Žurnāla "Seriāli un kino" FEBRUĀRIS..
Сообщений 1 страница 12 из 12
Поделиться205.02.2009 18:18
paldies par skaniem!
es taa gaidiiju sho numuru, domaaju ka buus kkas par Pasion seriaala aizkuliseem vai aktieriem, bet nekaa tikai anotaacija, neskatoties uz to ka driiz jau finaals...
Поделиться305.02.2009 18:28
Paldies, GaBy!
žēl, ka tie šobrīd ir pēdējie skani
Поделиться405.02.2009 18:58
paldies par skaniem!
Paldies, GaBy!
Lūdzu!
es taa gaidiiju sho numuru, domaaju ka buus kkas par Pasion seriaala aizkuliseem vai aktieriem, bet nekaa tikai anotaacija, neskatoties uz to ka driiz jau finaals...
Par Pasion vairāk bija vienā no iepriekšējiem numuriem..
Jām..
Taču mans prieks, ka tik daudz par OC aktieriem - Benu, Reiču un Ādamu.. Patika arī raksts par Vilijamu Levi un Elluisu Peresu!
Поделиться505.02.2009 19:26
Par Pasion vairāk bija vienā no iepriekšējiem numuriem..
aha es jau redzeeju un kaa pa spiiti taa numura man naw
kaa peedeejie?
Поделиться605.02.2009 19:37
Patika arī raksts par Vilijamu Levi
man arī.
kaa peedeejie?
ekonomiskās krīzes dēļ žurnālu vairs neizdos...
Поделиться705.02.2009 20:47
Esmu šokā!!!!!!
Ko vai tiešām?
Pasion beidzas, bet es negribētu, lai viņa vietā rādītu, piemēram ,Cuidado con el angel(seriāla izteica cerību, ka to parādīs un ka tam ir augstākie reitingi, varbūt, seriāla sākumā bija, bet tagad jau vairākus mēnešu nav nekādā augšgalā) man tā telenovele likās cerīga, vēl līdz brīdim kad galvenajai varonei piedzima bēbis bija interesanti, bet pēc tam sērijas kļuva izvilktas un vēl tagad velk līdz 200 sērijām.
Bet ļoti ceru, ka rādīs, ko baigi foršu un interesantu Kaut ko līdzvērtīgu Pasion
Поделиться805.02.2009 21:28
Man gan tieši liekas, ka būs Cuidado con el angel, jo pie Levi raksta tas teikts.. Nu nez, tad redzēs..
Поделиться905.02.2009 21:45
wtf, ta ekonomiskā krīze jau reāli sāk krist uz nerviem, dēļ tās tik daudz ko nākas zaudēt Šitas tak viens no normālākajiem zurnāliem
Поделиться1005.02.2009 22:08
es ar negribu Cuidado con el angel, jo es tādu nezinu
Поделиться1106.02.2009 01:14
a nju vnk ''super'' !
Bet ļoti ceru, ka rādīs, ko baigi foršu un interesantu Kaut ko līdzvērtīgu Pasion
es arii ljoti ceru
wtf, ta ekonomiskā krīze jau reāli sāk krist uz nerviem, dēļ tās tik daudz ko nākas zaudēt Šitas tak viens no normālākajiem zurnāliem
wo wo! to pashu labaako tieshi novaac, bet sliktaako atstaaj...riktiigi besii jau!!!!
es ar negribu Cuidado con el angel, jo es tādu nezinu
a galvenie aktieri man patiik, tikko paskatiijos, bet nju par pashu noveli neko gan nezinu
Поделиться1206.02.2009 10:53
nezinu..man šķiet , ka Cuidado con el angel varētu būt, bet ne pēc Pasion.. pat nezinu ko varētu rādīt, daudz variantu