Pēdējo video man tieši brālis parādījā 7dienm tā ierēcu!
vienkārīs labi izdomāts!
Omg.. :d :d :d
Сообщений 121 страница 140 из 236
Поделиться12108.02.2011 23:38
Поделиться12222.02.2011 17:38
Iz dzīves...
- Gaidi princi džipiņā? ...atbrauks urla mikriņā!
- Brigadier, man salūza lāpsta! - Nu tad šodien atspiedies pret betona maisītāju...
- Alkohols nepalīdz atrast atbildi...Tas tikai palīdz aizmirst jautājumu.
- Ja nevari būt labs piemērs... Esi vismaz šausmīgs brīdinājums.
- Tēvs zvana pie kaimiņa durvīm: - Jūs izpildījāt savam dēlam uzdevumu matemātikā? - Jā, izpildīju... - Iedodiet norakstīt...
- Rižiks prasa plikpaurim - "Kas i ko, nebiji mājās kad dievs matus dālija?" Plikpauris atbild - "Biju, deva rižus, neņēmu."
- kādi jums mājdzīvnieki, bērni? - man kaķītis mājās. - man zivtiņa akvārijā. - man... vista saldētavā!
- Dārgā, mums mājās vajadzētu kaķēnu! Man pret dzīvnieku spalvām ir alerģija. Savādi – pret kaķi tev alerģija, bet pret ūdeļādas kažoku–nē! ,
- Dzīve ir pārāk īsa. Smaidi, kamēr tev vēl ir zobi.
- Hipotekārais kredīts saglabā laulību daudz labāk nekā katoļu baznīca.
- Indiešu dejas iemācīties nav grūti: ar vienu roku skrūvē spuldzīti, ar otru - glaudi suni.
- Visas šīs zvaigznītes es dāvinu tev ! - Teica Pēterītis un ievilka Baibiņai pa galvu ar dzelzs spainīti!!!
- Kad sieviete lieliski izskatās, viņa "nošauj uzreiz 3 zaķus": priecē sevi, apbur vīriešus un padara trakas pārējās sievietes...
- Krievs lidostā: One ticket please to Dabļin. Kasiere: Kuda bļin? Krievs: To Dabļin
- Uzvaras parkā, sākoties lietusgāzei, Latvijas Pilsonis Tatarinovs tīrā latviešu mēlē ieaurojās- Što za pogoda,bļeģ -Hujarit kak pa Līgo!
- Dzīve bez sūdiem nav auglīga.
- Īsta maita nekliegs, neraudās un nesitīs traukus... Viņa vienkārši klusējot skatīsies acīs un smaidīs.
- Saprotu, ka mājās ir jāvalda kartībai... jāpagatavo vakariņas... jāizmazgā drēbes... bet, kāds man ar to visu sakars?
- Labākie draugi ir gatavi atdot dzīvi...bet kad lieta nonāk līdz košļājamai gumijai....ej dirst, tā ir pēdējā!
- man gan dzīvē neveicas - abas draudzenes mani krāpj...
- Atmini mīklu - 4 vienā kantorī, bet tikai 1 strādā! -Nezinu! -3 deputāti un ventilators.
- Uz nāvi notiesātais sēž elektriskajā krēslā. Tiesnesis jautā:- kāda būtu jūsu pēdējā vēlēšanās?- Paturiet mani aiz rociņas!
- Telefona zvans: - Halo, vai tā esi tu, mana mīļā ? - Nē, šeit tava sieva!
- Ņemot vērā, cik mēs reti esam mājās, tad kaķis noteikti ir pārliecināts, ka mēs dzīvojam pie viņa, nevis viņš pie mums.
- Paskaidrojums policijā: "Es, sētnieks, Andis G., piektdien negulēju piedzēries mauriņā, bet grauzu zāli, jo izkapts bija salūzusi"
- Puisis intensīvi sekso ar meiteni. Kādā brīdī viņš viņai saka: - Kāpēc tu guli kā baļķis? Meitene: - Tāpēc, ka tu kal kā dzenis.
- Viss ko Tu saki pēc ceturtās glāzītes, ir informācijas noplūde!
- Dzērumā puišiem bieži iet ciet, bet meitenēm gan iet tikai vaļā!
- Sēž divas blondīnes un apspriežas par kvantu fiziku. Pēkšņi viena no viņām pārtrauc sarunu: - Skaties, veči nāk! Ātrāk sākam runāt par drēbēm!
- Kad tev blakus vēl pieciem cilvēkiem ir tādi paši zābaki kā tev, tā nav mode. Tā ir armija.
- Kāpēc bute ir plakana? Tādēļ, ka tā gulēja ar vali! Kāpēc vēzim acis ir uz āru, tādēļ, ka viņš to visu redzēja!
- Puisis ieiet meiteņu kopmītnēs, kur viņu apstādina komendante un jautā: "Jūs pie kā?". "Pie kā Jūs ieteiktu?"
