APSVEICU!
Novēlu lai tu vēl ilgi būtu tikpat jauka un smaidīga!
Palomai dzimšanas diena! :)
Сообщений 1 страница 12 из 12
Поделиться108.03.2009 09:21
Поделиться208.03.2009 10:27
Palomiņ!
Dzīve nepiestāj ostā kā kuģis
Aicinot līdzi kur Dienvidi zied,
Dzīve ir kā iela un bruģis,
Kas jāuzceļ pašam, lai tālāk var iet.
Dzīve ir kā velosipēds! Tu nekrīti un tiec uz priekšu tik ilgi kamēr vien nebeidz mīties! Tapēc nekad nekad nebeidz mīties pa šo dzīves ceļu!!! Daudz jo daudz mīļu sveicienu Tev tavā dzimšanas dieniņā! Lai visas Tavas ieceres un kvēlākie sapnīši piepildās!
Поделиться308.03.2009 11:07
Palo, DAUDZ SMIEKLU TEV UN MīLESTīBAS OTRAJā GADU DESMITā IEBRAUCOT. hEHEHE... Es joprojām skumstu, ka nevarēju tevi vakar apciemot un apsveikt, bet............ IESPēJAMS JAU NāKAMAJā NEDēļAS NOGALē REVANšU VARēSIM NOORGANIZēT - AR TEKILU UN šķIņķMAIZēM, Kā PIENāKAS. jA LAIKS BūS TIKPAT LABS, TAD SENCIS UZ LAUKIEM AIZBRAUKS UZ DAžāM DIENāM.eS Tā CERU, ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ.....
p.s. - ES NAIVI CERU, KA TAVA DāVANA PA NāKAMO NEDēļU BEIDZOT ATCEļOS LīDZ MANAI PASTA NODAļAI. uN VēL VIENA MINI DāVANIņA ATCEļOS TIK PēC KāDāM 2 NEDēļāM DIEMžEL, BET NU TAS TāPēC, KA TIK PIEKTDIEN PASūTīJU, JO IERAUDZīJU UN NEVARēJU NEPASūTīT.
Поделиться408.03.2009 11:23
Mīļi,jo mīļi sveicieni,Tavā dzimšanas dienā,jāsaka diezgan apaļā! Lai izdodās un piepildās viss iecerētais! Lai mērķi tiek sasniegti un dzīve tiek baudīta uz visu klapi! Daudz laimes! *
Поделиться608.03.2009 12:44
Paaaaldies jums visām, manas mīļās!!!
alby - urrrāāāā!!
aNgeL - paaaaldies, mīļim par tik skaistu kartiņu!
Поделиться708.03.2009 14:24
DAUDZ LAIMES DZIMšANAS DIENā!!!
Cik saulītei mirdzošu staru,
Tik sveicienu sūtu es Tev!
Cik avotam tekošu viļņu,
Tik laimītes novēlu Tev!
Поделиться808.03.2009 14:28
Sirsnīgi sveicu tevi Dzimšanas dienā, Palomiņ!
Pat nezinu, ko var novēlēt tik svarīgā jubilejā. Nu nez, es kaut kā ar bailēm gaidu savus 20 un joprojām neticu, ka tie pienāks, tik drīz.
Lai šis tavas dzīves jaunais gads ir mīlestības pilns, jo tas taču ir pats svarīgākais!
Daudz laimes, prieka un lai tavā sirsniņā vienmēr ir pavasaris!
Поделиться909.03.2009 11:11
milzīgi liels sveiciens no manis! novēlu visu labāko, ko dzīve vien var sniegt!
Поделиться1009.03.2009 15:15
Milzīgs paldies!!!
Raganiņ, tā bildīte ir vnk... aaaaaapburoša!!!
Поделиться1109.03.2009 19:47
uuuuu. dargoo palominj. es te jau atkal visu kaveeju, bet nu labaak veelaaak nekaa nekad. vai taa nav? nu vot... ko es gribeeju teikt...
ak jaa.. - APSVEICU TEVI DZIMSHANAS DIENAAA.. veelu tev visu visu to jaukaako, ko dziive tev var sniegt.. respektiiivi tik cik daudz esi pelniijusi bet pelniijusi tu esi daudz, jo esi labs un sirsniigs cilveeks. lai laime tevi nekad nepamet un veiksme vienmeer chaapo liidzi
protams, taas visas svariigas lietas kaa veseliiba un miilestiiba, harmonija un prieks, nauda un uspeh (nu nekaadiigo nevareeju atcereeties sho vaardu latviski..) TEVI NEKAD NEKAD NEMAMET !!!!!!!!!
nu viss..... ar to tiku galaa.... esi apsveikta no manis
big big apskaaviens un pukjiite
Поделиться1209.03.2009 21:07
Awww, paldies Julia!!! tik sirsnīgs apsveikums nekad nav par vēlu