TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » 2009.gada telenoveles

2009.gada telenoveles

Сообщений 21 страница 40 из 60

21

Paloma - mūsdienās bērnība mēdz būt kruta :P :D

0

22

Ragana написал(а):

Oho... Viņa nu gan ātri izauga!    Pa kuru laiku?

dzirdēji tādu teikumu, ka bērni ātri aug? :D :D

Paloma написал(а):

oooj, brr, nu nepatīk man, kad tik jaunas meitenes jau tā krāsojas un vsp jau tik kurtas iztaisās  kur paliek bērnība???

:D :D :D  tad jau mana bērnība vēl agrāk par viņējās beidzās :P kāreiz visa šī krāsošanās un krutās būšana utt arī ir tā saucamā bērnība kura ir lielākai daļai ..turklāt..kurš bērns grib būt bērns??

0

23

un uzminiet nu - kura mani interesē?  :D laikam jau tas nebūtu tik grūti. un patiešām - Danna un tas neparastais sižets.
+ Marianas telenovele piesaista tikai tāpēc, ka tur viņa ir.

0

24

Dažas bildītes ar Lolu (fani saskata līdzību ar Thaliu Maria la del Barrio)  :D

http://i293.photobucket.com/albums/mm51/DANNAGARCIA2/Fotos%20diversas/120goc5.jpg

http://i293.photobucket.com/albums/mm51/DANNAGARCIA2/Fotos%20diversas/9svwcx.jpg

http://i293.photobucket.com/albums/mm51/DANNAGARCIA2/Fotos%20diversas/w8x8wz.jpg

0

25

albalonga написал(а):

(fani saskata līdzību ar Thaliu Maria la del Barrio)

nāāv. tik kā netīra, ar tumšiem matiem un neīrās, noskrandušās drēbēs. ]
Dannai labāk piestāv.  :playful:

bet paldies. tāda tuvuma sajūta šai telenovelei radās.  ^^

0

26

El Clone (Telemundo, Venevision, El Globo)

Slavenā Brazīlijas O Clone spāņvalodīgā versija, kurai jau paredz labus reitingus un pārdošanas iesp
ējas vai puspasaulei. Tikko no slpenajiem avotiem uzzināju, ka Galveno lomu pēc daudziem kāstingiem un fotoseijām piešķīruši Genesis Rodriges (jej, cravey!!!!). Viņas partneris būs Mauricio Ochman (jej cravey un Palo...) :D

0

27

albalonga написал(а):

Slavenā Brazīlijas O Clone

nu, tas bija murgs... (vismaz manā uztverē)

0

28

Norkys написал(а):

man gan patika un jaunā versija nekādā ziņā nepārspēs veco - manās acīs jau nu noteikti. O Clone bija debešķīgi skaista galvenā aktrise un vsp bija tāda īpaša atmosfēra.

0

29

aNgeL написал(а):

dzirdēji tādu teikumu, ka bērni ātri aug?

Jap, bet vienalga esmu pārsteigta. :D

albalonga написал(а):

fani saskata līdzību ar Thaliu Maria la del Barrio

Stila ziņā var būt. :D

Norkys написал(а):

Nevaru teikt, ka telenovele ir manā gaumē. Bija pārāk daudz stiepšanas un vilkšanas garumā. Maniem nerviem par traku.
Bet sižets neparasts, patiešām oriģināls, tas piesaistīja. Un tā vide, citas kultūras tradīcijas... Interesanti. :)
Taisīt rīmeiku gan nav laba doma, manuprāt.  :no:

0

30

Nezinu oriģinālo telenoveli, un nezinu vai piesaista... tikai, ka Ochmans... :blush:

ok, tātad esmu dīvaina. ^^ bet tas nemaina to, ka man turpina nepatikt pārāk ātrā vēlēsanās būt pieaugušai :)

0

31

Paloma, ja tu gribi, lūdzu, uzvedies kā bērns, bet neuzspied to citiem - priecājies par sevi :D

0

32

CALLE SOL, CALLE LUNA (RCTV)

http://www.tvchismes.com.ve/fotos/img_3403_260109_1.jpg

Monica Spear
Manuel Sosa
Daniel Alvarado

0

33

La Danza de las Sombras (RCN Columbia)

Michel Brown

Ana Lucia Dominguez

Andrea López

Alejandro Martínez,
Jorge Marín,
Luis Fernando Arango,
Margarita Ortega,
Edgardo Román
Gustavo Angarita

Manuprāt nosaukums jau vien ir intereses vērts. Un Andrea Lopeza atveidos ļaundari.

