Pirmkārt - ES IENīSTU lnt AR TūKSTOTS SAUļU SVELMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2::angry2::angry2::angry2::angry2::angry2::angry2::angry2:
vIņI IR KRETīNI, IDITOTI, NEKRIETNI MATERIāLISTI, BEZJūTīGI, CINIķI, BEZGOžI... (UN TāLāK SEKO KUčA CENZēTU Pīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīīī!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
kāPēC TAS Tā - NU TāPēC, KA VIņI VAIRāKāS VIETāS SēRIJU NORāVA, BāžOT REKLāMAS. To varēja just, ka sērija ir pamatīgi samazināta un viņi daudz ko ir vienkārši izlaiduši. Es ienīstu, ka televīzijas tā rīkojas. Krievu kanāli tā bieži dara, nu arī LNT sācis piekopt, maitas tādi!!!!
Bet ni labi, centīšos nomierināties. Sērijaa jau bija brīnišķīga un beigas jaukas - tikai protams atkal norautas!!! :cray:
Nu bet visu pēc kārtas!!!
Vispirms ir diezgan gara aina, kur Hulija lūdz piedošanu Ga. To Jūs jau visi droši vien esat redzējuši youtube.com . Tā ir ļoti emocionāla, aizkustinoša, bet arī skumja aina - es raudāju. Julia noteikti pacentīsies uzfilmēt un tad jau kad kad arī latviešu val. redzēsiet es domāju.
Hūlija saka, ka melojusi par citu vīrieti greizsirdības dēļ. Ga netic, viņš saka, ka viņa tagad tā dara, jo negrib, lai viņš atņem viņai dēlu. Hu raud un saka, ka nē - viņa mīlot viņu. Jau kopš pirmoreiz ieraudzīja. Bet esot bijusi nobijusies sieviete, baidījusies un nespējusis atklāt svas jūtas. Ga saka, ka ir jau par vēlu. Vairākkārt prasa, kāpēc Hu to saka tieši tagad. Viņi runā par savu vienīgo nakti kopā un Ga saka, ka viņa tajā naktī esot viņu iznīcināju - iznīcinājusi kā vīrieti. Un ka tagad jau esot viss par vēlu - viņa esot bijusi kopā ar Fransisko, tāpēc šīs vairs nav viņas mājas. Lai viņa ejot prom. Hu saka, ka nav bijusi viņam neuzticīga un saprotot, ka ar savu uzvedību pati iegrūdusi viņu citas sievietes gultā (viņo domā Nadju. Bet viņa jau nekad Ga nav teikusi, ko Nadja viņai sastāstīja, tāpēc jau Ga nesaprot viņas sāpes.). Hulija lūdzas, bet Ga tik saka, ka viss ir par vēlu un viņš viņai neticot. Pamet viņu raudot viesistabā...
Lusero runā ar Alv, par to ka tā Nadja esot Ga mīļākā. Lusero esot pamanījusi, ka Na flirtē ar Alv un ir priecīgs, ka Na guļ ar Ga. Alv dusmīgs aiziet prom.
Ga savā istabā domā un atceras Grasiju. Ļoti domīgs. Hu dauzās pie viņa durvīm un lūdz atvērt, jo viņi neesot pabeiguši sarunu. Ga neatver un vairākas reizes pie sevis atkāro: "Es tev neticu".
Sole un Lusero. Runā par Nadjas un Ga "romānu". Sole saka, ka Leandro nodomājis, ka Sole pārdzīvojot, jo tajā iejaukts Ga, bet viņa pārdzīvojot tikai māsas dēļ. Lusero saka, ka Alv flirtējis ar to nekauņu Nadju. (izskatās greizsirdīga.)
Alv ir piedzēries. Sasit pudeli un tā kā prib sagriezt sevi ar stikliem. Be tad aiziet pie Nadjas un metas viņai virsū. Greizsirdīgs. Pieprasa, lai Nadja saka, ka viņš ir labāks par Ga, bet viņa saka, ka viņš ir neveiksminieks. Šis ar spēku skūpsta, bet izskatās, ka viņai tas patīk...
Grā atceras, kā Ga solīja viņu precēt.
Hulija ir bērna istabā un saka: "Es cīnīšos par tavu tēvu!!!!!!!!!!!!!!" (Bravo Hu!!!!!!!!!!! )
Rīts.
