  :love:

Jā tas ir labākais. :D  :love:

0

15

bumerbmw написал(а):

es jau skatos. ES sāku skatīties pagājušajā gadā un to vēl tikai 2 sērijaā esmu!

ouuu ta jau malacis :D :yep:
turies !!! :D

Отредактировано Marlena Favela (02.01.2009 18:51)

0

16

ouuu ta jau malacis :D :yep:
turies !!! :D

es nevaru tas ir grūti. Starp citu. Es beidzot uzzināju kapēc man galvenā varone likās pazīstama! :D

0

17

bumerbmw написал(а):

es nevaru tas ir grūti.

ir ir gruuti  :'(
pati shodien ap diviem noskatiijos 6 DBY seeriju un taa gribaas tagad njoskatiities veel vienu.....  :dontknow: un tagad tikai otrdien jaaskataas naakamaa......es neiztureeshu....  :disappointed:  :mad:

bumerbmw написал(а):

Starp citu. Es beidzot uzzināju kapēc man galvenā varone likās pazīstama! :D

kapec? :D

0

18

ir ir gruuti  :'(
pati shodien ap diviem noskatiijos 6 DBY seeriju un taa gribaas tagad njoskatiities veel vienu.....  :dontknow: un tagad tikai otrdien jaaskataas naakamaa......es neiztureeshu....  :disappointed:  :mad:

nu re. Bet es laikam varētu tagad lēni skatīties, jo man kaut kā tāda fāze ka nav pacietības sēdēt un skatīties! :D
a un kas ir stūlbi, ka crunchyroll tagad ir ļoti maz video, visus likvidēja.

kapec? :D

Jo viņa bija Full House! :D:D:D

0

19

bumerbmw написал(а):

nu re. Bet es laikam varētu tagad lēni skatīties, jo man kaut kā tāda fāze ka nav pacietības sēdēt un skatīties! :D

ah tad re kaa :D :D :D :D

bumerbmw написал(а):

a un kas ir stūlbi, ka crunchyroll tagad ir ļoti maz video, visus likvidēja.

jaa tas gan ir stuulbi!  :'(  :mad: a kaapeec likvideeja ta? :(

bumerbmw написал(а):

Jo viņa bija Full House! :D:D:D

o tagad zinaashu, neesmu veel skatiijusies FH, bet arii skatiishos :D  :yep:

0

20

ah tad re kaa :D :D :D :D

nu ja. Ja man būtu takā piemērm pavasarī bija vai vasarā, tad tev parādītos daudz biežāk viss kaut kas jauns! :D

a kaapeec likvideeja ta? :(

tapēc ka tagad tikai kompānijas kuras ir licenzējušas vai kurām tur ir atļauja  drāmām filmām u.t.t varēs likt vai arī atļaut. Nu tagad viss ar kompāniju starpniecību tur parādīsies. Es nez kaut kāds murgs, bet sola, ka būšot labāk nekā iepriekš.

o tagad zinaashu, neesmu veel skatiijusies FH, bet arii skatiishos :D  :yep:

Man Full House ir ļoti mīļs, bet bez salvetēm nevarēju skatīties! Man ir visas sērijas kompī un negribu dzēst ārā un to arī nedarīšu. Būtu jāieraksta diskā lai nepazūd pēkšņi! :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Āzijas kino un TV » The World That They Live In - Korejas