tātad, vēl viena rēcīga lieta - līdzīgi kā par ziemassvētku vecīti
man sanāca šitā:
Sveicināts, prezidenta kungs!
Esmu Rīgā svingeru kluba priekšsēdētāja.
Pašlaik man ļoti gribas gulēt, bet pirms tam stādīšos priekšā! Mani sauc Elīna, bet draugi mani parasti sauc par zirnekli, tāpēc man būtu patīkamāk ja mani sauktu pēc draugu iesaukas! Tātad ķeršos uzreiz vērsim pie ragiem!
Neskatoties uz to, ka mūsu valstī ir finansu krīze, vēlos tev lūgt valsts finansējumu makaronu iegādei, jo tas visvairāk pietrūkst mūsu Rīgā iedzīvotājiem!
Būtu pateicīga arī par līdzekļiem Rīgā svingeru kluba remontam un attīstībai, jo ši ir vienīgā iestāde mūsu rajonā, kur notiek kultūras pasākumi!
Piemēram kaimiņu Pedro sen jau kā sapņo sev iegādāties krūšturi, lai viņš varētu justies kā pilnvērtīgs cilvēks!
Toties kaimiņiene Estrelita, jau gadiem ilgi krāj naudu operācijai, lai varētu sev pieaudzēt vēl vienu degunu! Šī ideja viņai radās pēc filmas « Patversme » noskatīšanās!
Viņas dēls savukārt vēlas savākt līdzekļus lai varētu nopirkt maģistra grādu ārsta palīga specialitātē!
Mūsus vecā vijolniece pa dzērumam netīšām apēda nazi, kopš tā brīža viņa ir nedaudz jocīga, tāpēc viņai steidzami nepieciešama mutes transplantācija - tā apgalvo mūsu vetārsts!
Pati es dzīvoju ar draugu, viņa vārds ir Martins. No rītiem viņš parasti izskatās pēc izspūruša prusaka - tieši tāpēc es viņu mīlu!
Martins piedraudēja no manis šķirties, ja es nedabūšu naudu priekš operācijas viņa roku palielināšanai!
Tā kā prezidenta kungs, saproti cik spītīga man ir situācija!
Starp citu, mans uzvārds ir Rojas, Elīna Rojas! Tieši tā - pati Rojas ir mana māte! Domāju ka man nav tev jāstāsta par sekām atteikuma gadījuma
Ceru ka tu nēsi Odijmatīte, un saproti situācijas nopietnību!
Ar cieņu prezidentam! (Elīna Rojas un visi Rīgā iedzīvotāji).
lūk kur