Hu visur liek ziedus. Ienāk Ga. Šī aicina viņu pabrokastot ar viņu. Viņš dusmīgs, noraidošs. "Es tev neticu". "Mēs šķirsimies, atpakaļceļa vairs nav". Vēl Ga pasaka, ka par šķiršanos pateicis arī Hulio.
Kasandra atnāk pie Doka un aicina viņu uz aktīvu rīcību, jo šī esot viņa iespēja dabūt Hu.
Atpakaļ pie HuGas. Hulijai nepatīk, ka Ga pateicis Hulio par šķiršanos. Ga saka, ka jau sadevis Fransisko. Hulija nesaprot. Ga saka, ka jau par vēlu glābt laulību un aiziet. Hu saka pie sevis: "Nē, nav par vēlu!"
Atkal Kasandra un Diks runā par to pašu. Kasandra viņu viltīgi izaicina darboties.
Hu un māsiņa runā par Hugo. Sīkajam viss ok!!!!!!!!!!!!! :yahoo:
Ga domā par Grā, atceras, kā solījis viņu precēt. Un atceras, kā sita Fransisko. Ļoti domīgs. Beigās dauza galvu pret skapi un saka: "Ko es esmu izdarījis? Ak, kāpēc?..."
Hulio atnāk uz temasonas Dimantu. Runā ar Huliju par Ga un Nadju. Hulija viņu mierina un saka, ka nešķisies. Saka, ka mīl savu vīru un visu viņam piedos. Marsials garām ejot to dzird un aiziet un pastāsta Ga. Ga saka, ka Hu melojot arī savam tēvam. (Ga joprojām nespēj ticēt, ka Hu viņu mīl... :sorry: ) Ga pastāsta Marsialam, ka pēc vakardienas skandāl pārgulējis ar Gra, jo bijis pārliecināts, ka viņa laulība ar Hu beigusies. Mars protams dusmīgs!!!!!!!!
Hulio stāsta Kasandrai, ko Hulija teikusi. Kasandra šokā (Tā tai maitai vajag!!!!!!!!!!!! :dance: )
Hu un Marsials. Hu saka, lai Marsials sameklē Skol, jo viņa grib, lai tai vietā, kur bija viņas sašautā glezna, būtu glezna ar Ga+ Hu+ Hugo. Marsials smaida. Tai mometā ienāk Fra, kurš grib paskaidrojumus par Ga iepriekšējās dienas uzvedību. Tai mirklī istabā ienāk Ga un ir dusmīg. Fra dusmīgi saka Ga, ka starp viņu un Hu nekas nav bijis. Viņš ir ļoti pārliecinošs. Marsials aizvelk prom dusmīgo Ga. Fra saka Hu, ka viņa vienmēr var rēķināties ar viņa palīdzību!!!!!!!!!!! (Ok - atzīstos - es mīlu Fra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :heart: :heart: :heart: :blush2: )
Kasandra runā ar Nadju pa telefonu. Sūta viņu, ali šī melo Hu Gabriela klātbūtnē. Nadja saka, ka nespēs, bet Kasandra pavēl.
Hulio runā ar Soli un Lusero. Hulio pasaka, ka Hu paliks kopā ar Ga. Hulio prasa, kur Alv. Lus saka, ka vēl guļ. Hulio dusmīgs un saka, lai tūlītpat to sliņķi modinot.
Ga domīgs viesistabā. Ienāk Hu. Aicina viņu piebiedroties pusdienās - pati gatavos. Šis saka, ka ēdīšot pilsētā restorānā. Šī piedāvājas braukt līdz. Smaidīga un laipna. A šis viņu atšuj. Ienāk Nadja. Nadja raud, lūdz piedošanu Hu un lūdz Ga atzīties, ka viņi ir mīļākie. Hu dzen Nadju prom - dikti dusmīga. Bet Ga šokā - šis tik tagad saprot, kāpēc Hu domāja, ka viņš viņu krāpj. Šis cenšas izdabūt patiesību no Nadjas. Bet Hu saka, ka tam tagad neesot nozīmes. Bet Ga saka, ka tam esot nozīme. Viņš piespiež Nadju pateikt patiesību, ka viņš nekad nav ar viņu gulējis. Nadja to pasaka, bet saka, ka samelojusi lai viņi izšķirtos, jo laulībā viņi pārāk darot viens otram pāri (tipa - labā Nadja tikai gribējusi viņiem palīdzēt - maita!!!!!!!!!!! ). Ga pasauc Marsialu un liek aizvāk Nadju prom no viņa acīm. HuGa paliek divatā. Hu ir pārlaimīga, ka Ga nav viņu krāpis smaida. Viņa apskauj Ga no visas sirds, bet Ga uz apskāvienu neatbild... :cray: :cray: :cray:
Lasara un Gra. Grā pārlaimīga, stāsta, ka Ga solījis viņu precēt...
