Apsveicu! Lai tev veicas visās jomās!
Raganai dzimšanas diena!
Сообщений 1 страница 17 из 17
Поделиться309.05.2009 16:15
Raganiņa, apsveicu!!! Gribu Tev novēlēt, lai Tu būtu vesela, optimisma un gaišu domu pilna, lai viss, ko Tev novēl, izdotos un lai Tev būtu tas, ko Tu pati sev vēlētos!!!
Поделиться409.05.2009 18:14
daaaudz laimes!
Поделиться509.05.2009 18:23
Daaaudz,daudz laimes!
Visu to pashu labaako!!
Поделиться610.05.2009 00:13
Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz! Daudz!
Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes! Laimes!
Отредактировано bumerbmw (10.05.2009 00:15)
Поделиться811.05.2009 17:31
Milzonīgi liels un mīļš paldies jums, meitenes! --
ak man traki jaukā krāsainākā no visām raganām
jaukākākā no visām raganām
un noteikti pati krutākā no visām raganām
Sasmīdināji.
maija meitenīt
Mmmm..
Поделиться911.05.2009 17:42
Ahh, un es ar nokavēšanos, bet tomēr ne mazāk mīļi...
SVEICU TEVI, FORŠO RAGANIŅ, TAVOS FORŠAJOS SVĒTKOS! VISU, VISU, VISU TO LABĀKO!
Поделиться1011.05.2009 17:46
Paldies, jaukum!
Поделиться1111.05.2009 17:49
Ar novēlošanos pievienojos apsveikumiem un no'vēlu nomest kaut daļu noslēpuma plīvura un beidzot satikties ar mums klātienē...
Поделиться1211.05.2009 18:01
Nju, laikam jāsaka paldies, ja reiz pievienojies apsveikumiem.
no'vēlu nomest kaut daļu noslēpuma plīvura un beidzot satikties ar mums klātienē...
Wow.. Tas vairs pat nav mājiens..
Nu nez, nez.. Ragana ir un paliek ragana.
Bet vispār.. Nav jau tā, ka es speciāli izvairos, goda vārds. Tā vaienkārši sanāk. Pareizāk sakot, nesanāk.
Поделиться1311.05.2009 18:04
šo sestdien pie manis ir Eirovīzijas nakts! Jūnijā 5.vai 6. un 12. vai 13. ar pie manis būs telenoveles lv konferences. Nu tomēr dikti gribētos tevi satikt, noslēpumaino Raganiņ///
Поделиться1411.05.2009 18:17
Nu ko, paldies par ielūgumu. BET, es būšu pieejama tikai pēc 7 jūlija. I to, ja nekur neaizbraukšu.
Par jūniju vispār runāt nav jēgas. Tur sesija..
Поделиться1511.05.2009 18:45
Ak, Ragan, kāpēc gan es jau to gaidīju...
Nu viss, solīji, ka pēc 7.jūlija. Viss - 8.jūlijā tiekmies!
Поделиться1619.05.2009 18:34
Tad jau redzēs, kur mani mana slota aiznesīs.
Поделиться1721.05.2009 20:34
Nu jau arī ar lielu nokavēšanos, bet apsveicu tāpat!