TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Adela Noriega būs Monika Corazon salvaje :D

Adela Noriega būs Monika Corazon salvaje :D

Сообщений 1 страница 10 из 10

1

Alguien propuso a Aracely Arámbula para el personaje de Mónica en Corazón Salvaje, pero no aceptó porque su segundo hijo apenas tiene tres meses. Extraoficialmente nos enteramos de que se mencionan varios nombres para los protagonistas de este clásico: Adela Noriega (Mónica), Lucero (Aimeé), Eduardo Yáñez (Juan del Diablo), Christian de la Fuente (Renato) y Helena Rojo (la mamá de las hermanas). Si el elenco quedara así, las fans de Adela, que me han mandado tantos mails como si fueran tarjetas de Navidad, estarán felices. Pero a las de Fernando Colunga no les gustará la noticia. Sin embargo, Fernando estará muy ocupado el resto del año. Terminando Mañana es Para Siempre, el 5 de junio, se marchará a España y luego viajará a Nueva York para tomar cursos de cine. Aunque quisiera, Colunga no tendría tiempo de meterse 10 meses en el foro.

0

2

Nu jā, Danna jau pāris dienas atpakaļ savā forumā paziņoja, ka filmēsies Lola Calamidades. Bet nu fui. Adela - Monika? Un Monikai tipa jābūs jaunai meitenei nedaudz pāri 20. Un Eimei vel jaunakais. A Lucero vispār jau ir vecene atvainojiet. Sviests kaut kāds. Televisa riskē ar baigo izgāšanos. Visi pārak labu vel atcerās Eduardo un Edīti kopā.

0

3

Jaņez un Adela atkal kopā??? :O vienīgais, kas visā tajā man tiešām liekas vienreizējs, ir ka Helena Rojo atkal būs Adelas māte, jau 3šo reizi :)  :love:  Tikai tādēļ vien es esmu gatava skatīties seriālu.

0

4

Tipa izskatīsies tā - varoņi pēc 20 gadiem. Jo nu ne uz pusi nebūs tik labi kā bija corazon salvaje. Sava veida parodija :) . Un sanāk, ka Noriegai nāksies šausmīgi notievēt, jo viņa tieši vēdera rajonā ir strauji pieņēmusies svarā - pat baumoja, ka esot stāvoklī. Bet nevar jau zināt par aktieriem, jo iespējams, ka tikai baumo par izvēlētajiem -> viss vēl var mainīties.
Bet nu tiešām nevaru iedomāties tos aktierus, kas varētu atveidot tās lomas, tāda veida atlētu kāds bija Palomo nezinu un arī pārējām lomām, godīgi nezinu.
Bet, ja visu atstās kā ir nespēju paredzēt labu iznākumu.

aNgeL написал(а):

vienīgais, kas visā tajā man tiešām liekas vienreizējs, ir ka Helena Rojo atkal būs Adelas māte, jau 3šo reizi :)  :love:  Tikai tādēļ vien es esmu gatava skatīties seriālu.

Tas jā. Tad gan būtu vērts, jo viņas abas lieliski tēlo šīs lomas, man ļoti patika abās iepriekšējās telenovelēs :)

0

5

fuj

0

6

Ev, pasapņojim. Kā būtu, ja vienā jaukā dienā Telemundo nopirktu tiesības ekranizēt CS. Kurus aktieru kurām lomā jūs izvēlētos?

Patiesībā es varētu Manolo Cordonu iztēloties Juana lomai. Jencarlos Canela tomēr par jaunu. Dannas Garcia būtu lieliska Monika. Vispār vēl arī ir Karpans, kuram derētu Juana loma, bet viņam ir specifiska runas maniere ar zināmu Argentīnas akcentu - viņs runā kaut kā tā pārāk augstdzimuši. Ko vēl jūs piedāvātu? Vispār Vanessa Villela lieliski derētu Eimes lomai.

0

7

nē, man vienalga nepatīk

0

8

albalonga написал(а):

Dannas Garcia būtu lieliska Monika. Vispār vēl arī ir Karpans

nu šos es dievinu  :love: 
ak, nemāku es sapņot un iedomāties aktierus..ok..šo seriālu redzējusi neesmu, tāpēc nemāku spriest. bet tos abus dievinu :) un Manolo, Vanessa arī patīk :)

0

9

Atcerieties - es minēju, ka Lolā būt Karpans? Nu mana intuīcija neviļ - ļoti iespejams, ka Karpans tiešām būs.  :D

0

10

Villela toč derētu Eimes lomai.
Nu bet vienalga nav tas pats, kas tajā telenovelē. Tik labu kā bija Corazon salvaje neuzfilmēs.
Labi par šo tēmu vairs nerunāšu - no manis tas nav atkarīgs.

albalonga написал(а):

bet viņam ir specifiska runas maniere ar zināmu Argentīnas akcentu - viņs runā kaut kā tā pārāk augstdzimuši.

Tam es  piekrītu. Viņš tāds aristokrātisks - tādejādi runas manieres dēļ derētu tā tur Renato lomai, bet viņam izskats neder. Jo Renato tāds izskata ziņā vairāk kā memļaks bija.

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Jaunumi/Новинки » Adela Noriega būs Monika Corazon salvaje :D