Dzirdēju forumos, dzirdēju no faniem, dzirdēju te;enovļu baumu lapās un nu dzirdēju arī no visai nopietniem avotiem - Christiana Meiera jaunā draudzene esot Genesis Rodrigesa. Bija šoks ikreiz, kad to dzirdēju un joprojām ir. Nu nav tas ne apstiprināti ned roši - it kā nu pamatīgi viņi to slēpjot. Bet Genesisa tikko izšķīrā no sava drauga mūziķa Jeremias. Un Meiers pēc šķiršanās vientuļš. Nu es esu apmēram par 80% pārliecināta, ka tā ir taisnība. Visiem zināms, ke Genesisa ir maza kārdinātāja un viņai patīk vecāki vīrieši, a Kriss ta vientuļš pēc šķiršanās. Eh. Un tie, kas kaut biki no Donas Barbaras redzējuši - nu tur tāda ķīmija starp Santosu un Mariselu. Nu viņa ir samīlējusies, a viņš ir viņas tēva brālis un uztver viņu kā bērnu. Viņa tā uz viņu skatās. Njā.
Christian Meiera jaunā draudzene ir???????????????????????????
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться214.11.2008 12:34
Genesis Rodrigesa
Dies pasarg!!!!!!!
man, protams, nekas nav pret rodrigesu (dona barbara viņa baigi labi spēlē), bet nu... ir taču sava vecuma cilvēki!!!
negribētos, lai tā būtu taisnība...
saprotu, tādam vīrietim ir grūti pretoties
bet, nē......... es tā negribu
Поделиться314.11.2008 13:29
Genesis Rodrigesa
Voooouč! Ja godīgi, nedomāju, ka tas ir uz ilgu laiku..
Поделиться414.11.2008 20:01
Oho...
saprotu, tādam vīrietim ir grūti pretoties
To tu pareizi teici.
Ja godīgi, nedomāju, ka tas ir uz ilgu laiku..
Nu, slavenībām vispār, man liekas, reti kad attiecības noturas ilgu laiku.
Поделиться514.11.2008 20:36
Njāāā... man nekad viņa nav patikusi un Meiers ir pelnījis labāku.
Lai beidz krutitsja ap vecākiem vīriešiem.. Nekad neaizmirsīšu sačakarētās Prisoneras beigas viņas dēļ. Un vienalga, kā īsti bija un cik kura vainas, bet vainīga viņa
Поделиться614.11.2008 22:49
intriga bij liela izlasot virsraxtu...bet vienalga shokeejoshi uzzināt.. viņa un Meiers? kaut kā neredzu viņus kopā..un negribu redzet :/ un arī domāju, ka ja tā ir taisnība, tad ilglaicīgi tas nebūs, kaut gan nepazīstu šos aktierus kā cilvēkus..
Поделиться714.11.2008 23:44
Es esmu šokā........!