TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Mas sabe el Diablo (Telemundo) » Mas Sabe El Diablo 4.sērija "Deudas pendientes"

Mas Sabe El Diablo 4.sērija "Deudas pendientes"

Сообщений 1 страница 16 из 16

1

Avance 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IYBgoHI9XkM[/youtube]

Pagaidām šķiet, ka ir kaut kā maz varoņu - respektīvi būs laikam jāieved vēl varoņi novelē un jāsāk pamazām viņos arī iedziļināties. Eh, bet vai mūs gaida pirmais skūpsts vai tomēr nē????

0

2

tūbē

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LfVrDG1Bo18[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tlXbjEcLiYQ[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B3pa_LtvBmw[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=14hEDWHOtow[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r8iZHnM8rnU[/youtube]

0

3

Viltīgs gājiens no Telemundo - lai arī tās pašas drēbes no entradas, bet skūpsta nav. Nu vispār es jau tā domāju, jo tas būtu neloģiski ātri, bet starp viņiem lēnāk tomēr visam jānotiek. Un tas ir labi, lieliski. Saldā gaidīšanas garša. Un Manu baigais malacītis, ka piedāvāja kurjera darbu. Tāpēc redz izrādās tas velosipēds bija vajadzīgs. Lieliski. Bet nu jā - smagi - tas rīkojums, ko Leons deva. Un avance 5.sērijai baismīga izskatās.  :'(  Bet nu noteikti uzkurina mūs, bet beigās tas Džimmija tēvs pats nomirs. Es vismaz ceru. Un vēl šodien bija totāla Virhīnijas sērija un man tādas dusmas bij uz viņas tēvu. Un tas idiots Martinam pateica, ka mirst. Bet nu tēlojums no Migela puses  fantastisks. Lai arī kāda būs 5.sērija - jau nepacietīgi gaidu.

0

4

ak, jau 4. sērija?? nu ļaujiet man pamācīties :D :D

0

5

aNgeL написал(а):

ak, jau 4. sērija?? nu ļaujiet man pamācīties

:D

Nu 5.sērija atkal solās būt spriedzes un action pilna. 3. un 4.bija salīdzinoši mierīgas. Bet prieks, ka Esperansas atmiņas šajā sērijā nebija. 

SPIOLERI

Martins līdz neprātam iemīlēsies Marinā - tajā bāra skuķenē ar spīdīgajā biksēm, kuru satikām 2.sērijā.

0

6

albalonga написал(а):

Bet prieks, ka Esperansas atmiņas šajā sērijā nebija.

kā jau teicu, man patīk kad pagātni mij ar tagadni ...tikai Esperansas stāsts varēja būt interesantāks..

0

7

aNgeL написал(а):

tikai Esperansas stāsts varēja būt interesantāks..

nu nav viņa tik svarīga, lai viņas stāstu interesantu taisītu. :playful:

0

8

albalonga написал(а):

nu nav viņa tik svarīga, lai viņas stāstu interesantu taisītu.

tas, ka nav svarīgs, nenozīmē, ka nevajag pievērst uzmanību ..dažkārt arī nesvarīgi sīkumi spēj ietekmēt galveno domu :P

0

9

hahaha... njā. Bet nu man galīgi viņa vienaldzīga - nepatika jaunībā un arī tagad nepatīk - tāda garlaicīga raudule. Un tagad tādā šokā 4.sērijas beigās - avīzītē Martina Acero vārdu ieraudzīja. Būs nabadzīt dikti satraukusies, ka dēls apzadzis nabaga tētiņu. :D  Labi, es jau kļūstu ļauna, bet nu labi. :blush:

0

10

albalonga написал(а):

Bet nu man galīgi viņa vienaldzīga - nepatika jaunībā un arī tagad nepatīk - tāda garlaicīga raudule.

tas gan.. varone tāda...nekāda.. Nemācēja izveidot kaut ko tāda dēla cienīgu :P

albalonga написал(а):

Būs nabadzīt dikti satraukusies, ka dēls apzadzis nabaga tētiņu.

Tikai paņēma  daļu no tā, kas viņam pienāktos :P

0

11

aNgeL написал(а):

Tikai paņēma  daļu no tā, kas viņam pienāktos

Galvenais ko viņš paņems, būs Manuela. :D Ladron que roba a ladron...

0

12

albalonga написал(а):

Galvenais ko viņš paņems, būs Manuela

tas gan..lielākais dārgums :D

Noskatījos :) Kā man patīk Manuelas un Angela sarunas - tajās jūtams tāds dzīvīgums, vieglums  :love:
man gan žēl Manuelas, ka Angels viņu tā nokaunināja, lai gan viņas šaubas ir realitāte.. un Angela žēl..- gadās iekļūt sliktu vīriešu nagos..

