TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Fernando Colunga varbūt pametīs MEPS, lai filmētos Venevision.........

Fernando Colunga varbūt pametīs MEPS, lai filmētos Venevision.........

Сообщений 1 страница 16 из 16

1

http://i2.esmas.com/2008/10/21/16876/fernando-colunga-y-silvia-navarro300x350.jpg
Nu cerams, ka Manana es para siempre viņš paliks līdz galam, jo tieši tagad tā telenovele kļūst ļoti interesanta. Un izskatās, ka Venevision projektā atkal kopā ar Gaby Sapniku!!!!!!!!!!

A tres meses de transmisiones de la telenovela "Mañana es para siempre", su protagonista masculino, Fernando Colunga, está preparando maletas para viajar a Miami, donde se pondrá a las órdenes de la productora de novelas Venevisión.

De acuerdo con lo expuesto en el programa de espectáculos de la radio conducido por Javier Poza, Fernando Colunga podría estar viajando a su nuevo sitio de trabajo en un mes, a más tardar, por lo que de llegar a concretarse su salida, el actor protagonizará junto con la venezolana Gabriela Spanic, el nuevo proyecto que iniciará grabaciones a principios de marzo para la cadena Venevisión.

Aun y cuando ESTO buscó la opinión de Nicandro Díaz, productor de dicha telenovela no pudo ser posible debido a que este se encontraba grabando algunas escenas en las locaciones del Ajusco.

Así las cosas, luego de 58 capítulos transmitidos de la historia adaptada por Kary Fájer, sólo resta esperar que se confirme esta información, aunque mientras ocurre lo anterior, se anunció que a la telenovela se integran nuevos personajes: Ignacio López Tarso, Karla Álvarez, Enrique Lizalde y Josefina Echánove.

oem.com

0

2

mmaarriiaa написал(а):

Nu cerams, ka Manana es para siempre viņš paliks līdz galam, jo tieši tagad tā telenovele kļūst ļoti interesanta. Un izskatās, ka Venevision projektā atkal kopā ar Gaby Sapniku!!!!!!!!!!

nu ceru, ka viņš paliks līdz galam! viņš tak nevar pamest.. ak, bet tik skaista bildīte  :love:  oho, atkal ar Spaniku? :D Paloma, Tev tas neko neatgādina? :D njāa.. tikai diemžēl Spanika šobrīd ir savādāka..bet nu vienalga gribētos viņus kopā redzēt

0

3

aNgeL написал(а):

oho, atkal ar Spaniku? :D Paloma, Tev tas neko neatgādina? :D njāa.. tikai diemžēl Spanika šobrīd ir savādāka..bet nu vienalga gribētos viņus kopā redzēt

Jā tas diemžēl, ka savādāka..................Bet toties tādas atmiņas no Krāpnieces laikiem!!!!!!!
Bet vienalga interesanti, ka viņš pārvācas uz Venevision.

Vakar Seriālos un kino lasīju, ka Televisa Fernando katru mēnesi telenoveles laikā maksā 85 000$, bet Venevison aktieriem augstākais maksā 42 000$ - kaut kā daudz neizdevīgāk, bet varbūt viņam kā izņēmumam maksās visvairāk, kā jebkad to Venevision dara............

0

4

mmaarriiaa написал(а):

Vakar Seriālos un kino lasīju, ka Televisa Fernando katru mēnesi telenoveles laikā maksā 85 000$, bet Venevison aktieriem augstākais maksā 42 000$ - kaut kā daudz neizdevīgāk, bet varbūt viņam kā izņēmumam maksās visvairāk, kā jebkad to Venevision dara............

jap, es arī žurnālā redzeju cik viņam maksā, bet arī Spanikai daudz maksā.. nu gan jau tādam aktierim kā Kolunga daudz samaksās!!

mmaarriiaa написал(а):

Jā tas diemžēl, ka savādāka..................Bet toties tādas atmiņas no Krāpnieces laikiem!!!!!!!
Bet vienalga interesanti, ka viņš pārvācas uz Venevision.

jap, atmiņas par krāpnieci ir tik foršas!! Spanika tolaik tik..trausla izskatījās :)  wnk kkā nemāku īsti iedomāties abus kopā tādus, kādi ir viņi šobrīd.. wsp interesanti kāds varētu būt seriāls, turklāt diezvai Spanikai tiks kkādas naivas meitenes loma.. un interesanti kāda Kolungam.. ak, viss ir interesanti, kas attiecas uz Kolungu :D

0

5

aNgeL написал(а):

ap, es arī žurnālā redzeju cik viņam maksā, bet arī Spanikai daudz maksā.. nu gan jau tādam aktierim kā Kolunga daudz samaksās!!

Gan jau maksās normāli, protams, savādāk jau nepiekristu
Kolungam Televisa, Gabijai Telemundo maksāja. Venevision mazāk līdzakļu.

aNgeL написал(а):

jap, atmiņas par krāpnieci ir tik foršas!! Spanika tolaik tik..trausla izskatījās :)  wnk kkā nemāku īsti iedomāties abus kopā tādus, kādi ir viņi šobrīd.. wsp interesanti kāds varētu būt seriāls, turklāt diezvai Spanikai tiks kkādas naivas meitenes loma.. un interesanti kāda Kolungam.. ak, viss ir interesanti, kas attiecas uz Kolungu :D

Jā toč pareizais vārds trausla - tāda viņa bija un ļoti piestāvēja Kolungam, kas par viņu izskatījās daudz spēcīgāgs, masīvāks. Bet tagad abī divi uzkačājušies. kolunga vēl muskuļotāks un Gabija arī diezgan satrenējusies - vismaz pirms bērna dzimšanas, tagad iespējams formu arī atguvusi.
diezzinvai viņa tēlos kaut kādu naivu meiteni - kaut kā viņai vairs tas nepiestāv!!!!!
Vsp varētu būt diezgan interesanti kas sanāks :)

0

6

mmaarriiaa написал(а):

Bet tagad abī divi uzkačājušies. kolunga vēl muskuļotāks un Gabija arī diezgan satrenējusies - vismaz pirms bērna dzimšanas, tagad iespējams formu arī atguvusi.