HuGa
Hu saka, ka ir tik laimīgs, ka viņš nav viņu krāpis. Ka viņam šī laulība ir tikpat nozīmīgs, cik viņai. Ga: Bet tu biji gatava piedot". Jā - Hulija apliecina, ka bija gatav piedot, pat ja viņš būtu viņu krāpis. Bet atkal priecājas, ka tomēr nav. Dikti pārlaimīga. Bet šis vienalga tā arī neatbild uz viņas apskāvienu, atgrūž viņu, saka, ka tas, ka Nadja pateica patiesību, neko nemaina. Hu saka, ka maina gan - daudz ko. Hu saka: "Tagad es par tevi vairs nekad nešaubīšos un tavs vārds būs man likums" un cenšas noskūpstīt Ga...
Un te kretīni LNT norauj un iebāž reklāmu!!!!!!!!! Es kliedzu!!!!!! Es joprojām esmu nikna!!!!!!!!! :angry2:
Tad Kasandra runā ar Nadju. Kas dusmīga, ka Nadja atklāja, ka neesot Ga mīļākā. Nadja atzīstas, ka mīl Ga. Kasandra kļūst vēl dusmīgāk. Nadja kliedz pretī, ka grib naudu, vai arī sāks runāt...
Temasonas dimantā Hu runā ar Doku, kurš atnācis. (Tā, kā LNT norāva - tad nezinu, kas tur notika, bet pieņemu, ka Ga neļāva Hu sevi noskūpstīt un devās prom, tā ka Hu palika Temasonas D. viena). Hu saka, ka mīl savu vīru un no sirds lūdz, lai Doks brauc prom, jo negrib viņa viest veltas cerības. Doks saka, ka vienmēr nožēlos, ka atteicis viņas vakardienas piedāvājumam. Hu saka, ka vienmēr būs pateicīga, ka viņš viņai atteica!!! :biggrin2:
Kamilo bārā dzer. Atnāk Lusero un grib salīgt mieru, bet Kamilo liek viņai iet prom.
Samuels atkal lūdz Lasarai palīdzēt šķirt Soli un Leandro.
Eva un Skol. Eva saka, ka Hu lūgusi viņai padomu. Abi romantiski. Eva lūdz viņu noskūpstīt. Beidzot abi skūpstas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :heart: :heart: :heart: Skol saka, ka viņam pat brilles nosvīdušas... Bet abi vienalga sarunā, ka līdz kāzām ni - ni!!!
Lusero pastāsta Solei par Kamilo atraidījumu. Sole mierina. Lusero saka, ka esot resna, tāpēc Alv viņu vairs nemīlot. Sole saka, ka viņa esot ļoti smuka.
Ga atnāk pie Grā. Šī laimīga metas viņam klāt, a šis saka "Mana sieva atgriezās".
Čepe un Hu runā. Hu pasaka, ka Nadja atzinusies, ka nav gulējusi ar Ga. Hu saka, ka nepadosies, kamēr neatgūs Ga.
Ga un Gra. Ga stāsta, ka Hu atgriezusies un saka, ka mīl viņu. Gra saka, ka viņa melojot. Prasa, vai Ga piedos. Hu. Ga saka, ka nezina, bet viņam jādomā par dēlu. Gra lūdz neaizmirst viņai doto solījumu. Ga saka, ka to atceroties. Gra pārdzīvo. Ga mokās vainas apziņā.
Hulio+ Klāra+ Lusero+Sole+Alv+Kasandra runā par to, ka Nadja ir melojusi un tomēr nav bijusi Ga mīļākā. Hu saka, ka Nadjai šīs mājas durvis ir slēgtas un Kasandra protams piekrīt.
Marsials pastāsta Čepem, ko Ga teicis par Grā (Nu, ka viņš pārgulēja ar Grā). Čepe nikns.
Nakts. Ga guļ, bet redzams, ka nav aizmidzis. Ienāk Hu. Apguļas viņam virsū un saka, ka vēlas viņam piederēt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :heart::heart::heart::heart::heart:
Čepe atnāk pie Grā un sāk kliegt uz viņu. Iejaucas Lasara un kliedz, lai liek mierā viņas māsas meitu. Čepe pārsteigts apstājas. Ar to arī sērija beidzas...