TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par telenovelēm » Vai kādai ir Rīgas viļņu iepreikšējais numurs

Vai kādai ir Rīgas viļņu iepreikšējais numurs

Сообщений 1 страница 20 из 24

1

Tajā ir bija rakstīts, ka latviete intervēs Fernando Kolungu, bet bija jau par vēlu,  kad to uzzināju , jo tas numurs vairs nav pārdošanā.
Dažiem cilvēkiem gan veicas!!!
Es ļoti ceru, ka kādai no Jums ir  - un ja ir tad varētu tā raksta skenu ielikt šajā forumā :)

0

2

ak, dažiem tiešām veicās  :dontknow:

0

3

Nu baigi žēl!!!!!
tā gribas izlasīt!!!:)

0

4

mmaarriiaa написал(а):

Tajā ir bija rakstīts, ka latviete intervēs Fernando Kolungu, bet bija jau par vēlu,  kad to uzzināju , jo tas numurs vairs nav pārdošanā.

woooww!! super! bet nē, man šī žurnāla nav.. bet vai tad nebij logiskāk likt šo interviju "Seriāli un kino"?!

0

5

gan jau Seriālos arī ieliks

0

6

Norkys написал(а):

gan jau Seriālos arī ieliks

patiesībā man arī tāa doma ienāca, ka iespējams arī ieliks..

0

7

aNgeL написал(а):

patiesībā man arī tāa doma ienāca, ka iespējams arī ieliks..

Подпись автора

Cerams, ka ieliks :)
Interesanti vai tā būs žurnāliste kas intervēs vai arī vienkāršs Latvijas iedzīvotājs

0

8

pss, ja vienkārši iedzīvotāji šitā varētu, tad es braucu pie Lorenas :D

0

9

angelina написал(а):

pss, ja vienkārši iedzīvotāji šitā varētu, tad es braucu pie Lorenas :D

Ja tā varētu es pie daudziem aizbrauktu!!!! Un Fernando un Lori noteikti gribēt satikt :)

0

10

njā, es jau atkal forumā lasu, ka Danija pie Lores  :huh:

0

11

Man jābūt!!! Eu, kur es tam rakstiņam paskrēju garām? :O iepriekšējais tas sanāk kurš....? Pirms šīs svētku nedēļas? Bet man noteikti mājās jābūt.. es domāju..

P.S. mmaarriiaa - tavs paraksts ir vnk nogalinošs!!! :love:

0

12

angelina написал(а):

njā, es jau atkal forumā lasu, ka Danija pie Lores  :huh:

Danija - viņa taču nav no Latvijas?
Bet..............laimīgā

0

13

Paloma написал(а):

Man jābūt!!! Eu, kur es tam rakstiņam paskrēju garām? :O iepriekšējais tas sanāk kurš....? Pirms šīs svētku nedēļas? Bet man noteikti mājās jābūt.. es domāju..

Tas ir tas Rīgas viļņu žurnāls kurš derīgs līdz 21. 12. 08 Neatceros 50. vai 51 numurs!!!!Būtu forši ja tev būtu!!!

Paloma написал(а):

Man pašai ar patīk :)

0

14

mmaarriiaa написал(а):

Danija - viņa taču nav no Latvijas?

nē, nav gan. bet nu, viņas ar Lori jau tikušās - toreiz, kad Lore Spānijā bija, tajā tusā Lore ar daudziem faniem iepazinās, uztur ar viņiem kontaktus. zinu, ka šīs arī pa telefonu runājušas ir. njā, laikam sākumā jātiek klāt Cristinai Diazai...

0

15

Oki, es tūlīt aiziešu pie vecmammas un pameklēšu :D būtu cūcība, ja tieši tā nebūtu :D bet jābūt!

0

16

aaaaa, atradu!!!Bļiiin, jāsāk skatīties tak Rīgas viļņi!! Bļin, viņš pat uz vāka, uz apakšējās joslas ir!!!! Un raksts ir par seriāla autori, kundzīti vienu :) bet foršs.. :) kkad nofočēšu un ielikšu šeit.. nesolu gan kad tas būs.. vai arī iedošu mammai uz darbu, palūgšu ieskenēt :)

0

17

Paloma написал(а):

Bļiiin, jāsāk skatīties tak Rīgas viļņi!! Bļin, viņš pat uz vāka, uz apakšējās joslas ir!!!!

:D tas ir Tev raksturīgi kaut ko palaist garām :D :D :D jābrauc man atkal pie Tevis un jāpalīdz izrakt žurnālus :P

0

18

Ieliec, Paloma, cik vien ātri vari! :)

0

19

ak, aNgeL, nu bet loģiski, ka es bez tevis nekādi.... :P

Norkys - laikam iedošu mammai lai rīt ieskenē, labāk būs kā mēģināt fočēt :)

+1

20

Jeeeeej, jeeeej!!!!!!!!!
Nevaru sagaidīt kad izlasīšu:)
Jau tagad Liels Tev  paldies :)

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par telenovelēm » Vai kādai ir Rīgas viļņu iepreikšējais numurs