No 16.janvāra, plkst 15:00, pa LNT rādīs telenoveli "Bella Calamidades", kurai latviskais nosaukums ir "Daiļā neveiksminiece"!!!
Lūk, apraksts:
No 16. janvāra darbdienās plkst. 15.00
Daiļā neveiksminiece
Bella calamidades
Melodrāma/ romantiska komēdija. Kolumbija/ ASV, 2010.g.
Viena no Latīņamerikas visskaistākajām aktrisēm - Danna Garsija - savā visjaunākajā telenovelē!
"Daiļā neveiksminiece" ir spilgtu kontrastu stāsts, tāda kā mūsdienu pasaka par Pelnrušķīti - tajā ir gan piemīlīga, nabadzīga meitene, labais princis un kā labā feja gādīga krustmāte, gan arī ļauna tante, kam meitene būs kalpones vietā, un skaudīga, izlutināta mātesmeita par sāncensi. No nejaušas tikšanās, daudzām asarām un arī smiekliem radīsies aizkustinošs mīlasstāsts.
Lola aug skaista, taču neveiksmju un nabadzības vajāta. Viņas dzīve jau kopš pašas piedzimšanas diemžēl saistīta ar nelaimēm - māte nomira, meitenei piedzimstot, tēvs - kad Lolai bija tikai 11 gadu. Mazpilsētiņā, kur valda māņticība, cilvēki iedomājušies, ka Lola ir gluži vai nolādēta un katru, kas tuvosies meitenei, ķers tas pats neveiksmju lāsts. Neviens negrib palīdzēt Lolai, kad viņu vajā dons Akiless, kam meitenes tēvs palicis parādā naudu. Visi no viņas novēršas. Lola nonāk savas nejaukās tantes namā, kura izturas pret meiteni kā pret kalponi. Un tomēr no Lolas mežonīgā izskata un vientulības vēl uzplauks skaista sieviete, kura iemantos patiesu mīlestību. Tikai šai mīlestībai nebūs lemts ilgs mūžs skauģu un nelabvēļu dēļ... Taču tas, kas saistīts ar mīlestību, nekad nav akmenī cirsts un nemainīgs! Lolas liktenis vēl gluži brīnumaini mainīsies, viņa vēl atgriezīsies bagāta un skaista, gatava cīnīties par savu mīlestību.
Telenoveles "Daiļā neveiksminiece" galveno varoni Lolu atveido Danna Garsija - visā Latīņamerikā skaistākā, apbrīnotākā un populārākā kolumbiete. Dzimusi 1978. gadā Kolumbijā slavenas dziedātājas Klaudijas Osunas ģimenē, Danna un viņas māsa Klaudija jau agri kāpa uz skatuves. Abas ir burtiski izaugušas publikas acu priekšā - sākusi karjeru četru gadu vecumā, Danna kopš tā laika guvusi panākumus gan dziedātāja un modele, gan kā aktrise. Danna Garsija pati stāsta, ka viņas bērnība nebija viegla tieši agrās popularitātes dēļ: "Tā principā atņēma man bērnību. Es tēloju bērnus, bet pati, pārāk atbildīga, pārāk agri pieaugusi, vairs nebiju bērns."
Danna pārmantojusi mammas talantu - vairākus gadus 1990. gados meitene bija viena no grupas "Cafe Moreno" dalībniekiem. Grupa izdeva trīs albumus. tomēr 1998. gadā izjuka, jo Danna vairs nevarēja apvienot dziedātājas un aktrises karjeru. Tomēr meitenes talantu joprojām mēdz izmantot arī seriālos, kuros viņa piedalās.
Jau Dannas Garsijas pirmā vērā ņemamā loma leģendārajā, vienā no desmitgades izcilākajām, arī Latvijā ļoti populārajā telenovelē "Kafija ar sievietes smaržu" (Cafe con aroma de mujer, 1993.g.), atnesa Dannai atpazīstamību visā pasaulē. Viņa kļuva par pirmo kolumbiešu aktrisi, ko uzaicināja filmēties meksikāņu seriālos, kopš tā laika viņa bieži filmējusies pasaulē slavenāko telenoveļu veidošanas galvaspilsētā.
