TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » vēl viens :D

vēl viens :D

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

tātad, vēl viena rēcīga lieta - līdzīgi kā par ziemassvētku vecīti :D

man sanāca šitā:

Sveicināts, prezidenta kungs!
Esmu Rīgā svingeru kluba priekšsēdētāja.
Pašlaik man ļoti gribas gulēt, bet pirms tam stādīšos priekšā! Mani sauc Elīna, bet draugi mani parasti sauc par zirnekli, tāpēc man būtu patīkamāk ja mani sauktu pēc draugu iesaukas! Tātad ķeršos uzreiz vērsim pie ragiem!
Neskatoties uz to, ka mūsu valstī ir finansu krīze, vēlos tev lūgt valsts finansējumu makaronu iegādei, jo tas visvairāk pietrūkst mūsu Rīgā iedzīvotājiem!
Būtu pateicīga arī par līdzekļiem Rīgā svingeru kluba remontam un attīstībai, jo ši ir vienīgā iestāde mūsu rajonā, kur notiek kultūras pasākumi!
Piemēram kaimiņu Pedro sen jau kā sapņo sev iegādāties krūšturi, lai viņš varētu justies kā pilnvērtīgs cilvēks!
Toties kaimiņiene Estrelita, jau gadiem ilgi krāj naudu operācijai, lai varētu sev pieaudzēt vēl vienu degunu! Šī ideja viņai radās pēc filmas « Patversme » noskatīšanās!
Viņas dēls savukārt vēlas savākt līdzekļus lai varētu nopirkt maģistra grādu ārsta palīga specialitātē!
Mūsus vecā vijolniece pa dzērumam netīšām apēda nazi, kopš tā brīža viņa ir nedaudz jocīga, tāpēc viņai steidzami nepieciešama mutes transplantācija - tā apgalvo mūsu vetārsts!
Pati es dzīvoju ar draugu, viņa vārds ir Martins. No rītiem viņš parasti izskatās pēc izspūruša prusaka - tieši tāpēc es viņu mīlu!
Martins piedraudēja no manis šķirties, ja es nedabūšu naudu priekš operācijas viņa roku palielināšanai!
Tā kā prezidenta kungs, saproti cik spītīga man ir situācija!
Starp citu, mans uzvārds ir Rojas, Elīna Rojas! Tieši tā - pati Rojas ir mana māte! Domāju ka man nav tev jāstāsta par sekām atteikuma gadījuma :)
Ceru ka tu nēsi Odijmatīte, un saproti situācijas nopietnību!
Ar cieņu prezidentam! (Elīna Rojas un visi Rīgā iedzīvotāji).

lūk kur :D

http://www.home.lv/jayart/who3.htm

0

2

angelina написал(а):

pati Rojas ir mana māte!

:rofl:

Vēstule prezidentam

Esmu Rēzeknes svingeru kluba priekšsēdētāja.
Pašlaik man ļoti gribas gulēt, bet pirms tam stādīšos priekšā! Mani sauc Laura, bet draugi mani parasti sauc par žurku, tāpēc man būtu patīkamāk ja mani sauktu pēc draugu iesaukas! Tātad ķeršos uzreiz vērsim pie ragiem!
Neskatoties uz to, ka mūsu valstī ir finansu krīze, vēlos tev lūgt valsts finansējumu angļu valodas grāmatas iegādei, jo tas visvairāk pietrūkst mūsu Rēzeknes iedzīvotājiem!
Būtu pateicīga arī par līdzekļiem Rēzeknes svingeru kluba remontam un attīstībai, jo ši ir vienīgā iestāde mūsu rajonā, kur notiek kultūras pasākumi!
Piemēram kaimiņu Antons sen jau kā sapņo sev iegādāties tuniku, lai viņš varētu justies kā pilnvērtīgs cilvēks!
Toties kaimiņiene Skaidrīte, jau gadiem ilgi krāj naudu operācijai, lai varētu sev pieaudzēt vēl vienu roku! Šī ideja viņai radās pēc filmas « Zāģis » noskatīšanās!
Viņas dēls savukārt vēlas savākt līdzekļus lai varētu nopirkt maģistra grādu grāmatvedes palīga specialitātē!
Mūsus vecā skolniece pa dzērumam netīšām apēda glāzi, kopš tā brīža viņa ir nedaudz jocīga, tāpēc viņai steidzami nepieciešama kājas transplantācija - tā apgalvo mūsu vetārsts!
Pati es dzīvoju ar draugu, viņa vārds ir spilvens. No rītiem viņš parasti izskatās pēc izspūruša čūskas - tieši tāpēc es viņu mīlu!
spilvens piedraudēja no manis šķirties, ja es nedabūšu naudu priekš operācijas viņa acu palielināšanai!
Tā kā prezidenta kungs, saproti cik stulba man ir situācija!
Starp citu, mans uzvārds ir Vīķe-Freiberga, Laura Vīķe-Freiberga! Tieši tā - pati Vīķe-Freiberga ir mana māte! Domāju ka man nav tev jāstāsta par sekām atteikuma gadījuma :)
Ceru ka tu nēsi Mārtiņš Roze, un saproti situācijas nopietnību!
Ar cieņu prezidentam! (Laura Vīķe-Freiberga un visi Rēzeknes iedzīvotāji).

