Īss apraksts
Šoreiz pavisam īsi, jo kā manījās neesmu apmierināta ar šo sēriju.
Policis nomirst no infarkta, tieši mirklī, kad Angels atcerējies Esperansu un Manuelu un pārdomājis nogalināt.Angels veiksmīgi paslēpjas un neviens viņu nemana. Velāk pasaka to Leonam un visi apmierināti. Gregorio pat grib svinēt. Nu tas bija sviests - nu i draugi Angelam - nekādi sirdsapziņas pārmetumi par nogalinātu cilvēku...
Manu viena savā dzīvoklī - starp citu ģērbusies vienkāršā pidžammā, kas daudz ko liecina par Manu - viņa ir bagāta, jauna, sexuala sieviete, bet nav ģērbusies kādā seksīgā naktkrekliņā, bet vienkāršā pidžammā,. pat garlaicīga pidžammā. Man šķiet, ka Manu tā īsti neapzinās savu sexualitāti, nemāk valdzināt. Nez. Katrā ziņā viņai ir skumji un vientuļi. Martinam zvana, tas runā tik izteikti liekulīgi, ka vemt gribējās. Nu pārak jau nu liels pārspīlējums. Un pat Horacio neatbilt - ta nu Manu viena savā gultiņā ar spilventiņiem un lūkojas televizorā. Pat man ir aktīvāka sabiedriskā dzīve - forums...
Nakamā diena. Virgīnija labi saģērbusies, kas lika man domāt - moš beidzot Džimmiju satiks, bet nekā. Abām māsām dzīvokļi blakus - abas uz liftu dodas, kurā jau ir Horacio - es īsti neiebraucu - visi vienā ēkā vai viesnīdza dzīvo??? Un tad jautra saruna starp Manu un Horacio, par Horacio ieprieksejās nakts izklaidēm un Manu dienaskārtības maiņu par godu jaunam kurjeram. Labaka aina sērijā - superkomiska, superjautra. Kā Karla noturējās un nesmejās neszinu.
Esperansa un Susija visu sēriju par Martinu runā un beigās pat meklē. Galīgs sviests, jo neticu, ka avīzes rakstā nebūtu pieminēts, ka Anaibalam Davilam piedermilzīgs uzņemums un viņs ir miljoinārs. Bet nu labi - lai jau svietosjas abas - pat komiski bija, bet Esperansu neciešu ar katru sēriju arvien vairāk - stulbaki sievieti grūti izteloties.
Leons tiekas ar Hierro. Laba bij aina, kur masīna pabrauc garām Angelam, un viņs pie sevis ironize par Hierro, uzsēžas uz veļļuka un aizbrauc. Labs pretnostatījums.
Virhīnija pagajusā serijā, ko šķiet aizmirsu pieminēt pie apraksta - aizgaja no darba. Manu centās pierunāt atgriezties, Anibals izsauca pie sevis un mēginaja to pašu. Lielisks tēlojums no Karlas puses un mēs jau pēc acīm redzam, ka viņa paliks un cik daudz tēva vārdi viņai nozīmēja.
Angels parādas ofisa un satiek vispirms Ninu, kura diezgan labi redz viņa personībai cauri. Paradas Manu, iepazīstina ar Horacio, kurs aizdomīgs, Manu aizstāv Angelu. Pa tv saka, ka policis nomiris un Horacio vel aizdomīgaks. Manu pārdzīvo, bet nav aizdomīga pret Angelu.
Hierro pasaka par anonīmo zvanu poličiem Leonam un liek atrast nodeveju. Ja kļūdas turpināsies - dradz atrast sev citu zagļu bandu. Leons pasaka bandai, pratina bandu. Kačorra cenšas uzvelt vainu Angelam, be neviens netic. Kas viņi akli, ka neredz, ka Kačorra vainīgs.
Dzimijs netic, ka tes nomiris no sirdslēkmes.
Martins saka, ka diena produktīva šodien - pirms dārgakmeņu nogādāšanas ostā taisās doties un dārglietu veikalu un tad pie Manuelas... Netaisās tam visam iztērēt vairāk par 2 stundām...