TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Āzijas kino un TV » The World That They Live In - Korejas

The World That They Live In - Korejas

Сообщений 21 страница 26 из 26

21

bumerbmw написал(а):

tapēc ka tagad tikai kompānijas kuras ir licenzējušas vai kurām tur ir atļauja  drāmām filmām u.t.t varēs likt vai arī atļaut. Nu tagad viss ar kompāniju starpniecību tur parādīsies. Es nez kaut kāds murgs, bet sola, ka būšot labāk nekā iepriekš.

izklausaas murdziigi :(
bet ja sola ka buus labaak tad nez...laiks raadiis  :dontknow:

bumerbmw написал(а):

Man Full House ir ļoti mīļs, bet bez salvetēm nevarēju skatīties! Man ir visas sērijas kompī un negribu dzēst ārā un to arī nedarīšu. Būtu jāieraksta diskā lai nepazūd pēkšņi! :D

ou laimiigaa, iesaku paarrakstiit uz diska, ja nee kkas pfu pfu pfu :D notiks ar datoru un tad pazudiis :(

0

22

Marlena Favela написал(а):

izklausaas murdziigi :(
bet ja sola ka buus labaak tad nez...laiks raadiis  :dontknow:

nu jā, bet ir baigā škrobe ka tagad cilvēki nevarēs lādēt sērijas un arī subtitrus nevarēs likt kāds atsevišķs cilvēks.

ou laimiigaa, iesaku paarrakstiit uz diska, ja nee kkas pfu pfu pfu :D notiks ar datoru un tad pazudiis :(

jā,. PAr to uztraucos. Tik disku nekādīgi nevaru nopirkt! :D

0

23

bumerbmw написал(а):

nu jā, bet ir baigā škrobe ka tagad cilvēki nevarēs lādēt sērijas un arī subtitrus nevarēs likt kāds atsevišķs cilvēks.

nju tad tagad nebuus labaak....galiigi garaammmmm  :x  :x  :'(

bumerbmw написал(а):

jā,. PAr to uztraucos. Tik disku nekādīgi nevaru nopirkt! :D

man gan  ir briivi diski katram gadiijumam...kaadus video, dziesmas a mosh filmas ierakstiit :D :D :D :D

0

24

nju tad tagad nebuus labaak....galiigi garaammmmm  :x  :x  :'(

nu bet ja piesaistīs daudz kompānijas, tad vēl ir ceība! :D

man gan  ir briivi diski katram gadiijumam...kaadus video, dziesmas a mosh filmas ierakstiit :D :D :D :D

man ar ir mazie, bet vai nopirkt ar vismaz 9gb lielu, lai visas sērijas varētu ieraksīt vienā! :D

0

25

bumerbmw написал(а):

nu bet ja piesaistīs daudz kompānijas, tad vēl ir ceība! :D

jaa ceriibaa veel ir!  :yep:  :jumping:

bumerbmw написал(а):

man ar ir mazie, bet vai nopirkt ar vismaz 9gb lielu, lai visas sērijas varētu ieraksīt vienā! :D

buus man arii taadi jaanopeerk :D :D :D

0

26

buus man arii taadi jaanopeerk :D :D :D

:D aha

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Āzijas kino un TV » The World That They Live In - Korejas