TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Twilight Saga » Twilight

Twilight

Сообщений 81 страница 100 из 112

81

Ne tikai garākam, bet vispār.. lielākam, iespaidīgam... Nu... ĻOTI lielam :D

Un par to, ka Robertam mīļākā otrā... Zinot, kā viņam riebjas Edvards, tā tiešām varētu būt, ka otrā vismīļākā ;)

IESPĒJAMI NEW MOON SPOILERI!!!
Ņemot vērā, cik maz viņam būs jāfimējas šajā filmā.. salīdzinoši... :) Jāierunā kāds teksts gan.. vairāk mazliet par filmēšanos. :D Ok, pietiks pusspoileru no manas puses. :P

0

82

Negribēju veidot jaunu tēmu, jo mēs te jau sākām apspriest Džeikoba atveidotāju.

Iespējams, Loutners tomēr paliks New Moon.
Raksts par Loutneru
Iespaidīgi. Es gribētu, lai viņš paliek. Kaut vai tāpēc, ka viņš tik ļoti cenšas un tāpēc, ka negribu, lai vienu un to pašu varoni spēlētu dažādi aktieri.  :no:

Intervija ar Michael Copon – pretendentu uz Džeikoba lomu

0

83

Ragana написал(а):

Es gribētu, lai viņš paliek. Kaut vai tāpēc, ka viņš tik ļoti cenšas un tāpēc, ka negribu, lai vienu un to pašu varoni spēlētu dažādi aktieri.

Es arī traki gribu, lai paliek! :'( Man patīk šitas Džeikoba lomas tēlotājs.. :'(  :love:

0

84

Un vēl.
Iepriekš Summit plānoja piešķirt filmai new Moon tikai 50 mljn. $. Tagad šis skaitlis ir palielināts – $ 70 mljn..
Runājot par panākumiem – Twilight ieņēmumi jau ir sasnieguši $ 203 428 631. :)

0

85

Ragana написал(а):

Twilight ieņēmumi jau ir sasnieguši $ 203 428 631.

Ak mai Gād!!!!!!!! :O Man acis no pieres gandrīz izsprāga.. :D Bet nu jā, nešaubos, tik LABA filma. :love:

0

86

Ragana написал(а):

Intervija ar Michael Copon – pretendentu uz Džeikoba lomu

nu šito aktieri es no One Tree Hill atceros un man viņš patīk, bet viņš manā izprasnē neder Džeikoba lomai - pārāk smukfeisīgs. 

Ragana написал(а):

Raksts par Loutneru

Loutners labāk patīk, gan tāpēc, ka jau bija Džeikoba lomā, gan arī tāpēc, ka nav tik smukfeisīgs. It kā simpātisks, bet tajā pat laikā tomēr ne tik tradicionāli smukiņš, kā Copon. Es pievienojos - ceru, ka paliks vecais D;zeikobs. Lai arī īss, viņam tomēr tādi musīši - lielāki nekā Patinsonam.

0

87

Tā un te būs visai šaubīga informācija, kurai tā arī neatradu apstiprinājuma.
Vienā forumā gan teica, ka tā nav taisnība un ko es arī ļoti ceru un domāju, ka visdrīzāk tā arī ir.
Pārējos fani šokā, piedāvā parakstīt petīcijas pret.

http://www.asianpopcorn.com/battle_images/twilightfilipino_version-200812251423413.jpg

A Filipino version of Twilight for television set to begin production soon.
Actors Rayver Cruz and Shaina Magdayao will be portraying Edward and Isabella, respectively, in the ABS-CBN production which will treat the vampire love story as “drama, romance, and fantasy.”
It will be directed by Cathy Garcia Molina and is scheduled to begin filming sometime in February, in both the Philippines and abroad.

viens rakstiņš

0

88

o.O WTF?!?!?!?!?!?!?! o.O :O

0

89

Ragana написал(а):

A Filipino version of Twilight for television set to begin production soon.

Par šo te būs jāpainteresējas. No viena cita foruma pazīstu meiteni no tā gala un es viņai varētu pajautāt, kas un kā.

0

90

Amira написал(а):

No viena cita foruma pazīstu meiteni no tā gala un es viņai varētu pajautāt, kas un kā.

Tas būtu baigi forši. :) Kaut cik ieviest skaidrību..

0

91

nu nemaz nebrīnos. Gan jau ķīna vai japāna ar drīz savu versiju uzfilmēs....

0

92

Ir baumas par to, ka Filipīnieši grasās filmēt rīmeiku. Še ku reku bildes ar galvenajiem varoņiem:
http://i398.photobucket.com/albums/pp69/pecity/sharaybench2a.jpg

0

93

GaBy написал(а):

Tas gan.. Es laikam nomirtu, ja viņa vietā ieliktu kādu citu.

Domāju nav pamats uztraukumam,kā jau Ragana teica,ka grimms spēj visu... :D ^^ Tam piemērs varētu būt Madonna,jo kā viņa izskatās piemēram "jump" video,un kāda dzīvē bez grimma. :)

cravey написал(а):

Ir baumas par to, ka Filipīnieši grasās filmēt rīmeiku. Še ku reku bildes ar galvenajiem varoņiem:

Es domāju,ka 100000% nepārspēs (vismaz no mana skatījuma noteikti ne) uz to džeku tik paskatoties rēka nāk. :D :)  Vispār plaģiāti ir galīgi garām. :)

0

94

nu filipīnieši taisa savas versijas visam un ļoti mīl savējos. Viss tas ir domāts tikai viņu vietējam tirgum un tapēc neviens viņus pat iesūdzēt nevar. Bet ir ok - tāda viņi vienkārši tauta - sala kā nekā - nošķirta no visiem pārējiem un tā arī jūtas. Nebrīnīšos, ja aziāti savu versiju uztaisīs un arī latīņamerikāņi vai spāņi varētu.

0

95

albalonga написал(а):

latīņamerikāņi vai spāņi varētu.

Šitas gan būtu interesanti.. :D

0

96

Spaanji ir temperamentiigi,vinju variantaa,droshvien buutu daudz kaisliibu,kaa jau vienmeer.:)  :rolleyes:

0

97

Gribēju tik pateikt, ka torrentos ir pieejama Twilight filma DVD kvalitātē :crazyfun:
wwwtorrentz.com - angļu
wwwfilebase.lv - krievu (bet tad tur ir jāpiereģistrējas, es iedotu savu paroli, bet esmu aizmirsusi :D )

0

98

O, super! :love: Paldies, cravey! :)

0

99

:) Es jau vakar novilku un kaifoju  :crazyfun:  Tās Edvarda acis, uhhh, aaaaaa, cik superīgi labā kvalitātē skatīties :flirt:

0

100

cravey написал(а):

Tās Edvarda acis, uhhh, aaaaaa, cik superīgi labā kvalitātē skatīties

Uzraksti plīz tieši to torrentu, no kuras tu vilki, jo es te lasu atsauksmes un dažiem sūdīgas, nezinu pat no kurienes.. :) :flirt:  :rolleyes:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Twilight Saga » Twilight