TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » ECDD rīmeiks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ECDD rīmeiks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сообщений 1 страница 18 из 18

1

Pēdējās dienās pamatīgi baumo, ka Televisa taisīs El Cuerpo del Deseo rīmeiku un producents būs Salvador Mejia. Nu droši zinām ir, ka Televisa no Telemundo apmaiņas veidā ir dabūjusi tiesības filmēt vienu nu Julio Jimenes darbiem, bet nav vēl droši zināms vai tā būs Madre Luna, La Viuda de Blanco vai arī ECDD, bet nu par ECDD baumo lielākoties....

0

2

albalonga написал(а):

Pēdējās dienās pamatīgi baumo, ka Televisa taisīs El Cuerpo del Deseo rīmeiku un producents būs Salvador Mejia. Nu droši zinām ir, ka Televisa no Telemundo apmaiņas veidā ir dabūjusi tiesības filmēt vienu nu Julio Jimenes darbiem, bet nav vēl droši zināms vai tā būs Madre Luna, La Viuda de Blanco vai arī ECDD, bet nu par ECDD baumo lielākoties....

:O :O :O ECDD  rīmeiku negribu!!!!! tāpat bez Lores Izabellas tur jau nekāds pat rīmeiks nesanāks :P

0

3

albalonga написал(а):

nav vēl droši zināms vai tā būs Madre Luna, La Viuda de Blanco vai arī ECDD

nu, laikam jau ECDD ir reālākais...

īpašā sajūsmā par šo ziņu neesmu. neesmu liela rīmeiku fane. nu, pēc 20 gadiem var uzfilmēt, bet ne jau pēc dažiem...

0

4

nekā nebija. es neļauju!!!!!!! Isabel es unica!!!!!!!!

0

5

angelina написал(а):

nekā nebija. es neļauju!!!!!!! Isabel es unica!!!!!!!!

diemžēl gan Angy Tavu atļauju neviens šoreiz neprasīja.. ai, nu tā būs pavisam cita varone, kuru es viņu labā ceru, ka nenosauks par Isabellu..tātad viņai nav nekāda sakara ar mūsu Izabelitu, kura tik tiešām ir unica  :love:

0

6

es ceru, ka viņi citu sižetu paņems...

0

7

ew, alby, parādi taču vietu, kur baumooo!!!!!

0

8

es arī citu sižetu ceru, ka paņems, lai gan jāatzīstas , ka man interesanti, kāds aktieru sastāvs būtu un beigas.. Izabellu citu negribu un Andresu ar viņa mašīnu arī..bet nu Cimarro vietā savā ziņā gribētu kādu citu redzēt, jo viņš vairā°k spīdēja kaislīgās ainās, bet emocionalitātes ziņā gribējās daudz vairāk redzēt..un tad vēl tā Andresa Garsijas vietā kādu  dzīvāku gribējās.. nu tīri tā intereses pēc, bet savādāk... negribu šādu rimeiku..

0

9

nu protams, ka interesanti, bet nu labāk tomēr nē.

0

10

angelina написал(а):

nu protams, ka interesanti, bet nu labāk tomēr nē.

nu teorētiski pat ja uzfilmēs, tad nu tāpat tas netiks uztverts kā ECDD- vismaz mūsu rindās un..neviens jau neliks skatīties... njāaa.. bet tikai iedomājoties, ka tur būs varone kuru līdzinās Izabellai - šermuļi skrien :S

0

11

man vsp liekas, ka var izcelties vētras sakarā ar šito.

0

12

angelina написал(а):

man vsp liekas, ka var izcelties vētras sakarā ar šito.

mhm..piekrītu!

0

13

Ak, nu kā kāda var būt mūsu Izabellas vietā??? Pffff. Idioti. :D Nu lai filmē. Tapat nesalīdzināt būs!! :)
Bet par Simarro piekrītu aNgeL :) pilnībā :)

0

14

Paloma написал(а):

Idioti.

Protams.

0

15

Prieks, ka Rubijai nav rimeika. :) Kaut pati Rubi ari ir rimeiks. :D

0

16

īstenībā ECDD arī ir rīmeiks no kolumbiešu telenoveles "En cuerpo ajeno", kā izrādās. kāds nezina par šito kaut ko?? baigi interesē vispār.

0

17

nu to, ka ecdd ir rīmeiks - zināju. Bet par to oriģinālu neesmu diez ko interesējusies.

0

18

par oriģinālu vsp BAIGI maz informācijas. bet intereses pēc paskatītos, ja būtu iespēja.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » ECDD rīmeiks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!