0

13

aNgeL написал(а):

man gan žēl Manuelas, ka Angels viņu tā nokaunināja, lai gan viņas šaubas ir realitāte.. un Angela žēl..- gadās iekļūt sliktu vīriešu nagos..

tāpēc jau vakar teicu, ka Manu būs vēl simtreiz sāpīgāk, kad uzzinās, ka melojis acīs skatīdamies. Eh. Un viņš tik noraidošs, bet viņa viņam pakaļ bizo un vispār flirtē - nu tas teksts, ka tipa nu ja viņš viņu tik ļoti ciest nevar, ka redzēt negrib... Hahaha, kā tad - tādu sievieti redzēt negrib. Dikti jau grib, tikai protams, ka viņam nav tās labākās sajūtas melojot viņai tieši acīs. Turklāt nu jā - vienīgais cilvēks, kas ticējis, ka viņš var laboties, kas palīdzējis viņam - un tieši to sanāk vissmagāk krāpt. Man jau liekas, ka Angelam Manuela ļoti patīk - kaut vai kad devās pusdienot ar Manuelu un sarunājās ar Gregorio - viņš bija tik aizrāvies, tik laimīgs. Bet nu viņš man šķiet vispār aizliedzis sev pat domāt par Manuelu tādā nozīmē, jo viņš neuzskata, ka ir viņas vērts, ka ir pietiekami labs viņa. A viņa it kā mīl Martinu - vismaz viņa domā, ka mīl, bet pret Angelu šķiet jūt ko tādu - man liekas diezgan miesiski aizrāvusies, sexuāli savaldzināta - pret Martinu viņa nekad to nav jutusi un ne pret vienu citu ar ne, tāpēc nesaprot savas jūtas un savās domās aizbildinās tik ar to, ka grib palīdzēt. Nu labi - tas tā - moš tikai mana iztēle. Bet bija ņirdzīgi, kā kad Angels devās prom, viņa vēroja viņu un pie sevis noteica, ka Horacio viņu nositīs. Tad pagriezās un devās prom, bet tagad Angels uz viņu atskatījās un noteica, ka laikam ir traks, ka piekritis pie Manu strādāt. Bet nu jā - kā gan Manu atteiksi... :D

0

14

Un tradicionāli - īss apraksts!

Beidzot noskatījos bez steigas un novilkto, labas kvalitātes video. Jā, vizuālais telenoveles noformējums arvien priecē.

Sākam ar Angelu un Manu kafejnīcā. Angels saka, ka būtu jocīgi, ja Manu neturētu viņu aizdomās - kā nekā bijušais cietumnieks, bijušais zaglis un no zemas sociālās klases. Nu perfekti tēlo sakumuši-aizvainoto. Manu atvainojas bet saka, ja kompānijā būtu anonīmais alkoholiķis un vakara gaitā pazustu visas alkohola pudeles - uz ko visi aizdomīgi skatītos? Un te Angels pasaka atkal ko svarīgu - zagšana nav atkarība. Reizēm, tāpat kā viņa gadījumā - zagšana notiek bezizejas dēļ, apstākļu sakritības dēļ. Un nav tā, ka viņam nagi niezētu zagt. Un sliktākais, ka vienreiz sasmērējies, viņš tagad visu laiku tiks turēts aizdomās... Manu piekrīt, ka salīdzinājums nebijis labs un jūtas supervainīga. Lūdz par to visu aizmirst un papusdienot, bet Angels atsakās - tam nav nozīmes, viņam grib doties prom un šoreiz tā noteikti būs pēdejā reize, kad viņi tiekas, jo Angelam nav paraduma pusdienot Manhetenā. Angels nomet uz galda naudu un dodas prom. Manu minstinās tikai brīdi un steidzas pakaļ Angelam. Viņa panāk Angelu ārā, kurš šis jau paņēmis veļļuku. Atkal atvainojas, saka, ka ta negribējusi. Tikai gribējusi būt droša, ka viņš nav vainīgs un tagad ir droša un tic viņam. Viss beidzas ar to, ka pēkšņas idejas vadīta, iedvesmojoties no velosipēda, Manu piedāva Angelam kurjera-izsūtamā darbu. Viņa ir ļoti uzstājīga un Angels nespej ilgi pretoties. Angelam jāsāk strādāt nākamajā diena 8 no rīta. Manu apmierinata, tik nezina, kā pateikt to Horacio. Bet Angels pie sevis nosaka, ka Grigorio ir taisnība - viņs tiešām ir traks.

