TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » La buena, la mala y la fea - ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ!!!!!!!!!!!

La buena, la mala y la fea - ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ!!!!!!!!!!!

Сообщений 1 страница 13 из 13

1

BUMBA! VISMAZ MAN!!!!!!

Protams es nojaušu, ka atkal nepiepildīsies, bet es vienalga ar visu savu lielo sirsniņu crēšu. Ļoti, ļoti, ļoti!!!!!!!!

Telemundo gatavo promo savam upfrontam, kuru prezentās maijā. Tie ir treilerīši nākotnes projektiem. Nu vot un mana jaukā Gaby Espino ir izsaukta uz Kolumbiju, lai filmētos treilerītī 2010 gadā paredzētai telenovelei "La buena, la mala y la fea".... Tipa kaut kādas vecas Kiko Olivieri telenoveles rīmeiks, tik neiebraucu kādas. Iespējams, ka tās ar Lucero, kur trīnes, bet nu neiet kaut kā kopā. Bet nu cik ssapratu, tad laikam stāsts par trim māsām. Nu katrā ziņā la fea atveidos Elizabeth Gutierez (Šobrīd atveido galveno lomu El Rostro de analia), la mala atveidos Maritza Rodríguez (Šobrīd atveido galveno negatīvo lomu El Rostro de analia un agrāk redzējām viņu Kristālas lomā Angel Rebelde) un la buena būs GABY ESPINO!!!!!!!! Uzminiet, kuram paredzēta visu šo trīs dāmu kavaliera loma??????? CHRISTIANAm MEIERAM!!!!!! Es te darbā sāku kliegt, kad to izlasīju. Pat ja novelē tas viss tā nenotiks, tajā treilerīv ismaz būs viss šis aktieru sastāvs. Ak, dievs - es ir laimīga.... :D

0

2

ooo!!!!!!!! woow!! Super!!!!! priecē, ka Maritzai ļauno piedāvā - viņai labi sanāk, cik atceros.. aaa..un par Gabiju un Kristiānu vēl lielāks prieks!! Īpaši jau par Tevi Alby un ceru, ka tiešām beidzot piepildīsies Tava ceŗība!!!!!!

0

3

woooow, alby, moš tomēr tiksi līdz tam dīķim? :rofl:  Kāreiz vēl vakar runājām par viņiem... :D

hehe, bet nu būtu jau protams fooorši!! ^^

0

4

Oho! Prieks par tevi, alby. :) Un par Gabiju arī, protams. :)
Ak, bet es gribu, lai piepildās. :D Es arī atceros to tavu solījumu. :D

0

5

ew, man ar šitais sastāvs patīk :D visas čikses no ERDA :D

0

6

aha, tieši tā. Un visas čiksas man patīk, bet visi jau zin, kuru es mīlu.... :D

0

7

Awww, Alby, turēsim īkšķus  :flag:

0

8

Ā, vel aizmirsu pieminēt, ka telenovele tipa Pasion de Gavilanes stilā ar zirgiem un laukos... Tipa filmēt taisās tur, kur PDG filmēja.

0

9

ah, stulbums, atkal lauķi kkādi būs...

0

10

Oooo Super!!!Varētu būt diezgan interesanti!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Varbūt būs kas līdzīgs tai telenovelei ar Lucero - vienīgi tur tās 3 māsas bija trīnītes, bet šeit  trīnītes jau nu nebuš - laikam

0

11

albalonga написал(а):

Ā, vel aizmirsu pieminēt, ka telenovele tipa Pasion de Gavilanes stilā ar zirgiem un laukos... Tipa filmēt taisās tur, kur PDG filmēja.

Uuuu, tad jau iespējams, ka Kristianu redzēsim zirga mugurā...atkal!!! :D Bet es nežēlojos :crazyfun: ne pavisam ne :crazy:

0

12

Bišku kaut kas jauns :)

Christian Meier vuelve a los brazos de Gaby Espino (šis jau vien skan skaisti  :flirt: )
La buena química que cinco años atrás destilaron en la telenovela Luna, la heredera bastó para que la cadena Telemundo encargara a nuestro galán Christian Meier reunirse en Colombia con su colega la venezolana Gaby Espino para grabar como pareja protagónica el piloto de La buena, la mala y la fea, una historia con guión de Kiko Olivieri muy al estilo de Pasión de gavilanes que se pondrá en marcha a principios del 2010.

De acuerdo con la revista local Gaceta, la Espino será obviamente "La buena", mientras que la mexicana Elizabeth Gutiérrez hará de "La fea" y la colombiana Maritza Rodríguez de "La mala". Todas ellas pelearán por el amor del personaje de Meier.

http://www.correoperu.com.pe/lima_nota. … &ed=14 *tur bilžuks jauks*

Отредактировано cravey (18.02.2009 02:35)

0

13

cravey написал(а):

Christian Meier vuelve a los brazos de Gaby Espino

Njā, sito jau liku pie 2009.gada telenovelem. Tas teikums ir satriecošs. :D

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » La buena, la mala y la fea - ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ!!!!!!!!!!!