0

3

Norkys написал(а):

Mūsus vecā skolniece pa dzērumam netīšām apēda glāzi

:D

0

4

Vēstule prezidentam

Esmu Jūrmalas svingeru kluba priekšsēdētāja.
Pašlaik man ļoti gribas vēlēties, kaut nebūtu dzērusi, bet pirms tam stādīšos priekšā! Mani sauc Madara, bet draugi mani parasti sauc par žurku, tāpēc man būtu patīkamāk ja mani sauktu pēc draugu iesaukas! Tātad ķeršos uzreiz vērsim pie ragiem!
Neskatoties uz to, ka mūsu valstī ir finansu krīze, vēlos tev lūgt valsts finansējumu skapja iegādei, jo tas visvairāk pietrūkst mūsu jūrmalas iedzīvotājiem!
Būtu pateicīga arī par līdzekļiem jūrmalas svingeru kluba remontam un attīstībai, jo ši ir vienīgā iestāde mūsu rajonā, kur notiek kultūras pasākumi!
Piemēram kaimiņu Vasja sen jau kā sapņo sev iegādāties džinsenes, lai viņš varētu justies kā pilnvērtīgs cilvēks!
Toties kaimiņiene Šura, jau gadiem ilgi krāj naudu operācijai, lai varētu sev pieaudzēt vēl vienu pirkstu! Šī ideja viņai radās pēc filmas « Džīpers Krīpers » noskatīšanās!
Viņas dēls savukārt vēlas savākt līdzekļus lai varētu nopirkt maģistra grādu apkopēja palīga specialitātē!
Mūsus vecā skolniece pa dzērumam netīšām apēda sūdu lāpstu, kopš tā brīža viņa ir nedaudz jocīga, tāpēc viņai steidzami nepieciešama kājas transplantācija - tā apgalvo mūsu vetārsts!
Pati es dzīvoju ar draugu, viņa vārds ir Jānis. No rītiem viņš parasti izskatās pēc izspūruša tarakāna - tieši tāpēc es viņu mīlu!
Jānis piedraudēja no manis šķirties, ja es nedabūšu naudu priekš operācijas viņa lūpu palielināšanai!
Tā kā prezidenta kungs, saproti cik mīlīga man ir situācija!
Starp citu, mans uzvārds ir Demakova, Madara Demakova! Tieši tā - pati Demakova ir mana māte! Domāju ka man nav tev jāstāsta par sekām atteikuma gadījuma :)
Ceru ka tu nēsi maitas gabals, un saproti situācijas nopietnību!
Ar cieņu prezidentam! (Madara Demakova un visi jūrmalas iedzīvotāji).

