25.maijā 2009.gadā!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vismaz tā ziņo mani slepenie avoti...
Mas sabe el Diablo pirmizrāde...
Сообщений 1 страница 12 из 12
Поделиться206.05.2009 18:38
uuu..bet tas jau drīīīz!!!
Поделиться301.06.2009 12:33
Tā kā Kristai tagad skola ir beigusies, tad viņa tagad ķersies klāt šī seriāla skatīšanās pasākumam
Поделиться401.06.2009 13:31
Tā kā Kristai tagad skola ir beigusies, tad viņa tagad ķersies klāt šī seriāla skatīšanās pasākumam
Forši Davaj, pievienojies
Поделиться501.06.2009 16:49
tiešām cravey - super. Tev iespēja rindiņā piecas sērija skatīties. Bē, es tevi apskaužu.
Поделиться601.06.2009 16:50
Bē, es tevi apskaužu
nedēļu neskaties, un Tev ar būs rindiņā
Поделиться701.06.2009 16:57
nedēļu neskaties, un Tev ar būs rindiņā
hahahahahahahahahaha... reāli sasmīdināji. AEs iedomājos, ka nedēļu neskatos un man sākas spēcīgas sāpes vēderā vien no ta, ka to iztēlojos. Šodien speciāli tik daudz visu ko izdarīju - medu aiznesu, pap.īrus uz darbu aiznesu, pastā paku saņēmu, rēķinu bankā nomaksāju, veikalā vienkārsi kuču naudas notērēju, bodyšopā noklausījos veselu lekciju par to ar ko atšķiras krēms no seruma - un visus darbus šodien, jo rīt MSED jāskatās, a šodien visu to darõt diena ātrāk pagāja. Labi ka jau pieci. Vispār aizvilkos off topikā - body šopā tik daud ko sapirku un par tādu summu... ĀĀĀĀĀĀĀ.... Tā pārdevēja māk mani ievilināt - reāli laba pārdeveja - viņai gēnos ir pārdot. Bet no otras puses tūlīt iešu dušiņā kaifot, tad ieziedīšos ar kokosa sviestu un sajūtas ķermenim tad ir satriecošas. Ah... Lai gan vispār dusmas uz sevi - kāda velna pēc bija acu ēnas jāpērk, ja jau gadus piecus acu enas nelieku. Moš tā ir zīme, ka laiks atkal likt?
Поделиться801.06.2009 17:00
hahahahahahahahahaha... reāli sasmīdināji.
Ticu
Tieši otrādi no tādiem pārdevējiem jāturas pa gabalu Lai gan no otras puses iepirkties ir tik foršīī!! Man tas tiešām varētu būt hobijs..
Поделиться901.06.2009 17:05
Iegāju nopikt tik kokosa sviestu un pēcsauļošanās losjonu. Bet vēl nopirku pēdu skrubi, losjonu un atsvaidzinātāju, matu sviestu un divas acu ēnas. hahahaha. Njā, un es te vel centos saturēt sevi ramjos un neiepirkties tik traki. Ja, nu man noteikti izdodas.
Поделиться1001.06.2009 17:18
Njā, un es te vel centos saturēt sevi ramjos un neiepirkties tik traki.
nevajag nēsāt līdzi daudz naudas! Kaut gan , ja ir kartiņa.. tad grūtāk izdomāt,ko iesākt..
divas acu ēnas
patiesībā.. interesanti skan
Поделиться1101.06.2009 17:31
nevajag nēsāt līdzi daudz naudas! Kaut gan , ja ir kartiņa.. tad grūtāk izdomāt,ko iesākt..
un ja vēl ir Master Card ar tūkstoti latu lielu kredītlimitu, tad ir pavisam traki...
Поделиться1201.06.2009 17:33
vispār tā arī sanāk - ar kartēm ir ērtāk, bet tajā pat laikā ar tām nauda wnk lido pa labi un pa kreisi..laikam galvenokārt tāpēc, ka neturi to naudu rokā un nejūti , kā atdod..