0

34

albalonga написал(а):

Monica Spear
Manuel Sosa

interesanti, interesanti

0

35

oho.. Monika Spear atkal kopā ar Manuel Sosa!! jauki :) viņiem ļoti labi saskanēja :) un šoreiz cerams ar laimīgāk beigām :)

albalonga написал(а):

La Danza de las Sombras (RCN Columbia)

mmm...nosaukums foršs!! kā man patīk kad tiešām izdomā labus nosaukumus! un piesaista arī Andreas Lopesas klātbūtne :)

0

36

Mónica Spear regresa con un personaje totalmente diferente

Lunes 26 de enero de 2009
5:50 AM | Mónica Spear logró sorprender a muchos con una interpretación creíble y conmovedora que ayudó a convertir a Mi prima Ciela en una de las telenovelas de mayor éxito en los últimos años.

Tras convertirse en madre y descansar un poco de las cámaras, la ex Miss Venezuela regresa a la TV con otro protagónico en Rctv Internacional.

"La telenovela se va a llamar Calle luna, calle sol y es una historia de contrastes, con la alegría en medio de la tragedia; es una historia muy cotidiana y de intimidades", comentó vía telefónica la actriz, quien volverá a compartir créditos con su pareja en Mi prima..., Manuel Sosa.

Publicidad
Cabe destacar que la historia se basa en Marielena, de 1981, uno de los dramáticos más exitosos de la época, que tuvo a María Conchita Alonso y a Jean Carlo Simancas como protagonistas.

"No vi esa telenovela; creo que ni siquiera había nacido cuando la transmitieron", comenta Spear.

Sobre su personaje, que se llama María Esperanza, acotó: "Ella ha asumido todas las responsabilidades de su casa, como mantener a sus tres hermanos. Sufrió una experiencia traumática a los 17 años y, a partir de ese momento, se entregó en cuerpo y alma a hacer felices a los demás, porque piensa que a raíz de eso ella no podrá ser feliz".

La actriz de 24 años afirma que sí ha sentido presión con este proyecto tras el éxito de su anterior telenovela. "Por supuesto que hay mucha presión.

Ciela tenía mi esencia, pero este personaje es muy diferente a mí comenzando por el trauma que lleva. Tengo el estómago chiquitico del miedo que me provoca el proyecto. Ruego a Dios sabiduría y habilidad para sacarlo adelante y para hacer a María Esperanza creíble, real. Es un reto que la gente me diferencie", confesó.

Sobre compartir la pantalla nuevamente con Manuel Sosa, se manifestó encantada.

"Manuel es maravilloso, es una persona que le pone empeño a todo y es extremadamente talentoso. Además, nos llevamos muy bien; me encanta trabajar con él", admitió.

Spear, quien se convirtió en madre el 10 de octubre del año pasado, comenta que ya había olvidado todo el tiempo que consume la grabación de una telenovela. "Ya no lo recordaba. Estoy acostumbrándome de nuevo, aunque ahora tengo una bebé y un esposo que atender. Es difícil, pero a la vez maravilloso y muchas mujeres hacen lo mismo hoy en día".

Sonia Hernández/ Ultimas Noticias

0

37

Calle Luna, Calle Sol promo

http://www.youtube.com/watch?v=AbHPOdhTxao

0

38

Bumba - Fernando Carillo beidzot parakstījis līgumu ar Televisu!!!!!!!!!!!!!! Viņš Huana Solera vietā atveidos galveno lomu telenovelē Hasta que el dinero nos separa...

0

39

albalonga написал(а):

Bumba - Fernando Carillo beidzot parakstījis līgumu ar Televisu!!!!!!!!!!!!!! Viņš Huana Solera vietā atveidos galveno lomu telenovelē Hasta que el dinero nos separa...

Oho :O .. vairs komentāru nav :D

0

40

albalonga написал(а):

El Clone (Telemundo, Venevision, El Globo)

Slavenā Brazīlijas O Clone spāņvalodīgā versija, kurai jau paredz labus reitingus un pārdošanas iesp
ējas vai puspasaulei. Tikko no slpenajiem avotiem uzzināju, ka Galveno lomu pēc daudziem kāstingiem un fotoseijām piešķīruši Genesis Rodriges (jej, cravey!!!!). Viņas partneris būs Mauricio Ochman (jej cravey un Palo...) :D

Wooohoohhooo, šito pamanījos Dame Chocolate un Barbaras forumā izlasīt. Un riktīgi nopriecajos, šitā nu gan būs novele, kuru skatīšos tā teikt, no galvas līdz kājām :D Kaut gan pagaidām mans topa pāris ir Kristians un Genesis  :D  Ko es varu padarīt, viņi dikti labi kopā izskatās  :flirt:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » #Telenoveles » 2009.gada telenoveles