- Kur tu biji pazudis? - Nervus ārstēju. -Ko? Nervus ārstēju johaidī !!! Vēlreiz pajautāsi, nositīšu!
- Jums šņabis ir svaigs? Nuu, vispār nesen atveda. - Ā, nu tad labi, savādāk es pagājušo reizi pāris pudeles izdzēru un slikti palika.
- Puiši neraud , viņiem vienkārši svīst acis.
- Ko dod zirgspēki, ja ēzelis pie stūres?
- Kāpēc Opelim ir divi izpūtēji??? Lai var stumt kā ķerru.
Поделиться12322.02.2011 17:45
Paldies,ļoti asprātīgi!
Поделиться12422.02.2011 19:18
hihi šitie ir labi
Поделиться12628.02.2011 22:29
Xi,xi. Labs
Поделиться12728.02.2011 22:38
Es ar iesmējos!
Поделиться12828.02.2011 22:39
Pret šo reklāmu man nebūtu iebildumu arī mūsu TV ekrānos Dienas humora deva
Поделиться12928.02.2011 22:41
Tas puika ir tik foršs..
Hahahaha.
Отредактировано GaBy (28.02.2011 22:42)
Поделиться13028.02.2011 22:55
wahhahahahaha Tas pēdējais vnk izcils
Поделиться13128.02.2011 22:57
Wow..Tas puika gan talantīgs
Un pēdējais.. O jāa.. Riktīgi!!
Поделиться13228.02.2011 23:08
hahaha, tiešām biju redzējusi l'dzīgus video, nu, ar to pašu bildi, bet šitas teksts riktīgi labais!
Поделиться13301.03.2011 11:40
Paldies par asprātīgajiem video,ļoti uzjautrinoši!
Поделиться13401.03.2011 17:05
HAHA
Поделиться13505.03.2011 20:01
LATVIEŠU LAMU VĀRDI-VECI LABI ŽARGONVĀRDI UN RUPJI VĀRDI
Ātrsirdīgs. pārsteidzīgs = aumešs, deivelis, dusmu paika, pidelkaķe, putras dancis, skaislis bezdelis, bezdelu krāģis
Aušīgs, vieglprātīgs, ākstīgs = ālderis, āverģēlis, čaukurs, dāderis, elpesteris, gaisāklis, gaisagrābslis, gaisa kaza, kulduris, ķerstalka, mājeklis, puktiņš, prikaselis, spindzele, skribaste, sprukstiņš, šelderis, ukstiņš, zibeņbikse, žārgalis, žebernīca
Bailulis. gļēvulis = drebīša, jēra dvēsele, klibzaķis, ļankaris, teļa taukums, zaķpastala
Blēdis = mānūžnieks, spilkankrancis. zalša mēle
Čīkstulis, gaudulis. īgna = glemža, gremzis, īkstoņa, kākalnīca, ņerga, ņerglis, ņirpsis, rūgumbaļla, rūķa, timaļa, žnergata
Dzērājs, žūpa = bluzga, dzirklis, plegzderis, pleika, plenderis, plunduris, temša, žūpacis Dīkdienis, tukšprātis = diedelnieks, diegabikse, dienas zaglis, klamasteris, pasaules kleists, šlenderis, dižkāpeļu dirsējs, gatavdirša
Gauss, lēnīgs = čampa, gargura, gausarausis, Gausdiena, gļēmūzis, stīvbiksis Iedomīgs = bandžolis, lepukule, puļķu junkurs, pundurpūslis, terglis
Kārīgs, gardēdis = cūkaris, gardmēlis, kārsprākslis, meknis, mieskalis
Kašķīgs, strīdīgs = buzis, ecēklis, ēcis, edarkasis, erelis, ērceša, karčaunīca, mesākls, riekla kuņa, strīdu polis
Liderīgs. izklaidīgs, netikls = babulnieks, ērzelnīca, grēka gabals, grieztaunīca, gulstavnīca, jātaļnieks, jātaka, jauktavnīca, kulstīkla, ķevenīca, maistuļa, mindža, sānu māsa, žākara, žāklis, kārumdirša, maukuris, mauku pakaļa, mīzelnīca, pipelbrencis
Ļauns, nikns = plēsauka, spertavnīca, ūbiķis, vellata
Lielīgs, plātīgs = blākša, bļausnis, makmutis, mutavnieks, svelstiķis, žagargailis, žauklis, žvanksts
Mantrausis = gābiķis, grābslis, gribugrābis, mantjēcis, sunkārsis, žaunēklis
Melis, aprunātājs = gribugraba, klaučis, klemza, klēru kača, melava, melu tūķe, melsika, vismēlīša, zvana mēle
Miegains = dižguļava, gulšņava, jērgālis, mieguža, migacis, migaža
