TelenovelesLV

Объявление

Failu hostings
Raksti/intervijas latviešu valodā, galerijas, video un pārējās sadaļas pieejamas fanu kluba biedriem!!!!
Tulkotie materiāli latviešu valodā ir fanu klubs īpašums!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TelenovelesLV » Sortilegio (Televisa) » Sortilegio 17. sērija

Sortilegio 17. sērija

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

http://www.dailymotion.com/video/xju6wo_sortilegio-cap-17_shortfilms

Vāāāu! :huh: Bet tai pat laikā :love: !

0

2

ak, kā sagaidīt rītdienu??

0

3

hahaha, jā = wow...

0

4

akkkk  :love:  :love:  :love:  Man nemaz nav ko teikt pagaidām :D

0

5

hihihih... Meksikāņu nevainīgās un kautrīgās telenoveļu varones... Viņš novelk kreklu un piemiedz ar aci, bet viņai aizgriežas. Es nenoturēju smieklus... Bet nu skaisti jau. Un tā saruna pirms tam tik mīļa, Aleksa asaras... Skaisti. Un atkal bija viens Viktorijas un Fernando apskāvisn. Un kā viņš uz viņu skatījās... :love:

0

6

albalonga написал(а):

hihihih... Meksikāņu nevainīgās un kautrīgās telenoveļu varones... Viņš novelk kreklu un piemiedz ar aci, bet viņai aizgriežas. Es nenoturēju smieklus... Bet nu skaisti jau. Un tā saruna pirms tam tik mīļa, Aleksa asaras...

vai tad MH varēja izturēties savādāk - nekautrējoties? :D bet viņi tur tā mīlīgi sasmaidījās :) Jā, saruna man arī patika viņu, kaut gan man vienalga prasījās kaut ko vairāk no Viljama tajā sarunā, bet nepiekasos :D Tik jauki, ka viņš atzīst, ka sāk viņā iemīlēties :)
gribu ātrāk rītdienas sēriju, redzēt kā viņi izturēsies viens pret otru :D

0

7

Ahhh, pedējā daļa vnk burvīga. Tā piemiegšana ar aci bija vnk  :love:  -  noģibsti un piecelies, noģībsti un piecelies :D Tik skaisti, un galvenais, ka viss tik dabīgi, varētu padomāt, ka ne tikai Marijai Hosē pirmā reize, bet arī pašai aktrisei :) Un Alehandro tik burvīgs un uzmanīgs - ahhh, kapē tā tik filmās notiek?!!!  :'(

0

8

aww....kas par sēriju  :love:
Tas bija tā forši, ka Alehandro sērijas sākumā piegāja pie Marijas Hosē (nokrita kā no skaidrām debesīm :D) un viņa metās bēgt...it kā no viņš viņai to ļautu... :D Un kā pēc tam rūpējās par viņu....tik tiešām viņam izskatījās, ka rūp Marijas Hosē tēvs :)

cravey написал(а):

Tik skaisti, un galvenais, ka viss tik dabīgi, varētu padomāt, ka ne tikai Marijai Hosē pirmā reize, bet arī pašai aktrisei  Un Alehandro tik burvīgs un uzmanīgs - ahhh, kapē tā tik filmās notiek?!!!

Jā, viss tik tiešām izskatījās baigi mīļi un Marija Hosē tik jauki samulsusi un Alehandro it kā atturīgs, bet tajā pašā laikā uzstājīgs...nezinu kā vēl labāk to raksturo :rolleyes:  :D 
Jā, žēl gan, ka tā notiek tikai filmās...bet kas zina, varbūt mums kaut kas tāds vēl priekšā  :P

Un tas kā Alehandro atzinās, ka sāk viņā iemīlēties un iedrošināja Mariju Hosē izpaust savas jūtas...burvīgi :love:

0

9

albalonga написал(а):

hihihih... Meksikāņu nevainīgās un kautrīgās telenoveļu varones... Viņš novelk kreklu un piemiedz ar aci, bet viņai aizgriežas. Es nenoturēju smieklus... Bet nu skaisti jau. Un tā saruna pirms tam tik mīļa, Aleksa asaras... Skaisti.

aNgeL написал(а):

vai tad MH varēja izturēties savādāk - nekautrējoties?

vovo, piekrītu aNgeL :P ne jau nu tikai meksikāņu telenoveļu varones ir kautrīgas, kur nu vēl, ja tā viņas pirmā reize - ko tad tu gribēji? :P
man tieši tāpēc patika, tas viss tik skaisti, dabiski, tā MH kautrība, nedrošība.. un vispār!!! :love:  viena no skaistākajām šādām ainām, ko esmu redzējusi seriālos :love: nu, vismaz priekš manis :)

0

10

albalonga написал(а):

Aleksa asaras...

Viena no nedaudzajām telenovelēm, kur vīrietis raud un tas liekas tik skaisti.. :love:
Tā saruna bija tik jauka un tas apgaismojums, smaidi, acu skatieni.. :love: Ideāli.. :love:

cravey написал(а):

Tā piemiegšana ar aci bija vnk    -  noģibsti un piecelies, noģībsti un piecelies

Jā.. :love::love::love:

sigsaster написал(а):

Un tas kā Alehandro atzinās, ka sāk viņā iemīlēties un iedrošināja Mariju Hosē izpaust savas jūtas...burvīgi

Ahā.. :love:

Par pēdējām ainām jau nerunājot.. :love: Viss tik skaisti parādīts.. :love: Un tā dziesma īstajā laikā un īstajā vietā.. :love: Es nezin cik reizes skatījos beigas un raudāju.. :love:  :'(

0

11

GaBy написал(а):

Un tā dziesma īstajā laikā un īstajā vietā..

jāāā   :love:  Vispār dziesmas piedod tik daudz emociju un skaistuma

0

12

aNgeL написал(а):

Vispār dziesmas piedod tik daudz emociju un skaistuma

Vai ne? :love:

0

Вы здесь » TelenovelesLV » Sortilegio (Televisa) » Sortilegio 17. sērija