Nu tā, šeit varat likt skanus ar Twilight preses izdevumos! Vienalga kādā valodā!
Žurnāla 'Sīrups' šīs nedēļas skani (tagad jau vairs nav pieejams, piektdienās ir jaunie numuri)..
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Twilight Saga » Twilight preses izdevumos..
Nu tā, šeit varat likt skanus ar Twilight preses izdevumos! Vienalga kādā valodā!
Žurnāla 'Sīrups' šīs nedēļas skani (tagad jau vairs nav pieejams, piektdienās ir jaunie numuri)..
Vajadzēs aiziet uz bibleni paskatīties šito žurnālu un tā nemanāmi " aizņemties" šīs lpp. lab,lab.
To tur "Gaidām" Tiešām gribētos sagaidīt.
O, paldies, ka ieliki.
Hm, nu es tikai iesaku likt skanus no Latvijas preses izdevumiem. Oriģinālās fotogrāfijas no ārzemju izdevumiem nonāk bilžu galerejā bet raksti, manuprāt, nav diez ko interesanti.
tagad jau vairs nav pieejams, piektdienās ir jaunie numuri..
Eh... Labi vismaz, ka tu paspēji nopirkt.
Vajadzēs aiziet uz bibleni paskatīties šito žurnālu un tā nemanāmi " aizņemties" šīs lpp.
Nju, es gaidu tikai New Moon.
Vajadzēs aiziet uz bibleni paskatīties šito žurnālu un tā nemanāmi " aizņemties" šīs lpp.
Hm, nu es tikai iesaku likt skanus no Latvijas preses izdevumiem.
Lai jau ir no citu valstu izdevumiem, kaut vai tas pats 'Glamour', kas nopērkams LV.. Vopšim visāda veida preses izdevumi, kas nopērkami LV.
Es gaidu New Moon visvairāk, bet gribētos redzēt Robu arī citās filmās, tapēc, ja pirmizrādes tām 2 filmām būs LV, būtu interesanti noskatīties..
Lai jau ir no citu valstu izdevumiem, kaut vai tas pats 'Glamour', kas nopērkams LV.. Vopšim visāda veida preses izdevumi, kas nopērkami LV.
Piekrītu. Es to arī biju domājusi.
Nu man ļoti patīk viņa loma un izskats,tāpēc tik tiešām New Moon gribas sagaidīt visvairāk. Citas filmas arī būtu interesanti, vienīgais tas īsais matu griezums,kuru jau paspējām apspriest.. jau padara viņu savādāku. Re kā acis un mati izmaina cilvēku,gandrīz vai divi dažādi cilvēki.
Es gaidu New Moon visvairāk, bet gribētos redzēt Robu arī citās filmās, tapēc, ja pirmizrādes tām 2 filmām būs LV, būtu interesanti noskatīties..
Mēs būsim vienas no tām,kuras iesildīs kinoteātra krēslus pirmizrādēs. (cerams)
Mēs būsim vienas no tām,kuras iesildīs kinoteātra krēslus pirmizrādēs.
Hell yeah, būsim gan!
Re kā acis un mati izmaina cilvēku,gandrīz vai divi dažādi cilvēki.
Pilnīgi noteikti.
Edvarda izskats arī ir viena no tām svarīgām lietām, kas mani tik ļoti piesaista. Tāpēc citādu viņu negribu redzēt.
Mēs būsim vienas no tām,kuras iesildīs kinoteātra krēslus pirmizrādēs. (cerams)
Ak jūs, trakās fanes!
Seventeen
Ja nemaldos, tad novembra numurs. Pirmdien vēl redzēju to Narvesen.
GaBy to jau rādīju, moš vēl kādu interesē.
Paldies, ka ieliki!!! Ineresanta lasāmviela...
Un atkal esmu gatav ģībt!!!!!!!!!!!
Ak jūs, trakās fanes!
ROBfanātes.
Tāpēc citādu viņu negribu redzēt.
es arī nē.
Hell yeah, būsim gan!
Then I can say - Double hell yeah!
Ak jūs, trakās fanes!
hahhaaah arī tādas Lv dzīvo
Ja nemaldos, tad novembra numurs. Pirmdien vēl redzēju to Narvesen.
Visi džeki labie un tas žurnāla nosaukums arī ļoti piemērots Twilight - seventeen. jau paspēju pievilkt tuvāk. Un kā vel interesē,met tik visu šurp,ja nu ir.
Ineresanta lasāmviela...
Kā nu nē.
ROBfanātes.
tas žurnāla nosaukums arī ļoti piemērots Twilight - seventeen.
Aham, es arī par to iedomājos.
Un kā vel interesē,met tik visu šurp, ja nu ir.
Rīt vēl ielikšu skanus, jo apsolījos GaBy šodien nelikt.
'Sīrups' (02.01 - 08.01)
Krievu 'Bravo' numurā ir Roberta plakāts..
Izskatās šādi:
Ohoo, jānopērk Joy
'Sīrups' (02.01 - 08.01)
Bij interesanti izlasīt,kā radās ideja rakstniecei. vispār malacis, nebūtu nekas pretī ja viņa vēl kaut ko izdomātu. Galvenais,ka tik spontāni sanācis,bet spēcīgi.
paldies,ka ieliki!
Joy – Februāra numurs.
Viss JOY here I come būs jānopērk.
Paldies,ka ieliki!
Tas pirmais raksts no vācu Popcorn izskatās ļoti līdzīgs tam, kas bija latviešu Popcornā, kura man diemžēl nav..
paldies,ka ieliki!
De nada.
Вы здесь » TelenovelesLV » Twilight Saga » Twilight preses izdevumos..