:rofl: Labs.. :rofl:

0

5

Vēstule prezidentam

Esmu Jūrmalas svingeru kluba priekšsēdētāja.
Pašlaik man ļoti gribas izgulēties, bet pirms tam stādīšos priekšā! Mani sauc Ieva, bet draugi mani parasti sauc par prusaku, tāpēc man būtu patīkamāk ja mani sauktu pēc draugu iesaukas! Tātad ķeršos uzreiz vērsim pie ragiem!
Neskatoties uz to, ka mūsu valstī ir finansu krīze, vēlos tev lūgt valsts finansējumu algebras klažu iegādei, jo tas visvairāk pietrūkst mūsu Jūrmalas iedzīvotājiem!
Būtu pateicīga arī par līdzekļiem Jūrmalas svingeru kluba remontam un attīstībai, jo ši ir vienīgā iestāde mūsu rajonā, kur notiek kultūras pasākumi!
Piemēram kaimiņu Aleksandrs sen jau kā sapņo sev iegādāties svārkus, lai viņš varētu justies kā pilnvērtīgs cilvēks!
Toties kaimiņiene Olga, jau gadiem ilgi krāj naudu operācijai, lai varētu sev pieaudzēt vēl vienu dibenu! Šī ideja viņai radās pēc filmas « land of the dead » noskatīšanās!
Viņas dēls savukārt vēlas savākt līdzekļus lai varētu nopirkt maģistra grādu apkopējas palīga specialitātē!
Mūsus vecā psiholoģe pa dzērumam netīšām apēda slotu, kopš tā brīža viņa ir nedaudz jocīga, tāpēc viņai steidzami nepieciešama muguras transplantācija - tā apgalvo mūsu vetārsts!
Pati es dzīvoju ar draugu, viņa vārds ir Mārtiņš. No rītiem viņš parasti izskatās pēc izspūruša skunsa - tieši tāpēc es viņu mīlu!
Mārtiņš piedraudēja no manis šķirties, ja es nedabūšu naudu priekš operācijas viņa sejas palielināšanai!
Tā kā prezidenta kungs, saproti cik mežonīga man ir situācija!
Starp citu, mans uzvārds ir Freiberga, Ieva Freiberga! Tieši tā - pati Freiberga ir mana māte! Domāju ka man nav tev jāstāsta par sekām atteikuma gadījuma :)
Ceru ka tu nēsi dranķis, un saproti situācijas nopietnību!
Ar cieņu prezidentam! (Ieva Freiberga un visi Jūrmalas iedzīvotāji). :D :D

0

6

GaBy написал(а):

Starp citu, mans uzvārds ir Demakova, Madara Demakova!

lol  :rofl:

GaBy написал(а):

pa dzērumam netīšām apēda sūdu lāpstu

šausmas :D

0

7

Adrianna написал(а):

lai varētu sev pieaudzēt vēl vienu dibenu!

:rofl:

0

8

GaBy написал(а):

Jānis piedraudēja no manis šķirties, ja es nedabūšu naudu priekš operācijas viņa lūpu palielināšanai!

:D labs

0

9

Adrianna написал(а):

prusaku, tāpēc man būtu patīkamāk ja mani sauktu pēc draugu iesaukas!

Tiks darīts.. :D

Adrianna написал(а):

Aleksandrs sen jau kā sapņo sev iegādāties svārkus, lai viņš varētu justies kā pilnvērtīgs cilvēks!

lol :D

Adrianna написал(а):

Mūsus vecā psiholoģe pa dzērumam netīšām apēda slotu

:D:D:D:D

Adrianna написал(а):

izspūruša skunsa - tieši tāpēc es viņu mīlu!

Labs. :D

angelina написал(а):

Pedro sen jau kā sapņo sev iegādāties krūšturi, lai viņš varētu justies kā pilnvērtīgs cilvēks!

lolerskeits.. :D

angelina написал(а):

pati Rojas ir mana māte!

Ahh, tu, laimīgā. :D

Norkys написал(а):

Antons sen jau kā sapņo sev iegādāties tuniku, lai viņš varētu justies kā pilnvērtīgs cilvēks!

Labie šitie prikoli':rofl:

0

10

Adrianna написал(а):

lai varētu sev pieaudzēt vēl vienu dibenu!

GaBy написал(а):

pa dzērumam netīšām apēda sūdu lāpstu,

0

11

:crazyfun:    trakums,patīk šitie tekstiņi.  :rofl:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Par da jebko/Обо всём » vēl viens :D