Njāa. man kāreiz patīk kad Kolungam blakus varone, kurai nepieciešams patvērums viņa apskāvienā, mierinājums..a Spanikai tak nevajag - pati kā iesitīs pāridarītājiem.... :D :D

mmaarriiaa написал(а):

diezzinvai viņa tēlos kaut kādu naivu meiteni - kaut kā viņai vairs tas nepiestāv!!!!!

bet patiesībā žēl ka tāa.. viņai tik ļoti piestāvēja gan to dvīņumāsu tēli, gan Marija del Cielo - it kā stipra, bet tajā pat laikā ar to trauslumu.. eh.. skumji, ka tā īsti nevar no viņas vairs gaidīt tāda veida varones..kaut gan kas zina!

0

7

aNgeL написал(а):

skumji, ka tā īsti nevar no viņas vairs gaidīt tāda veida varones..kaut gan kas zina!

nedomāju gan, ka tāda loma viņai varētu šobrīd izdoties. varbūt arī sanāktu, bet piemēram es tam nenoticētu  :dontknow:

aNgeL написал(а):

man kāreiz patīk kad Kolungam blakus varone, kurai nepieciešams patvērums viņa apskāvienā, mierinājums..

Kolunga ir kā radīts tādām lomām :)

0

8

Norkys написал(а):

nedomāju gan, ka tāda loma viņai varētu šobrīd izdoties. varbūt arī sanāktu, bet piemēram es tam nenoticētu

nu es piekrītu..bet kkur ceru brīnumam :D

0

9

Nē nu ļoti iespējams, ka viņai iedos kādas naivas meitenes lomu - bet tas izskatīsies diezgan dīvaini. Vispār viņai liela daļa lomu, ja ne gandrīz visas kur viņa tēlo gan naivu, gan stipru sieviti - nu Tierra de pasiones stiprums ņēma virsroku.......................kaut gan neko jau nevar zināt. vispār būs interesanti redzēt kopā abus divus atkal

Norkys написал(а):

Kolunga ir kā radīts tādām lomām :)

100% piekrītu.

0

10

xe, lasu jūsu komentārus un skatos uz mmaarrriiaas Kolungu parakstāa.. visi vārdu pazūd tikai gribas teikt " jāa" par visu kas saistīts ar viņu :D  :love:

0

11

aNgeL написал(а):

xe, lasu jūsu komentārus un skatos uz mmaarrriiaas Kolungu parakstāa.. visi vārdu pazūd tikai gribas teikt " jāa" par visu kas saistīts ar viņu

:love: :) :D

0

12

aNgeL - man pirmā doma bija par to pašu, tikai pēc tam pieleca, ka viņi tak jau filmējās kopā Krāpniecē :rofl:

Nu ceru tomēr, ka viņš nebūs tāds, lai pamestu iesāktu telenoveli.. nu nevar jau tā izrīkoties :S

Un.. negribu lai viņš ar Spaniku.. tagadejo Spaniku :( galīgi negribu.. :( agrāko - jāāā (khem, personīgas intereses *skatiens uz aNgeL*), bet tagadējo... ehh

0

13

Paloma написал(а):

aNgeL - man pirmā doma bija par to pašu, tikai pēc tam pieleca, ka viņi tak jau filmējās kopā Krāpniecē

to ne brīdi nebiju aizmirsusi - par Krāpnieci :D

Paloma написал(а):

Un.. negribu lai viņš ar Spaniku.. tagadejo Spaniku  galīgi negribu..  agrāko - jāāā (khem, personīgas intereses *skatiens uz aNgeL*), bet tagadējo... ehh

njāa.. nu moš pēc bērna piedzimšanas viņa kaut kā mainījās..

0

14

Paloma написал(а):

Nu ceru tomēr, ka viņš nebūs tāds, lai pamestu iesāktu telenoveli.. nu nevar jau tā izrīkoties :S

lai arī es neskatos MEPS, tomēr es negribētu, lai viņš pamet telenoveli, kurā pie tam filmējas kopā ar Silviju :)

0

15

piekrītu viedoklim, ka nedrīkst pamest noveli tās vidū! nu kas tā par modi? :D nezinu, kādas tur viņam problēmas, bet lai visas puses apsēžas pie apaļā galda un tās nokārto! galu galā fani būs stirpi vīlušies...

un piekrītu arī tam, ka interesanti būs redzēt gabiju atkal kopā ar kolungu... krāpniece bija feins seriāls... tomēr nedomāju, ka jaunais būs tikpat saistošs

0

16

Norkys написал(а):

kurā pie tam filmējas kopā ar Silviju

!!!!! tieši tāa

magone написал(а):

tomēr nedomāju, ka jaunais būs tikpat saistošs

man ar tā liekas.. bet nu es vienalga skatīšos, lai kā tur nebūtu - uz Kolungu vienmēr prieks paskatīties!

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Fernando Colunga varbūt pametīs MEPS, lai filmētos Venevision.........