BUMBA! VISMAZ MAN!!!!!!
Protams es nojaušu, ka atkal nepiepildīsies, bet es vienalga ar visu savu lielo sirsniņu crēšu. Ļoti, ļoti, ļoti!!!!!!!!
Telemundo gatavo promo savam upfrontam, kuru prezentās maijā. Tie ir treilerīši nākotnes projektiem. Nu vot un mana jaukā Gaby Espino ir izsaukta uz Kolumbiju, lai filmētos treilerītī 2010 gadā paredzētai telenovelei "La buena, la mala y la fea".... Tipa kaut kādas vecas Kiko Olivieri telenoveles rīmeiks, tik neiebraucu kādas. Iespējams, ka tās ar Lucero, kur trīnes, bet nu neiet kaut kā kopā. Bet nu cik ssapratu, tad laikam stāsts par trim māsām. Nu katrā ziņā la fea atveidos Elizabeth Gutierez (Šobrīd atveido galveno lomu El Rostro de analia), la mala atveidos Maritza Rodríguez (Šobrīd atveido galveno negatīvo lomu El Rostro de analia un agrāk redzējām viņu Kristālas lomā Angel Rebelde) un la buena būs GABY ESPINO!!!!!!!! Uzminiet, kuram paredzēta visu šo trīs dāmu kavaliera loma??????? CHRISTIANAm MEIERAM!!!!!! Es te darbā sāku kliegt, kad to izlasīju. Pat ja novelē tas viss tā nenotiks, tajā treilerīv ismaz būs viss šis aktieru sastāvs. Ak, dievs - es ir laimīga....