Šitādus smieklus pirmoreizi mūžā dzirdu..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p32OC97aNqc[/youtube]
Labākais sākas pie 1:00.. Tāds čalis.
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Omg.. :d :d :d
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p32OC97aNqc[/youtube]
Labākais sākas pie 1:00.. Tāds čalis.
ārprāc
es no krēsla nožāvos .. burtiskā nozīmē.. man te blakus māsa sēž un Vēl aizvien smejas...un es smejos līdzi jūtu ka pajies kādz laiks kamēr mēs nomierināsimies līdz galam
p.s. SUPER VIDEO!!!!!!!
es no krēsla nožāvos .. burtiskā nozīmē.. man te blakus māsa sēž un Vēl aizvien smejas...un es smejos līdzi
Tici man, pirmoreizi skatoties, es smējos vnk vēderu turēdama un toč nokritu.. Un kā tie čaļi zviedz par to veci un tad tas otrs čalis.. Vāks!
Bļāviens, asaras un vēderā krampji no smiekliem! Es nevaru, mēs vēl te smejamies!
āaaarprāac,ej tu nooooost es līdz asarām
Ak dievs........................Tādi smiekli īpaši tam vīrietim ar brilēm kas sāk no 01:00 minūtes smieties.....es tā sāku zviegt
āaaarprāac,ej tu nooooost es līdz asarām
Es arī..
Bļāviens, asaras un vēderā krampji no smiekliem! Es nevaru, mēs vēl te smejamies!
Ticu!
Tādi smiekli īpaši tam vīrietim ar brilēm kas sāk no 01:00 minūtes smieties.....es tā sāku zviegt
Nu tas ir vnk kkas neredzēts..
Es arī kko tādu pirmo reizi dzirdēju...
Nu tas ir vnk kkas neredzēts..
...un redzēju!
Ngribeju taisīt jaunu tēmu, tapē pielikšu tepat! Draugus lasu aņukus, nu vnk norekties var
Atnāk pacients pie urologa.
Ārsts (rausta valodu): “Pa-pa-pa-par k-k-k-ko s-s-sū–ū–ū–dzaties?”
Pacients: “Es čurāju tā, kā jūs runājat”
''Mammu, es negribu uz Zviedriju!''
''Aizveries un airē''
Vīrs pārmet sievai: - Kas par lietu, dārgā? Es naktī eju pačurāt, bet izlietnē netīrie trauki...
Divu kanibālu saruna: -Nekad neliec katlā studentu! -??? -Tie maitas peld pa virsu un vēl visus kartupeļus noēd!
Skolotājs liek uzrakstīt īso stāstu par tēmām:"Reliģija, sekss, mistika" Labākais darbs: 'Ak Dievs, es esmu stāvoklī! Interesanti, no kā?'
Sīkais ierauga beigtu kaķi un jautā mammai-Kas viņam notika?
-Nomira un devās uz debesīm pie Dieviņa.
-Kāpēc viņu nometa atpakaļ???
Nakts pirms eksāmena, profesors guļ. Trijos naktī zvana telefons, šis paceļ-hallo.
- tu guli maita?
- jā!
- a vot mēs gan mācamies!
Lidostā '' RīGA'' policija aizturēja narkomānu, kurš centās lidot saviem spēkiem!
- Kas jāsaka, kad saņem algu? - Sveika, mana maziņā!
Vīrs sievai: Tu runāji pa telefonu tikai 40 minūtes. Tu neesi saslimusi?
- Nē, vienkārši nepareizi savienoja!
Datori gan ir laba lieta, pasēdēju tikai 5 minūtes, bet pusotra stunda jau pagājusi!!!
Vecāki pirmklasnieku velk uz skolu. Viņš spirinās pretī un kliedz:-Divpadsmit gadi!...Par ko???
Sieva teica,ka vēlas ko elpu aizraujošu.Iesitu viņai pa seju ar slapju trauku lupatu.Elpa taču viņai aizrāvās,kāpēc man tagad jāsēž ārā?!
Baznīca. Mācītājs svinīgi: - Jāni Bērziņ, vai esat ar mieru šo sievieti ņemt par sievu?
Līgavainis: - Jums ir labāki varianti?
I don't have a drinking problem. I drink. I get drunk. I fall down. No problem.
Āhh, labs
Nakts pirms eksāmena, profesors guļ. Trijos naktī zvana telefons, šis paceļ-hallo.
- tu guli maita?
- jā!
- a vot mēs gan mācamies!
par šo tā ierēcu
Datori gan ir laba lieta, pasēdēju tikai 5 minūtes, bet pusotra stunda jau pagājusi!!!
Jām, tā tas ir
Sīkais ierauga beigtu kaķi un jautā mammai-Kas viņam notika?
-Nomira un devās uz debesīm pie Dieviņa.
-Kāpēc viņu nometa atpakaļ???
wot par šito es te tik skaļi sāku zviegt...
Bija vēl viens labs:
Peugeot un Zaporpžec firmas 2010. gadā apvienosies.. Viņu pirmais kopīgais modelis sauksies - Pežorožec!
sāku citēt...bet galā viena pēc otras dikti smieklīgas izrādījās!! super..paldies, ka ieliki..
Peugeot un Zaporpžec firmas 2010. gadā apvienosies.. Viņu pirmais kopīgais modelis sauksies - Pežorožec
HAHHAHAHAHAHA, gandrīz no gultas izkritu:
Sveiciens radio: peredaite mojemu papočke pozdravlenija s prazdņikom ot vsevo serdca do čļena!
- do čevo?
- doč ļena!!
Tāda jautrība
divi narkomāni atraduši konfekti.-'ēu šitā konfekte gatavota martā.'
-'a kas mums tagad pa mēnesi?'
-'Oktobris'
-''Ēēēw,konča no nākotnes!''
Jums nepatīk katru dienu skatīties uz mikrobiem jūsu tualetes podā? Tad padomājiet, ko katru dienu redz viņi!
Džeims Bonds pieiet pie bomža:"Džeims...Džeims Bonds"
Bozmis atbild;"Žeņa...Žeņa Bomž."
Sludinājums avīzē:''Esmu resns, dumjš un neglīts, bet, ja kāda mani iemīlēs- sākšu vingrot un lasīt grāmatas!''
Labie
Paldies par asprātīgajām anekdotēm un video,tiešām ļoti smieklīgs.Izstāstīšu reālu gadījumu no dzīves-Skolas bērni mācās ticības mācību,katehēte(ticības mācības skolotāja) māca kā pareizi pārkrustīties-...tad ar labo roku pieskarieties tālākajam plecam...-bet viena no meitenēm pajautā-Lūdzu skolotāj,bet vai tad cilvēkam abi pleci nav vienādā attālumā?-
OMG Gulbis uzvarēja Mareju | Teniss | 09.08.2013 |
Klīst baumas, ka Manuela Sosas līgava ir... | Mi Prima Ciela | 18.02.2008 |
E. L. James "Fifty Shades" trilogy | Grāmatas | 14.11.2013 |
The Killers RĪGĀ 26. JŪNIJĀ!! KURŠ AR MANI? | Mūzika | 24.02.2013 |
Vai kāds skatās? :) | Dońa Bárbara | 30.04.2009 |
Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » Omg.. :d :d :d