Anibals sasauc sava komglomerāta Davil Enterprices direktoru kopsapulci. ZKonglomerāts sastāv no 7 apakšuzņemumiem un katram uzņēmumam ir savs direktors. Martina uzņēmums strāda visproduktīvak. Virhīnija ir visa konglomerata viceprezidente, bet arī vada vienu apakšuzņēmumu. Dārglietu izsolē iepazītais Maurcio arī vada vienu uzņēmumu. Anibals pasaka, ka atstās uzņēmumu pēc 6 mēnešiem, bet nepasaka par vēzi. Virhīnija ir pārliecināta, ka viņu tēvs iecels par vadītāju - savu mantinieci. A šis paziņo, ka visi 7 apakšuzņēmumi lai sacenšas šos 6 mēnesus un uzņēmums ar vislabākajiem finanšu rādītājiem uzvarēs un tā vadītajs kļūs par konglomerata vadītāju. Virhīnija šokā, Martins apmierināts. Velāk vienatnē Anibals pasaka Virhīnijai, ka nenozīme viņu par prezidenti, jo viņa sieviete. Bet jebkurā gadījuma viņa plaiks par viceprezidenti. Virhīnija saprot, ka apkšuzņēmumu sacentība ir tikai fikcija, jo Martina uzņemumsm vienmēr vislabākie rādītaji. Neviens jau nenojauš, ka Martins šos rādītajus panāk ar negoīgiem darījumiem protams. Anibals pasaka, ka šovakar gaida Virhīniju mājās uz pusdienām. Arī Manuelu, jo grib viņai paziņot jaunumus. Velāk bārā Anibals pastāsta Martinam par savu slimību un atklāti paziņo, ka grib, lai Martins ieņem prezidenta vietu.

Poliči izmeklē, bet ļoti vaji un panaivi. Saprot, ka kāds no iekšienes - viesis vai apkalpojoša persona iebērusi narkotiku kafijā, lai sargs aizmieg. Džimijs un pārinieks dodas pie Adrianas - Manu mātes- un ir diezgan nejauks. Izprašņā, izturas visai nievajoši un it kā tur aizdomās. Manu māte iedod viesu sarakstu. Atnāk Martins un Anibals. Dzimijs pasaka, ka policis slimnīca ir viņa tēvs. Martins velāk izprašņā poličus, ļoti viltīgi telodams draudzīgumu un izpalīdzību un Dzimija idiots pārinieks atklāj, ka par zādzību bija anonīms zvans. Martins piedāva no viesnīcas dabūt visa apkalpojošā personala sarakstu, bet Dzimijs saka, ka paši tiks galā.

Manu pasaka Horacio un Ninai par to, ka Angels strādās par kurjeru. Horacio neapmierinats, bet neviens jau nespēj atteikt Manu. Manu izskatās aizrāvusies un pārlaimīga. Fantastisks telojums no Gabijas puses, kur viņa atkal parāda savu komiķes talantu.

Angels pasaka mammai, Sandro, Susijai un Sandro meitai Perlai, ka ticis pie kurjera darba. Tikai Susija nav apmierinata. Tad viņu pasuac Leons, kurš liek Angelam ar Gragorio piebeigt polici, kurs var viņus atpazīt. Angels atsakās, bet Leons piedraud, ka tad El Hierro izrēķinā sies ar viņu.

Esperanza ierauga avīzē rakstu par zādzību un jūt, ka Angels vainīgs. Bet vairāk viņa aizraujas ar to, ka rakstā Martins Acero pieminēts. Pastāsta to Susijai. Sērijas beigas.

0

15

Akkk, man tiešām sāk sāpēt sirds par viņiem abiem!!! :'(  Kā Anhelam jāmelo Manu, cik sāpīgi būs pēc tam, kad to atklās.. Un kā Anhelam īsti nav izvēles, nevar tikt ārā no tās bedres, kā viņu piespiež darīt arvien nepatīkamākas lietas... :( Nabadziņi...
bet tā viņu saruna burvīga! :love:  vot sēdi un smaidi visu laiku, kad šie divi sarunājas :D

Ak, bet to Martinu es arvien vairāk ciest nevaru!!! Nu kā var būt tik akli un neredzēt viņa tēlošanu un lišķīgumu, kas spraucas pa visām porām? Vēēēēē, pretīgs viņš ir...

Es ļoti, ļoti, ļoti ceru, ka tas kruķis nomirs pats no sevis!!! Nu nevajag, lai Anhelam nākas darīt ko tādu! Nevajg, nevajag, nevajag!!!

Nu ko, jāgaida 5.sērija ^^ un gaidu, kad viņš sāks strādāt pie Manu ^^ un kā Horacio viņu novērtēs :D (ja neskaita jau viesību laikā sniegto vērtējumu :P )

0

16

Njā, es ar gribu redzēt Horacio vērtējumu, bet šķiet nāksies pagaidīt. Bet nu redz - es jau teicu, ka man ar jau priekšlaicīgi sirds sāp par Manuelas nākotnes ciešanām, kad uzzinās, ka Angels piedalījās zagšanā, turklāt meloja acīs skatoties. Tas noteikti sāpēs visvairāk. Njā, smagi. :(

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Mas sabe el Diablo (Telemundo) » Mas Sabe El Diablo 4.sērija "Deudas pendientes"