Vienmēr lielu uzsvaru Danna Garsija likusi uz izglītību. Viņa studējusi aktiermeistarību Ņujorkā, slavenajā Lī Strasberga Teātra institūtā. Bet tāpat mācījusies arī sociālās komunikācijas un biznesa administrēšanu.
Visplašāko atzinību Danna Garsija izpelnījās ar galveno lomu slavenajā kolumbiešu seriālā "Mežonīgā kaislība" (Pasion de Gavilanes, 2003. - 2004.g.). Viņas saspēle ar Mario Simaro bija tik kaislīga un pārliecinoša, ka Danna pat tika vainota aktiera laulības izjukšanā.
Tagad Danna Garsija ir viena no vispopulārākajām aktrisēm visā Latīņamerikā. Kopš 2006. gada viņa ir amerikāņu zīmolu Garnier un Maybelline 'seja'. 2008. gadā aktrise tika iebalsota latīņu pasaules 50 skaistāko cilvēku skaitā. Jautāta, kā viņa tiek galā ar savu popularitāti, aktrise saka: "Tā neko nemaina, kaut es, protams, lepojos ar saviem panākumiem. Ir lieliski būt populārai, taču es neaizmirstu par to, ka šodien varu būt populāra, bet rīt par mani var aizmirst. Esmu televīzijā kopš bērnības, bet manī joprojām ir bailes, ka varu izrādīties nevajadzīga. Taču tur neko nevar darīt - tā ir profesija, ko pati esmu izvēlējusies. Tāpēc es cenšos spēlēt labi, lai ar mani tā nenotiktu." Jauno aktrisi vienmēr raksturojis perfekcionisms un aizrautība ar savu darbu. Ar savu skaistumu, šarmu, vienkāršību, talantu un profesionalitāti viņa iekarojusi miljoniem skatītāju sirdis. Pati Danna Garsija domā, ka viņas darbs iemanto popularitāti tieši darba mīlestības dēļ: "Es cenšos pilnībā iedziļināties tajā, ko daru, atdot visu sevi. Turklāt katra telenovele atšķiras no pārējām. Es visu laiku atveidoju dažādas lomas, tas neapnīk."
Iecere par "Daiļo neveiksminieci" radās jau 2008. gadā, tad kopā ar Dannu Garsiju loma bija paredzēta Kristiānam Meijeram. Taču cits projekts izrādījās svarīgāks. Kad 2009. gada 17. augustā sākās "Daiļās neveiksminieces" filmēšana, joprojām nebija apstiprināts aktieris galvenajai vīrieša lomai. Visbeidzot Marselo lomu ieguva izskatīgais argentīnietis Segundo Sernadas. Sernadas stāsta, ka viņam patika piedāvātā seriāla sižets, kā arī ideja par strādāšanu ar Dannu Garsiju. Un piebilst, ka viņa atveidotais Marselo ir ļoti pareizs, ļoti pieklājīgs - viņš tāds neesot. Abi aktieri seriālā veido ļoti skaistu pāri.
Marselo lomas atveidotājs, īstajā vārdā Pedro Sernadas, bērnībā nebūt nesapņoja par aktiera karjeru - viņam nepatika televīzija un viņš neskatījās telenoveles. Puisis mācījās lauksaimniecību un pēc tam ekonomiku, taču nepabeidza ne vienu, ne otru. Bet reiz draudzene pierunāja viņu pieteikties aktieru kursos. Sākot filmēties telenovelēs, Segundo Sernadas uzreiz kļuva populārs. Šķietamā kautrība un mulsums, maigums viņa acīs gluži vai hipnotizē skatītājas. Pagaidām slavenākā telenovele ar viņa piedalīšanos ir "Mežonīgais eņģelis" ar Natāliju Oreiro Muneca Brava, 1999.g.).
Resursi internetā:
http://www.imdb.com/title/tt1653312/
http://www.caracoltv.com/bellacalamidades
http://www.dannagarcia.com
http://en.wikipedia.org/wiki/Bella_Calamidades