http://www.dailymotion.com/video/xju53u_sortilegio-cap-14_shortfilms
Oho!
TelenovelesLV |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » TelenovelesLV » Sortilegio (Televisa) » Sortilegio 14. sērija
http://www.dailymotion.com/video/xju53u_sortilegio-cap-14_shortfilms
Oho!
wow, nu vot šitā gan ir sērija - tik daudz visa kā. Bet skaistakais bija, kā Alex nesa pa lietu dubļaino un raudošo Mariju Josē augšā pa baltajām kāpnītēm. Es izkusi un asariņu nobirdināju. Tas bija tik skaisti. Un tad viņa tāda dubļaina Alexa istabā visu viņam izstāstīja. Ak, dievīgi. Es negaidīju, ka tas tik ātri notiks, bet super.
Es negaidīju, ka tas tik ātri notiks, bet super.
es klusībā cerēju un dikti prasījās, lai viņa to izdara.. un tik tiešām izstāstīja - super!!!!!
Man arī tikpat kā asaras bija skatoties.. tik skaisti...viņi tik mīlīgi..
xe, un katrā ainā jau no pirmajām ,Alehandro visu laiku mēģina viņai pieskarties viņi ir piemīlīgi.. gaidu kad apjēgs, ka ir iemīlējušies
Man vēl ļoti patika, ka Alehandro pateicās Bruno, ka šis viņam atrada tādu sievieti un ka vēlas palikt ar viņu
Dievinu, ka Alehandro ir tāds attapīgs un, ka tic Marijai Hosē , un jau no sākuma domāja, ka viņa ir upuris
ak jāāa - Viljams ir vienkārši dievīgs..Kūstu skatoties uz viņu Jau Pasionā viņu iemīlēju
O, es tūliņ fiksi mazgāju matus un nāku skatīties Sortilegio
aaawwww, ku superīga sērija Ideāla ekrāna ķīmija
Un tik jauki, ka Marija Hosē visu izstāstīja Alehandro
Un tik jauki, ka Marija Hosē visu izstāstīja Alehandro
telenoveles laikam attīstās tagad kaut kā vairāk tuvina galvenos varoņus
telenoveles laikam attīstās
tagad kaut kā vairāk tuvina galvenos varoņus
![]()
Mums par prieku
Ai Dios mio!
Gaidīju šo sēriju.. Un sagaidīju!
BEIDZOT viņa viņam visu izstāstīja..
Un tā aina, kad viņa skrēja, nokrita, apskāva viņu un galu galā izstāstīja visu..
Skatoties raudāju..
Ahhh, lieliska sērija!
Ai Dios mio!
Gaidīju šo sēriju.. Un sagaidīju! BEIDZOT viņa viņam visu izstāstīja.. Un tā aina, kad viņa skrēja, nokrita, apskāva viņu un galu galā izstāstīja visu.. Skatoties raudāju.. Ahhh, lieliska sērija!
jā, jā, jāāā!!!!!!! Tas , ka viņa visu izstāstīja ir vienkārši dievīgi! es jau baidījos, ka viņa to neizdarīs, bet nojautu tomēr, ka varētu
Вы здесь » TelenovelesLV » Sortilegio (Televisa) » Sortilegio 14. sērija