tā, beidzot es ar noskatījos
Jā, Virhīnija pateica, ka lieto narkotikas... Un man viņi ir iepatikušies. kopā ar Virhīniju pat Džimmijs tīri ok patīk. un Virhīnija vsp ļooooti patīk!! forša varone!
Ek, kā gribētos, lai Manu būtu pieķērusi savu līgavainīti... bet, protams, uz to pāragri cerēt. A cik viņš nelaimīgs un izbesījies izskatījās, kad šī uzradās pie viņa un kā nevarēja... Protams, Manu žēl... šī acīmredzami sašļukusi bija, bet - tā šim vajag! sen bija laiks... Forši, ka viņa sāk domāt, vai viņš ir tas, ko vajag. Nu kā vispār var būt ar tādu kretīnu kopā, a??? Nesaprotu Manu nu nenieka!
Bet es toč nesaprotu.. kā var TĀ viebties, dzerot tekilu? es saprotu tur ja drusku.. bet tik demonstratīvi? nez Gaby ir tekilu pa īstam dzērusi? bet vispār viņi forši tādi.. draugi abi - Manu un Horacio ļoti sirsnīgi! Un viņš ir redzīgā saprāta balss, urā!
Ek, Anhels ir vnk foršs. attiecībās ar visiem pēc kārtas. Tajā nopratināšanā vispār tāds... foršiņais. Un viņa mati - nudien skaisti! Es gan atkal izceļos ar to, ka tas arī viss. patīk skatīties, varu pajūsmot, bet tā, kā cravey man gan nav. that's me
tas laikam arī viss gaidu nākamo sēriju un pirmdienu!!!