http://www.dailymotion.com/video/xjl5lo_sortilegio-cap-2_shortfilms
Sortilegio 2.sērija
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться205.06.2009 17:52
Tu pati noskatījies 2. sēriju?
Поделиться305.06.2009 18:06
Jā, noskatījos. Normāla - viss gana strauji risinās. Un man patika, ka tā viltīgi parādīja, ka Marija Hose runā ar līgavaini un Alejandro nakamaja kadrā beidz sarunu ar kādu. Bet nu bezjēdzīgi, jo visi jau tapat zina, ka viņa runāja ar Bruno. Bet nu Bruno vienkārši idiots. Un vel māti apvainoja Antonio nāvē, a Viktorija jau tāpat vainīga jūtas. Un smieklīgi, ka lai gan Alejandro nav Vikotijas dēls, viņs pret viņu vismaigāk izturas. Nu a tālāk neesmu skatījusies. Šobrīd esmu uzsedusies uz Čempionu - pāec plāna man šodien līdz 13.serijai jātiek. Es tikko 6-to noskatījos. Un vel jāsāk rītdienai kaut kas gatavot. Gaidu pārtikas piegādātaju.
Поделиться409.06.2009 21:48
Noskatījos šito sēriju un man radās jautājums - Bruno izliekas par Alehandro, apprec Mariju Hosē, lai atgūtu firmu?
Поделиться509.06.2009 23:06
Bruno izliekas par Alehandro, apprec Mariju Hosē, lai atgūtu firmu?
Jā. Doma ir tāda - pēc visiem papīriem un pēc visa viņa būs Alahandro Lombardo atraitne. Bet Bruno uzstāsies kā liecinieks - tipa - biju kāzās un redzēju, kā Alehandro apprecēja Mariju Hosē. Marija Hosē saņems mantojumu un sakarā ar savu neizmērojamo mīlestību pret Bruno piedos viņam šos visus melus un atdos firmu...
Поделиться610.06.2009 13:21
Jā. Doma ir tāda - pēc visiem papīriem un pēc visa viņa būs Alahandro Lombardo atraitne. Bet Bruno uzstāsies kā liecinieks - tipa - biju kāzās un redzēju, kā Alehandro apprecēja Mariju Hosē. Marija Hosē saņems mantojumu un sakarā ar savu neizmērojamo mīlestību pret Bruno piedos viņam šos visus melus un atdos firmu...
Akk, skaidrs, paldies par apgaismošanu!
Поделиться702.07.2009 23:41
Un vel māti apvainoja Antonio nāvē, a Viktorija jau tāpat vainīga jūtas. Un smieklīgi, ka lai gan Alejandro nav Vikotijas dēls, viņs pret viņu vismaigāk izturas.
tas tiešām no viņa puses ļoti smalkjūtīgi,da vispār var redzēt ka labsirdības iemiesojums..
)
Jā,noskatījos tikko 2 sērijas,secinājums jālādē vien pārējās..
un Alejandro,njaa...