Mans īsais koments pēc noskatīšanās - vissliktākā no 5 šonedēļ parādītajām pirmajām sērijām. Nav nevienas Manu un Angela ainas, Nav neviens Manu un Horacija ainas. Džimijs un Virgīnija nesatiekas. Mēs uzzinām Virgīnijas noslēpumu, mēs redzam, ka Martins izturās pret sievietēm un mūsu galvenais varonis nonāk ļoti nopietnas izvēles priekšā - šaut vai nešaut. Tas vien, ka viņš rīkojas un tik tālu aizgajis - pielicis spilvenu un nomērķējis - jau tas vien neko labu neleicina. Nu es protams saprotu apstākļus, bet - ja pilicis tomēr nomirs pats - vienmēr paliks jautājums - vai Angels vajadzības gadījumā tomēr būtu izšāvis?
Tagad protams varam mocīties līdz otrdienai - veselasgandrīz 3 pilnas dienas. Šausmas.
Labākais sērijas moments, kur Angels ar draugiem runājas un tie pamazām sāk just, ka advokātīte laikam jauki izskatās. Un tas nēģerīša jautājums - vai advokāte ir sabrosa (garšīga)> Angela satriecošais smaids, kas liecina, ka nēģerītis uzdevis pareizi jautājumu .> un atbildes - advokātei ir tāds augums, ka Angels labprāt gribētu viņu atbrīvot no drēbēm. Bet tūlīt seko arī nopietnība - uz Gregorio ieteikumu, lai pārguļ un viss, Angels spītīgi atbild, ka advokāte nav tāda... Tie bija vienīdie šī sērijas mani prieka mirkļi. Nu vēl bija jauki paskatīties Manu un Virgīnijas sarunu - Gabijas lieliski notēloja Manuelas naivumu...