bumerbmw написал(а):Vāks, jūs tik daudz atceraties, man gan kaut kā jau no prāta ir pagaisis viss tas, kas tur notika.
Īstenībā, namaz tik labi neatceros. bet priekš seriāla, ko rādīja jau pasen tas ir normāli.
Adrianna написал(а):nebij laika vai arī ne īstajā laikā rādija
bumerbmw написал(а):skola ja nemaldos bija kaut kur ap to laiku kad Xena gāja,
Jap, man arī skola traucēja.
Adrianna написал(а):Tā kā skatījos pilnīgi atsevišķas sērijas,tad par tām attiecībām īsti nezinu.
Nu, par Aresu tur bija dīvaini. Vismaz es tās attiecības toreiz nevarēju izprast. Varbūt, tāpēc, ka arī daudz ko izlaidu. Īstenībā jau vairāk izlaidu, nekā skatījos.
Atceros, ka vienā sērija Ksenai bija sapņi par Aresu. Un atceros vēl vienu sēriju, kur viņa kaut kādam baram cilvēku vai dievu, vai citādu būtņu, pierādīja, ka Ares ir viņas tēvs. Tā nebija patiesība, bet tā vajadzēja.
Auskaru neatceros.
Tā, varbūt pierakstīšu visu, ko atceros, lai paliek vēsturei. Savādāk, pati ar laiku aizmirsīšu vēl vairāk.
Bija viena sērija, kurā Gabriela apprecējās. Un, ja nemaldos, tad viņas abas satika Ksenas dubultnieci. Tā dubultniece tur tip tāda kā mūķene bija un šausminājās par Ksenas uzvedību un attiecībām ar vīriešiem. Rēcīgi bija, kad Gabriela teica, ka viņai esot attaisnojums - viņa ir precēta. Bet viņas vīru tajā pat sērijā nogalināja.
Šķiet, bija viena sērija par Minotavru.
Tad bija sērija par Dāvisu un Goliātu. Tāds murgs! Tip, Ksena tur ar akmeni meta un tāpēc Dāvids uzvarēja.
Un vēl bija viena murgaina sērija ar dziesmu konkursu. Viņi visi tur dziedāja! Un Ksena arī. Stulbums! Toreiz biju ļoti vīlusies seriālā.
Vienā sērijā Ksena nonāca pilsētā, kuras iedzīvotāji visu laiku izdzīvoja vienu un to pašu dienu. Tur viena meiča noindējās un viņas mīļotais to negribēja pieļaut. Ksena pamanījās izsist tai meičai no rokām pudelīti ar indi un viss atkal bija kārtībā.
Atceros vēl, ka Ksena satikās ar Odiseju, abi iemīlējās, bet atklājās, ka Itakā viņu gaida Penelope un tad Ksena lika Odisejam atgriezties pie sievas.
Kad parādījās Kalisto man ļoti patika. Cienīga pretiniece Ksenai. Kā viņa nomira, man nav ne jausmas.
Bet atceros, ka Ksena palika stāvoklī nez no kā. Dusmojās uz ārstu, kurš viņai to pateica. Bet izrādījās, ka viņa ieņēmusi bērnu no zila gaisa. Tad bija saruna ar Kalisto dvēseli. Tip, viņām abām tiek dota iespēja atgūt to, ko abas viena otrai laupījušas – ģimeni. Un Ksena dzemdēja meitu, kuru nosauca par Ievu.
Un tuvāk beigām, Ksena (Gabriela arī) tika iesaldēta uz vairākiem gadiem. Viņa gribēja izlikties mirusi, bet kaut kas nogāja greizi. Aresam ar to arī bija kaut kāds sakars.
Bet viņas meita, cik sapratu, auga viena pati un viņai bija nesaskaņas ar apkārtējiem cilvēkiem. Ksena pamodās un viņu glāba no satrakojušās pūļa.
Par beigām man nekādas lielās skaidrības nav, bet tur arī kaut kas ar Ievu bij saistīts. Ksena cīnījās ar dieviem un Ares izšķirošajā brīdī viņai palīdzēja.
Wow... Interesanti, ja sāc domāt, var atcerēties pat to, ko likās nemaz neatceries.
P.S. Nevaru apgalvot, ka viss, ko sarakstīju ir patiesība. Tēli un sižeti ar laiku manā galviņā saplūst, sajaucas, transformējas. Es spēju atcerēties to, kā nemaz nebija.