Nabadzīgs = kankarbiksis, lupatlasis, plikatnieks Neizdarīgs. neuzņēmīgs, nevarīgs = čāpaklis, gēmausis, jēnadzis, knābāns, knapzaķis, trāvulis, žīdu leitis
Netīrīgs, nevīžīgs = blagūzis, blusinīca, dergiis, ķepastis, Iebeznieks, lešķene, lorķis, lubraks, luska, melluža, skretūzis, slampača, smirluģis, tauku repis, šleberis, tarsla Skops = gnīdausis, skopkukulis Pielīdējs, iztapoņa = glaudkakis, īnaģis, jākalpina, liškmēlis, lunkmēlis, pakaļnīca
Pļāpa = bāmodere, barkšķis, bļurgaļa, bulduris, čabgraba, gauturis, grabeša, gvelza, larkšķis, klāgata, niekvaža, plaizars, plepenieks, tērgava, terkšans
Sliņķis = govspuse, krāsngulis, kveiksts, laidaks, laiskainis, lepecis, mūguļa, nūžaļa, zalāns Rīma = amilka, badsprāgstnieks, bezgausis, gāmars, iemāka, izdibenis, kaimāksis, klīma, kreša, negala, nekaksis, nepierīža, rīstuķis, rupučrīma, caurdirša
Stulbs, muļķīgs = bāmūzis, bēnausis, čamarags, dādiņš, dudurmice, emuzis, ēpulis, jence, mukausis, tāpiņš, ulbiķis
Tūļa, lempis = bladācis, čabata, gumzaks, kladaņķis, klimbests, ķeblaks, ķakausis, lumeika, memulis, tamplis, tāpslis, tūža, žļēmēkslis
Uzbāzīgs = bākškis, dakšastis, ubiķis, umaka
Zaglis = gramslis, knakstaza, kramšķis, nagainis Ziņkārīgs = oksts, okšķernīca, ošnāsis
Ambīlis Mūjābelis
Bībelbiksis Pļugausis
Buļlapiere Ruzenbiksis
Burbākls Siļķu kapteine
Dundurjānis Tāmarags
Glūšu cūka Tiltriķis
Gļemauris Utukaija
Kauna gaļa Vārnas cepure
Kramauzis Upacieris
Krampausis
Kurmkasis Dirsknābis
Kvarpucis Izdildirsis
Ķerrakaza Sūdlaiža
Ķēmarausis Sūdu brālis
Ķepausis Sūdu kausis
Ļēļaga Zaļās muižas akā dirsējs
Ļemausis
Ļurbasbiksis,
Поделиться13605.03.2011 20:03
Es vienkārši gar zemi!
Zaļās muižas akā dirsējs
Mans mīļākais lamu vārds latviski!
Поделиться13706.03.2011 11:26
Pelšana atkarībā no auguma-štalmaks,(garš).tyvais,rasanuļš,buca.
Dzeršanas-pļāgurs,dzārōjs,īmetējs,plenders,plukata.
Izdarības-najāga,ļurba,snauška,mīgamice,gretele,gūvs mōsa,glumais žeids,tūļa,šļapmice,dīdelnīks(kas nestrādā)
Izpratnes-duraks,muļķis,glupais teļš,glupais žeids,apmōts,napraša,vuškys golva,stulbais,kleisters,zōboks.
Kārtības-ploncka,slompa,blyuzga,šnerglis,šmurguls,nūsalaidis,plencis.
Uzvedības-lapnys,štōteigs,nūlaideigs,vazankis,kūreižeigs,padauza,gaisa grōbeklis,ar dagunu mōkuļūs,progoreigs(vysu sev),zača postola,mekāniks(spējīgs uz bļēņām),smorža,kauslis,gari nogi(zaglīgs)
Valodas-pļurkška,žļabine,gauza,pļōpa,balamute,putrys kotlys,vieplis.
Lamuvārdi-čorts,valns,rupucs,naškeistōns,nakriškōns,naprītels,namēšnīks,nagantnīks,sprōdzene,padla,šterve,mauka,ej... ,īpyut man...(reizē rādot ''striptīzu'',novelkot sev bikses,vai arī izkaujas).
Teiciens par bērnu-draņča,drankis,dīstele(nemierīgs).
Ja būs par šo tēmu interese,tad iepazīstināšanu ar Līvānu novada Rudzātu pagasta nerātno folkloru,turpināšu.Minētie fakti sastopami Jāņa Būmaņa grāmatā Ošas upes krastu dziesmas un raksti.
Поделиться13827.03.2011 14:23
Šis ļoti pozītivs video! http://sportacentrs.com/tas_tev_ir_jare … b_ko_berni
Ko bērni domā par hokeju!
Поделиться13927.03.2011 14:51
Noskatījos Dikti labs Man vislabāk tas prātnieks zilajā džemperītī patika
Поделиться14028.03.2011 08:28
Man vislabāk tas prātnieks zilajā džemperītī patika
Aha!